deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Bence prot pala inanilmaz bir support karakteri olacak pvp'de. Eger 5v5 ya da rated bg takimi cikartabilirsek baya eglenicem ben skfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ya bu world questlerle epic item alıyorlar ben hc mytic yapıyorum adaletsiz diyen arkadaş kimdi? epic i bırak 810'dan yüksek item alamadım wqlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ilvlin düşüktür de ondan. Bir yerden sonra world questle 840+ item veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 806da tıkandım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Dangeon larda heal cok zor olmus, partyi fulleyeyim demek icin 2-3 cd acmak gerekiyor. Tanklarin self heallerini gecemiyorum nerdeyse. Zaten tanktan baska kimse dmg yemiyorsa bosta kaliyorum dps yapiyorum, bununda kotu yani bir anda geri heala gecince adapte olamiyorum. Artifact levelim dusuk diye mi boyle yoksa healer mantigini mi degistirdiler bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 zipzip said: ilvlin düşüktür de ondan. Bir yerden sonra world questle 840+ item veriyor. random o olay, bana bazen 840 geliyor bazen 825. ilvl arttıktan sonra sürekli 840+ gelmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ilvle scale geliyor. Benim 800 senin 810'ken bana world questten gelen item 810 sana 820+ geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 scale olduğunu biliyorum da random itemler hala geliyor, benim şu an ilvl 848 falan hala 825 gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Laurelin said: paladinle misal 110 olup herseyi bitirdikten sonra pvp yapmaya kasan bebeler sinir kirizi gecirip oyunu birakinca rahatlicaz baya :3 Aha bu benim işte. Tbc sonundan beri ret oynuyorum, her çıkan expten sonra bi ay oynayıp bırakıyorum bi bok yapamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Hatta level scale olayını bilmiyorum tam ama dün randomlarla girdim, dpste healerı anca geçtim. Bi de aralarında tek 110 benim (gear falan yok tabi daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Oyle, 110 ken gear yoksa dps cok dusuk oluyor. Ama hc ve sonrasinda herkes 110 olcagindan duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 silvermoon gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Şu expansion'un en sevdiğim yanı belki de her yere ulaşımın aşırı kolay olması. En son mop'ta bu kadar rahat etmiştim. Instance lock trick'ini de kullanarak Dragon Soul spam'liyorum Blazing Drake için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 http://i.imgur.com/3i36tN0.png Şu görevler inanılmaz sıkıntı ya. 840+ pvp epic veriyor ve sadece 5 kişi tagleyebiliyor Queensguard Captain'i. Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Mortis said: abi olay 840 toplamak değil herkesin item levelı 840 üstü. Olay specinin top statlarını veren 840 üstü item toplamak. Ben mesela Destro warlock olarak o konuda hiç şanslı olmadım. haste ve crit ana statlarım. Düşüyor 850 item versatility crit falan. başka bir şey düşüyor haste mastery. öle olunca o itemın değeri kalmıyor. Item düşürmek için de ilk haftadan beri insanlar mythic yapıyor. heroic mythic (2 haftadır) ve world quest derken zaten her itemını 840 üstü yapabiliyorsun az çok. bıde socket kısmı var hem maın statlarına uygun olucak hem gemlı olucak raıdlerde 1 gem 2 gem olayıda gelırse ıyıce boku yedık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Cok tirstiniz ya, mythic harici raid oyle cok zor degil. Hele nm puglanir. Hc yine bi ts ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Mmoyu neden komünsüz oynuyorsunuz ki? Casual bile olsa hc yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Kojiroh said: Şu expansion'un en sevdiğim yanı belki de her yere ulaşımın aşırı kolay olması. En son mop'ta bu kadar rahat etmiştim. Instance lock trick'ini de kullanarak Dragon Soul spam'liyorum Blazing Drake için sdf o trick nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Çok sayıda alt'ın varsa ve ulaşması üşendiren bi boss farmlıyosan faydalı olan bi şey. Hangi boss'u farmlicaksan o boss'a kadar geliyosun ama fight'ı başlatmadan önce LFG tool'dan kafana göre bi isimle grup açıp listeliyosun, logout olup başka karaktere (adı B olsun) geçiyosun, yine LFG tool'dan açtığın grubu bulup join diyosun, öbür karaktere geçip (A bu da) kabul ediyosun ve o karakter instance'ın içinde kalacak şekilde tekrar B'ye geçiyosun. B ile boss'u kestikten sonra instance'tan çıkıp A'ya geçiyosun, A ile instance'tan çıkıp grubu delist ediyosun. Böylece bossun kesildiği progress sadece B'ye ait kalıyo, A'nın instance lock'ında o boss kesilmemiş oluyo ve başka bi karakterle aynı şeylere edebiliyosun. Başka karakterin varsa aynı adımları B yerine C ile devam ettiriyosun, alt'lar bitince en son istersen A ile de kesebilir, istersen diğerlerinni lock kalkana kadar onunkini açık tutup birazcık daha vakit kazanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 hayatta başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 biz bunlari yazmistik hep kitaplarimizda said: In the meantime, we are looking at a couple of targeted changes to address some clear outliers: in the near future, we’re planning on deploying hotfixes that reduce tank damage output across the board (tanks should be very sturdy and effective at killing things, but too often their damage output rivals that of pure damage dealers), as well as reducing the AoE burst damage capabilities of Windwalker monks (mainly Strike of the Windlord’s area component) and Havoc Demon Hunters (mainly Fel Barrage). Those specializations will still excel in that area, but will not be so clearly dominant over their peers. outdoor worldde dps oynamaya yetemeyip gercek tanklardan rol calan scrublara duyrulur :3 20 saatte mob olmiyor qq lari baslamadan rank 13 otesi gitmeyin tank specinde :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ne sakıncası varki tankların dmg yapmalarının? bnm işime geliyor grubumdaki tankın dmg yapması. millet ağlıyor forumlarda tanklar çok vuruyor diye. hani pvp bazlıysa yazdıkları doğrudur oyunun o kısmıyla pek ilgilenmediğim için. Ama dung girip trashlerde tanklara ezilip qq yapmakta ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 3 tane de healing spell verelim, 5 tank girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Dungeonlar genelde uykumu getirdiğinden pvp odaklı oynuyorum genelde, legion da pvp nin durumu nasıl ? Pandayı es geçtikten sonra Warlords of Draenor da monk u boostlayıp oynamaya devam etmiştim de gerek bulunduğum serverda neredeyse duel yapan bi allahın kulunun olmaması, gerek class dengesizlikleriyle soğutmuştu oyundan (windwalker ın durumu pek iyi değildi WoD un başlarında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 gerçekten mythic runlarda tankların domine ettiği %1-2 değil ama böyle dikkat çekecekyüksek yüzde var mı? Benim şu ana kadar girdiğim hiç bir mythicde hiç öyle bir şey görmedim. Raidlerde de sanmam. Eğer bu drama Normal runlar için kopuyorsa çok fena bir komün akmış oyuna legion'la... DH aoe çok tatlı oluyordu bb fel barrage :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar