Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 %1 overall damage ile beraber mitigationda aliyorsun, vers kotu stat diil heleki hayvan gibi vuran suramar moblari varken, ha cogu class icin minmax de dusuk olabilir salt dps de ama yuksek item level ile en iyi stat olan item daima iyidir :D leech, speed filan tertiary stat hep, rastgeleydi zaten hala rastgele geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 sıkıcı ya etkenliğinden ziyade gief crit power, gief extra procs azsuna giant questi pokemon olayı çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 4-5 saatdir aynı sorunu yasıyorum caresı nedır sızce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 aynı şeyi yazmaya gelmiştim. Oyuna giremiyorum şu anda error 132 den dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 https://twitter.com/BlizzardCS/status/771457395117662208 Cache silin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mage açanlar fire mı arcane mi gitti? Bi deniyim diyorum, fire takıldım hep, arcane i bilmiyorum, mana sorunu diyolardı ne oldu o durum? Leveling tabi daha ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 disc priest net shadow'dan daha iyiymiş ya. kasarken direkt ona çeviriyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ilevel 850 boe tank ringi dustu BiS raidler acilmada Guildleri haraca baglicam eheuheeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 809 ilvlda kaldım. artık cıldıracagım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Rogue Sublety baya hoş olmuş ya, varyasyon çok, bi anda çok sağlam damage verebiliyosun, 110 olup bglere akmak istiyorum hemen. Outlaw da fena olmamış ama yine klasik 3 tuş olayı bayıyor. Rogue da poison ı tek bi spec e vermek büyük saçmalık olmuş ama bence. Hadi garrote, gouge, blind ı dağıtmışlar neyse diyosun da ZEHİRSİZ ROG MU OLUR AMEKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bende ona çok uyuz olmuştum. Sadece Assa. 'da poison var. Birde Ambush'u sadece Outlaw'a vermek nedir onuda anlamış değilim. Sublety beni çok sarmadı level kasarken hoşuma gitmedi. Assa. veya Outlaw takılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 subletyde de ambush var da adı değişik işte, lvl kasarken ben de outlaw oynuyorum en rahat lvling onunla yani net =) 110 da sublety devam ederim %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 arcane kotu degıl ama fıre suan asırı op fıre bu durumdayken arcane oynanmaz kesınlıkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Laurelin said: Ilevel 850 boe tank ringi dustu BiS raidler acilmada Guildleri haraca baglicam eheuheeu bana da düştü 250 k ya okuttum dün temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 bingildak said: bi de silvermoon alyans oynayan ve guild tavsiye edecek olan varsa paylaşın plix, başvuru yapacam artık bir yere 109 oluyorum biz de grup olarak (4 kişi) bu konuda araştırma içerisindeyiz haftada 3 gün mythic seviyesinde raid yapacak bir guild bakıyoruz yabancı olma şartı var tabi türk guildleriyle anlaşamıyoruz. Eğer düzgün bir şey cıkarsa raid yapmaya niyet edersen sana da haber verebilirim 1-2 hafta sürer tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 tamam abi, zaten ekleşmişiz bnetten gördüm seni bir gelişme olursa oradan yazarım sizin tarafta olursa sen yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 madcow said: 809 ilvlda kaldım. artık cıldıracagım. sdf abi 809 harika bişey ya haha ben de dün akşam orada kaldım. bi tane 764 lük bir shoulderım vardı. Gittim AH den 780 shoulder aldım yeşil, 300 Golda, 810 oldu. Varsa öyle bir itemın direkt değiştir abi sonra zaten heroice girdim direkt 825 shoulder düştü replace ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bugun sabah world questlerden biri relic veriyordu onu yapıp 811 oldum hemen ardında 815e cıktım 1 heroicten sonra. Artık ver elini 830+ Bu hafta mythic kacırmamak lazım. Bir de Darkmoon trinket bakıcam. ilk darkmoonda biraz daha ucuz oluyor insanlar ihtiyacları olacagının farkında olmadıgı icin. 2. darkmoon da raidler baslamıs oluyor millet biz bunlar lazım diyip yardırıyor.(catada boyle olmustu en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 myticler 20sınde gelıyor abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 mythic+ lar 20sinde geliyor olmasın? İnsanlar mythic run yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 biri raid biri dungeon pampalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 5 man mythicler açık şu an girilebiliyor. 5 man mc+ ve raidler aynı anda gelicek mc+ raid ayarında drop verdiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 dün gittim bloodbathed frostbrood vanq aldım, MAH CLASS FANTASYYYY inciler khadgar ve uçan kafa şebeklikleri parenting like a tauren UI son hali, barları tamamen kapadım CD bazlı TMW yaptım geçtim tertemiz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ehi, "world questler flight path penceresinde gözükse ya" diye düşünürken bi zum yaptım gözüküyolarmış :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 5k kişi sıra ne ya. abv silvermoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar