tunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ulfang said: şu 100 level boost u neye kullansam acaba ? dk ve priest var düşük level sadece DK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 dk 100e gelir bu akşam heralde ama herkes s.pri iyi demiş, önce bi ona bakayım, hoş priest i bi tek disc pvp seviyorum ama shadow da eğlenceli oluyo, patchten önceki hali bi garip geliyodu ama tam bi oturmamıştı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben de daha tam karar veremedim ya.. Paladin'e herkes sallıyor ama sanki paketin kralı olacakmış gibi de hissediyorum bi yandan :D. Şu binek talentı ile mobilityde çözüldü gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Demonlara karşı Warlockları niye hypelamıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 samaella said: Demonlara karşı Warlockları niye hypelamıyorlar? Çünkü demon hunter hypelıyolar demonlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Tamam işte neden warlockları yapmıyorlar :D demonlarla sevişen class kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: dk 100e gelir bu akşam heralde ama herkes s.pri iyi demiş, önce bi ona bakayım, hoş priest i bi tek disc pvp seviyorum ama shadow da eğlenceli oluyo, patchten önceki hali bi garip geliyodu ama tam bi oturmamıştı sanki. Sp çok tatlı ya. Void form falan akıyo dps de muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 akşam 90dan başlayım o zaman priestle amk şu oyun hakkında konuşunca bişiler okuyunca hemen iş bitse de başına geçsem diyorum nası içimize işlemiş, ipne blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Aynısı bana da oluyo karakterin kontrolü bana geçtiği anda bütün istek kayboluyo. Sonra 5 saat oraya zıpla, şu kutunun tepesine ulaş, şu kayalıklara çık şeklinde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bunca senedir sp'nin hic bir Zaman raidlerde rol aldığını görmedim. Cok gaza gelmeyin bence max level değişince yine oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yekeyeke said: Ben de daha tam karar veremedim ya.. Paladin'e herkes sallıyor ama sanki paketin kralı olacakmış gibi de hissediyorum bi yandan :D. Şu binek talentı ile mobilityde çözüldü gibi.. Yok ole bisi, o binegi baseline vermemeleri sivama fasli idi asil. Paladinin cogu talent o kadar kotu ve secenekler o kadar sigki ilk major patche kadar dead class direk. Prota overwatchdan reinhard shieldi vermisler misal, 5dk cd ile positional requirement ile %20 damage dusuyor raidden. Bunun benzeri eskiden vardi paladinde ve basip geciodun posistion filan ugrasmadan, ha neden anlattim? Bu skill channel ve tanklarken kullanamiyorsun -_- Ayni tierdeki diger talent consecrationa slow ekleyor ve verdigi heal komik, digeride moba vuran herkesi 4k healliyor kimlegionda milyonlarla olculen hp leri var playerlarin Embesiller resolve kalkmadan yapmis ve birakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ahmedinejad said: Bunca senedir sp'nin hic bir Zaman raidlerde rol aldığını görmedim. Cok gaza gelmeyin bence max level değişince yine oynanmaz. catada raid yapmamıssın demekki çok op idi catada hele o nozdurmudan:D aldiği haste buffi ile boomkin ve sp yardırıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Cata direk dotcu expansionu idi. Affli warlock, boomkin (o zamanlar bir sürü dotu vardı), sp, hep yükseklerde geziyordu. Zavallı shaman lara da kalkan kullanabiliyor diye offhand vermiyorlardı.... Legendary staffı bile ne lobiler yaparak aldım puuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 nerden alak la legion'u, benim profil ingiltere o yüzden pound ödüyorum battle.net üzerinden. bugün alıp aynı gün keyin elimde olacağı en mantıklı nereden bulalım? yoksa uğraşamıcam tuşa basıcam oyunda, bari çarş demon hunter oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 durmaplayden aldım ben 125tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 benim de ingiltere hesap adresi, 135 TL'ye geliyor. varsa daha ucuz yer tavsiyesi, ben de alayım oradan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bu gece bşlio mu invasion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 legion'ı almak gerekiyor değil mi? ben 10'unda alacaktım şimdi başlasa invasion ben göremeyecek miyim ne olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 invasion için legion'un alakası yok ya? demon hunter için legion lazım. bütün dünya üzerinde invasion olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 inanılmaz bir paladin haterlığı var şu an Laurelin'de o nedenle açmamak lazım sanırım, açarsak serverda bulup küfür edecekmiş gibi hissediyorum :D. Sanırım mage ile warrior arasında kaldım, hayırlısı artık, warriorun tank opsiyonu da güzel olabilir leveling ve guild bulmada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 olm 1 patch sonra her şey tersyüz olacak zaten alışamadınız mı 10 küsür yıldır. Kafa yormaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Genelen betadan gelen yorumlara göre düşünüyorum aslında. Şu patchle zaten anca alt karakter kasıyorum legiona kadar. Shaman, Paladin, Mage 90'ladım, Warlock ve Priest yapıcam. Hunter, Druid, Dk ve Warrior var zaten :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bende de Mage haterligi var ama takan yok sanırım :D Warrior tank şu aralar bildiğin allah, hep de öyleydi. Hiç kötü olmadı Warrior tank. You can never go wrong with warrior tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 warrior tank ın gnome u makbuldür, bunu da belirtmeden geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Gnome'u oyundan silemediler gitti........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar