Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 xaty said: Liebe said: thy put the dogs in heaven and it said "oh my motherland" şu kanarya adaları atasözünden de anlaşıldığı üzere kafes dışında cennete bile koysan köpeklerin kendi yuvasını aradığı herkesçe bilinmektedir. thy mi köpekleri cennete götürmüş abi göklerdeki cennete koşarak gidecek hali yok ya hayvanların! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ya sahibi değilse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 akirafes said: bait i yedim sanırım thy eski inglizcede you demektir Ama sanırım oltayı atan zaten bunu biliyordur . Tanita tikiram ın bir şarkısında kullanılıyordu . ahahah editten önce ne yazmıştın acaba çok merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ooo Kuddusi ayar vermeye gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sanssizsansli said: ya sahibi değilse? la olm,beni trollemiyonuz; onu...onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ha gayret biraz daha zorlayın delirtceniz adamı :) ama hayvan satışını ben de etik bulmuyorum. ister kuş olsun ister kertenkele olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 kafam karıştı. seele salak mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 senko said: ha gayret biraz daha zorlayın delirtceniz adamı :) ama hayvan satışını ben de etik bulmuyorum. ister kuş olsun ister kertenkele olsun. kafeste satılmıyorsa bence kertenkele satışı serbest olmalı forumda. zaten kafeste satılması da çok aptalca olur. durmaz ki hayvan orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Bu küçük kuşlar tek alınmadıktan sonra ve eğer soyları tehlikede değilse ve para ile satılmadıktan sonra evde beslenmeleri (kafes değil evde serbest kastım) çok etik dışı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Bu kar amaclı bir satış degildir . Sanırım bu apacıktır. Kuşları zaten hediye say ki Kesinlikle kafesleri alıcak kişiye kuşları verecegimi aksi halde kuşları kesinlikle vermiyeceğimi belirttim Söylemesi ayıp belki yanlarında sır ilanda belirtmedigim 400 Tl lik dardarı ve iki kova 300 Tl lik mama ve yem verdim . Ürünlerin hepsi avrupa menşei li idi . Belki o an bunu bir fırsat olarak düşündüm . Ve gercekten çok sevdigim paticik ahalisi ile paylaşmak istedim . Veya asıl Burada onlara iyi bakıcak birini bulurum dedim ki Başka bir satış sitesinden alanın ticari olarak alıp tekrar satmasından korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 şimdi bunun köle satmaktan ne farkı var modernleşin biraz canım bu zamanda kölelik mi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sanssizsansli said: ya sahibi değilse? birak gitsin. donerse senindir. donmezse zaten sahibinden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 birader. akrostij falan mı yapıyon, elfçe falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 KuddusiMavra sana cevap verdiğimi sanıyorum . Zaten ilanı verdikten 30 dakka icinde cok ciddi 8 alıcı çıktı görüşmelerden sonra birini secip verdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 akirafes eğleniyoruz abi. satış matış yalan oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 akirafes said: KuddusiMavra sana cevap verdiğimi sanıyorum . Zaten ilanı verdikten 30 dakka icinde cok ciddi 8 alıcı çıktı görüşmelerden sonra birini secip verdim . o 8 kişiyi ifşa etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Peki kuşları kafessiz bedava alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 akirafes. sen bize bakma. burada ciddi şeylerin ömrü 1 dakika falan. pazartesi stresi atıyoruz. idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sanssizsansli said: kafam karıştı. seele salak mısın. Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yoo herkes ciddi yazıyor, senin yazmaman herkes diyerek genelleme yapmanı sağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Kim o ciddi alıcılar açıkla linç edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bombilo said: Kim o ciddi alıcılar açıkla linç edelim Hic gülecegim aklıma gelmemişti. Çok uzun yaşa Bombilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sanssizsansli said: akirafes eğleniyoruz abi. satış matış yalan oldu zaten. Eglenmeyin abi pazar alaninda. Siz egleniyosunuz diye, hersey malbus, durum teklif ediyosunuz kimse bisey alip satmaz oldu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar