axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Sylvanasın karakter gelişimi için omuzlarına yük binmesi gerekiyordu onu yaptılar. Ekstra bişey çıkmayacak arkasından. Ha nathanos blightcallerla ikisi de hayattayken aşıktılar iması yapılıp questing sırasında büyük ihtimalle greymane yüzünden nath ölünce aralarında bi sürtüşme olacak ama orda bi questle best warchiefe bağlayacak. Spoilerdaki kadar fedakarlık - redemption beklemiyorum ama benzer eksende daha olgun bi warchiefe dönecek yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bence biseyler olur bidahaki expansiona orda durmaz slvannas trall hala yasıo ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 axedice said: Sylvanasın karakter gelişimi için omuzlarına yük binmesi gerekiyordu onu yaptılar. Ekstra bişey çıkmayacak arkasından. yük lazımsa ben de bindirebilirim sylvanas'a ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Senin yükün sylvanasın omuzlarına küçük gelir yalnız. Omzunun arkasından bindirsen ön taraftan göremeyiz. Yükünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Her Orc'un rüyası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Legion'da Garrison olacak mı? Kasalım mı ne bırakalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 su arcane magedeki ice floes talentinin yururken castlemek dısı bı esprisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Legion'da Garrison yok, onun yerine Order Halls var. Garrison gibi followerlar da olacak. Garrison silinmeyecekmiş ama. Kasılır da gold vermiyor artık, paso resource veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 dh pvp'de ez mode mu? girip oynayamadık bir haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 DH'de sağlam mobility var ya.. ama kağıt gibi de yatıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 tank builde bakmak lazım. Birde şuanda talent sadece 2 tane seçebildiğin için bişey beklememek lazım. cap 110 olduktan sonra kendine gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 yıllardır rogue oynuyorum da şu an yüksek ihtimalle bg'lerin %70'i dh dir ve ETRAFTA ROG VAR MI BEYLER kafasında sight spamliyordur, hiç çekilmez yani. hunter da kötüymüş, shaman vardı onu oynayacağım sanırım birkaç ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 yekeyeke said: Legion'da Garrison yok, onun yerine Order Halls var. Garrison gibi followerlar da olacak. Garrison silinmeyecekmiş ama. Kasılır da gold vermiyor artık, paso resource veriyor. Peki Garrison ile Order Halls bağlantısı olacak mı? Şimdi Garrison level 3 yapmak için kasıyorum da gereksiz yere 5k gold harcalamayım bir işe yaramayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Garrison alternatif zaman diliminde dreanorda, Order hall azerothda :p neyle bağlayacaklaaarrrrrasdzxczx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Verme 5k, hiç bi anlamı kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Bugün DH olarak Illidan kesmeye gidiyordum, ne olur acaba diye gugılladım sonra şu postu gördüm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 4Ever said: Legion'da Garrison olacak mı? Kasalım mı ne bırakalım mı garrisona hiç dokunma boş yere gold falan harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 mardox said: Bugün DH olarak Illidan kesmeye gidiyordum, ne olur acaba diye gugılladım sonra şu postu gördüm: o bisi diil asil dark portal missionini yapmak daha sacma, guldani demon hunter olarak serbest birakmak... https://i.ytimg.com/vi/mRgG5jGsVeU/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 dur onu da yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 http://14p.ir/wp-content/uploads/2016/03/%C3%A7%C3%B6kelek-peyniri-599x4001.jpg Lore dan peynir yaptık afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Laurelin said: https://i.ytimg.com/vi/mRgG5jGsVeU/maxresdefault.jpg :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 iste bu yuzden yeto iseniz hicbir kurguya zaman yolculugunu koymayin diyoruz eger eserin bizzat kendisi zaman yolcugulugu uzerine kurulu degilse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pNORIg5FWAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 pre-order key ucuza sipariş verebilicek adres neresi vaR? gittigidiyordakiler 30 ağustosta key teslim edicez diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Durmaplay mi ne var , orda 3 5 daha uygundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar