Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Lejyon al geç. SSD'yi zaten alırsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 pattisliborek said: kujo123 said: o degılde nerde bu trall ya ortalarda yok oldumu ne geroşu keserken elementleri kişisel hırsları doğrultusunda kullandığı için elementler sırtını döndü reyise. o da doomhammer'ı dahi bırakıp bana tekrar doğru yolu gösterin diyerek kendini yollara vurdu sdf. trall ahhaha elementlerın oyle bı hakkımı varmıs adam earhwarden klasık bı saman degılkı neltarionun yerine gecti elementlere ne oluo ak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paralel yapı işte bu video ile kumpas kurdu Illidan reyise. https://www.youtube.com/watch?v=K6-C-_PJTa4&app=desktop dik dur eğilme azeroth seninle illidan başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 troll druid'den sıkıldım. blood elf mage'im vardı tekrar kasasım yok. blood elf'e en iyi ne gider mage hariç? tauren warrior ama warrior oynayasım yok. hunter akar mı? undead içinde rogue ve mage dışında gideri yok karakterin sanırım. gerçi her bok gidiyor undead'e de sdfsad cata döneminden beri horde kasmadım hiç. en son wod'un boostunu kullanıp orc warrior çaktım bir tane de TN'de değil o da diye kasacağım. çok kararsızım bu kasma konularında. 4 gün sonra zaten DH kasacağım da bi tane de arada şimdi zaman geçsin diye çakayım diyorum. Horde da son durumlar nedir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Blood elf paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paladin oynamayı sevmiyorum ya :( Gerçi sevmemek için önce denemek gerek. Denemedim bile o kadar istemiyorum sdafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Yap bi prot paladin 2 günde 100 yaparsın demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Haydi bakalım yapalım bari, sevmezsem boost hakkımı kullanırım sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paladinden uzak dur, heal haric warrior paladinin yaptigi her seyi daha iyi yapiyor su anda ehueheu Daha cok warrior ile zaman geciriyorum zaten kac senelik paladin maini olan bir oyuncuyum hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Açmıyorum o zaman :( Kuzenim BC'den beri aynı karakter ile Shadow Priest oynuyor. Acaba bende mi kassam. Ne kadar patch çıkarsa çıksın adamın dps'i de getirisi de götürüsü de sabit ya dsfsfsda Hiç Priest de oynamadım şimdiye kadar. Pala, Priest, Druid bulaşmamıştım hiç. Druid'i de az oynadım ısınamadım. Monk ile alıştım diyedir 2 patchtir. Priest deneyeyim bari, gerekirse healer'a da çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings#705,real,1 Şurada görüp Priest gazına geldiğimde doğrudur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Legion gelince o rakamların bi anlamı kalmayacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 He biliyorum da Shadow Priest hep ilk beşte oluyor ya genelde, ben çok kasmayı vs. sevmeyen adamım şu oyunu vanilla'dan beri oynarım aralıklarla totalde max level yaptığım karakter sayısı 4 falan sadfsdf En son işte Monk sevdim 2 patchtir idare ediyordu paşa paşa windwalker, shadowda aynısını yapsın bana yeter şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 shadow cok keyifli olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Pvp nasıl arkadaşlar. Hani vanilla, tbc high end pvp yapmış biri olarak soruyorum. Değer mi tekrardan hırs yapmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Dengesizlik hala var, (bkz sub rogue, affli lock) ama gear etkisinin damage output'a etkisini çok düşürdüler. o yüzden skill>gear artık. pvp talentları, stat kaldırmalar falan bence son 3 exptir en iyi pvpyi göreceğiz. hele bi de düzgün balance gelirse, gelmiş geçmiş en iyi pvpyi görebiliriz. instanced pvp tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Fin said: shadow cok keyifli olmus Ya shadow keyifli de X sürede max miktar bir şeyi yapmak gerektiren speclerde (colossus smash, bu, arcane power) biz latency yüzünden 1 cast falan en az kaybediyoruz elin İsveçlisine kıyasla. DPS vs için onu da göz önünde tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 DarKRideR said: 4 gün sonra zaten DH kasacağım da bi tane de arada şimdi zaman geçsin diye çakayım diyorum. Horde da son durumlar nedir lel Dogru karar hic bozma ;) Pve konusunda horde basarili. Pvp gg ne yazik ki. Hala keyifli ama su aptal human racial yuzunden cok pvpci faction degistirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 mm hunter pvp'de nasıl? 50 küsür bir karakterim var bayağı yalan dps, gameplay de zevksiz. 100'de ya da 110'da var mı bir değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 priest çok sevdim ya, ben bunu kasarım dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EvWH1KKOsoY https://www.youtube.com/watch?v=qegJ3oLWKs8 su sektorde muzik isini blizzarddan iyi yapan yok, cok net bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Stringray said: mm hunter pvp'de nasıl? 50 küsür bir karakterim var bayağı yalan dps, gameplay de zevksiz. 100'de ya da 110'da var mı bir değişiklik? Ben mm hunter ile enazından bg ler de şuanda 1-2-3 damage done sıralamasındayım sürekli, game play konusunda haklısın vasat bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sımdı raid bosslar artık weapon atmıcakmı bittimi o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Bu expansionda silah yok evet. Hep artifact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Weapon yerine weaponların ilvlını arttıran relicler var pek değişen bişey yok. Silahlara talent verir gibi puan veriyorsun ama base damageları bu reliclerin kaç ilvl verdiğine bağlı. Şurdan kurcalayın işte http://www.wowhead.com/artifact-calc Bide bu xpacte yeni mi bilmiyorum ama çoğu classın abilityleri ap üzerinden sanki, weapon damage scaling pek kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar