Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Content baya underpowered

İlk defa contentin ilk haftasında normal raide pug girip wipesız clear attım 2.5 saatte falan.

Baya saçma olmuş raid. Pugdaki diğer eleman whisperdan "ilk defa raid tanklıycam lidere çaktırma bana yardım et" dedi, ben raidi ilk defa gören ve seneler sorna raid tanklıycak 2 tank olarak girdik ve mekanik yok resmen bütün raid boyunca.

Heroic nasıldır bilemem tabii ama tank bakış açısıyla raid fos

ek: M+ sistemi bu şekilde olucaksa oyuna bir de mythic raid üstü zorluk getirmeleri şart. Wodda heroic kesemeyenler mythic kesmeye başladı nerdeyse sırf beleş gear sayesinde
Sosyal ağlarda paylaş

heroic de eski normal gibi olmuş işte. Ben en son pati tayfa ile catacylsmde raid yaptım.

normal ve heroic vardı ya o zamanlar. Normal ayarında heroic şu an. Wipe yion bi kaç sonra kesiosun

mythic nasıl bilmiom bu akşam girecem :)

mekanikler hep aynı ama ya. neden böle yapmışlar anlamadım. Yani bir aksiyon bir şey yok. Aoe den kaç add kes. Ne biliim abi böle değişik mekaniğe sahip hiç boss yok. Cenarius ve Xavius biraz ilginç gibi de yaptığın şey sonuçta yine add çıkınca kes aoedan kaç oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

Content baya underpowered

İlk defa contentin ilk haftasında normal raide pug girip wipesız clear attım 2.5 saatte falan.

Baya saçma olmuş raid. Pugdaki diğer eleman whisperdan "ilk defa raid tanklıycam lidere çaktırma bana yardım et" dedi, ben raidi ilk defa gören ve seneler sorna raid tanklıycak 2 tank olarak girdik ve mekanik yok resmen bütün raid boyunca.

Heroic nasıldır bilemem tabii ama tank bakış açısıyla raid fos

ek: M+ sistemi bu şekilde olucaksa oyuna bir de mythic raid üstü zorluk getirmeleri şart. Wodda heroic kesemeyenler mythic kesmeye başladı nerdeyse sırf beleş gear sayesinde

mythicdemi yaptin bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

MC+ sisteminde sıkıntı yok ki 830 luk item rng ile 895 olabiliyor aptallık orda başlıyor. bence mc+ sistemi oyuna bu zaman kadar gelen en güzel şey hani +8 ve üzeri aranızda yapan varmı bilmiyorum ama hiç kolay değil zamanlı bitirmesi. hc xavius fightından cok daha zor mc+8 falan. reward sistemi acayip şekilde nerflenmesine rağmen mc+ 5 man, milletin ağız kokusunu cekmeden, sevdiğin güvendiğin adamlarla dung kasıp item almak için mikemmel bir yol.
Sosyal ağlarda paylaş

oda olmiyor, 5 mande bile birsuru insanin kaprisini cekiyorsun ki o soguttu beni oyundan zaten

griftin sevdigim yani solo veya kafa dengi 2-3 kisi ile yapabiliyordun, burda ayni anda bencillik yapmadan kasicak 5 iyi oyniyan adam bulman zor

sans vermemin sebebi pluslardi ama yok yani cevreden memnun diilim, insan faktoru bitiriyor isi
Sosyal ağlarda paylaş

m+ desen gani, hepsi pamuk gibi çocuklar. başkalarına nasıl daha çok yardımcı olurum diye didiniyor.
raid desen, ilk haftadan mitik progress. herkes hazır, odaklı, dersine çalışmış.

diğer yanda hordeli raidleri görüyoruz, lider bir yanda raid bir yanda mülteciler hangi kapıdan geçsek de kimin evine dalıp yağmalasak kendimize kişisel çıkar yapsak peşinde. hordeysen yapacak bir şey yok, hamuru böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

daha cok horde da manzara su

hiyarin teki raidi/ gurubu kursun, healerlar tanklar tamam olsun hatta dps filanda tam super olsun, zahmet edip gear optimizasyonu yapmayan bende son spottan giriyim hatta interruptta etmiyim, canim azalinca pot/self heal basmayi gectim defansive de acmiyim, geberincede reslesinler. 10 kez wipe yerse YA BU BOSSSUN OLAY NEYDI diye soriyim journaldan bakmak yerine

dps i filan saymiyorum, macro yaptim artik I dont care about your average dps, just interrupt and stun and cc when you are told to diye

CABUK BITSIN diye acele acele otu boku cekip runlarin agzina yapanlari saymiyorum bile

gecen bi mythic+2 girdim fikra gibi, apaci demon hunter hazir ve nazir ve geberdi

FUCKING TANK WATCH FOR HEALER MANA diye saldirdi bana
"chill dude, I dont think our healer even has water since he did not bother to drink at any single break" dedim ve healerdan cevap geldi

"I dont heal dps, can only throw you a hot. I just joined as healer because could not find a spot with as a boomkin"

well played sir, well played
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...