axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Aktığı için kısıyorlar ama o musluğu =( Karazhanın vidyası da gelmiş şimdi gördüm. Moroes en iyi ya ahah. https://www.youtube.com/watch?v=8fAtcpvJ6lc Aktör sanırım aynı değil ama yakalamış o havayı. Bide machinima vidyalarda iyice becermeye başladılar vücut dilini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 en güzeli bu ya https://www.youtube.com/watch?v=qlHx7YNWYGY one night innn kaaaarazzzzzhaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bi tane charım var. invasionu yaptım. release olana kadar hiçbişey yapmam heralde ya daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 invasionlar ilk çıktığında tüm eşyaları toplamıştım ilk günden , silah upgradeler stage 6 falan. Oh bitti sonunda derken şimdide warforged çıkarmışlar 710 ları topladım şimdi 720 leri campliyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ya bu legendary questin son stage de kalacam galiba. Aptal blizz questi pre patch gelmeden alanlar için devam ettirse bare. Takıldım illa yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 91den beri sırf invasionla kastığım warriorın bütün chestlerini 100 olunca açacağım. Eğer içindeki itemlar açtığın değil aldığın levella scalelanıyorsa bileklerimi furious slashlerim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Denedik onu..Açtığın levela göre scale ediyor. Gönül rahatlığı ile 100 de aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ehehe o bitmez cidden ya, ama geçen seferki heroic raid eşyaları ile 100 e vurabilmiştik , bu seferde aynısı olabilir. Betadan birileri yorum yapabilir mi acaba? RNG süper invasion kasalarında ya, shamanda 50 tane chest açtım 100 e vurunca 1 tane axe çıkmadı, 5 tane warglaive çıktı ama :( Axe de 2 tane lazım 1 tanede değil çok kasınç be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ohh iyi bari. Çünkü en az 3 stack furious slash biriktirmeden ölemezdim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben de 100 olunca açtım shaman ve paladine, 700ledim full, 2 3 tane de warforgedlar çıktı. Sen sağ ben selamet. Mage 93 oldu 75ten, Rogue'da 72'den 80 oldu şimdilik sadece invasionlarla. Hayırlısıyla onları da hafta sonu fullemiş olurum. Mage'in çantada yer kalmadı kasadan tabi bu arada. Enchant malzemesi de çıkar şimdi dolu dolu mmphs! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 DE olmuyo invasion itemlar sanırım. Ama vendor fiyatları iyi zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yalnız full heirloom set yoksa invasionlarda bi süre sonra afk hariç kasılmıyor, benim warrior lvl80 itemlarıyla öyle bakakaldı invasion moblarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 XP nerfi ile öyle oldu biraz. Anlamı kalmadı gibi. Full heirloom olursa eh işte oluyor. Yine de hiç bir şey yapamdan, havada asılı kalarak her invasion %15-20 arası bar dolduruyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 invasionlardan gelen nethershardlar ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ogrimmar fly pathin orada vendor var item alıyorsun en önemlisi weapon upgrade itemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bu arada gece gece adamlar gördüğüm bir iteme nerf getirdiler şu yeni karazhan questinden gelen itemi 700den 685'e çekmişler hunterımada 710 epic gelmişti :( 695 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Darksun said: ehehe o bitmez cidden ya, ama geçen seferki heroic raid eşyaları ile 100 e vurabilmiştik , bu seferde aynısı olabilir. Betadan birileri yorum yapabilir mi acaba? item upgrade rng'si de dahil olmak uzere 104 gibi inventory 725i gecmeye basliyor. O yuzden ilk 4 leveli belki gorur hc hfc itemlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sleepingdeath said: bu arada gece gece adamlar gördüğüm bir iteme nerf getirdiler şu yeni karazhan questinden gelen itemi 700den 685'e çekmişler hunterımada 710 epic gelmişti :( 695 olmuş. Tam tersi olmasın yahu? 685 mi neydi o item aldım hatta deneyeyim diye taktım , sonra bir baktım 700 olmuş, hotfix vs ile herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sanmıyorum sabah baktım düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Anything goessss for onee nightttt innn kaaaaaaaraaaaaazhhhannnnn hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 her expansion aynı lafları ediyorlar, bu sefer content sıkıntısı çekmeyeceksiniz merak etmeyin falan... Patch 7.1 - Return to Karazhan Karazhan is coming back as a large five player dungeon with all nine bosses. The old Karazhan will still exist, you can still go and farm it for things. There will also be a small additional raid between The Emerald Nightmare and The Nighthold that wraps up the Stormheim story. Patch 7.1 will also have outdoor content associated with Suramar that pushes forward the Nightfallen story. Patch 7.1 is coming to the PTR right after Legion launches! Encounters have been play tested internally, it is good to go. Game Development There was a period where the team focused on faster expansions, sacrificing things that they shouldn't have. This made the experience worse. The focus going forward is a steady stream of content. Priority #1 is making sure that you don't run out of things to do. The team is never going to rush an expansion, they will be released when they are done. Ensuring there is always content in the live game while working on the expansions is important. Raid tiers should last around 4 to 5 months. This time around there won't be a content drought - "Don't worry, we got you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 oyunda human modelleri çok iyi bu arada ya. tipten tipe sokabiliyorsun, her şeye geliyor. yüz modellemesi vücut falan çok iyi. bir korsan oluyorsun, bir cultist, bir merchant. adama her şey gidiyor transmog ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 westfallda savunma yapan marshall knight of the silver hand'mış yeni gördüm, acaba exp'de silver hand e yer verecekler mi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paladin class hall silver hand in üzerine kurulmuyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bilmem ki hiç okumadım, betaya da girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar