Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Legion moblarını kesince gelen XP artmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 çok iyi exp veriyorlardı zaten de biri vurunca bozuluyor abi, onu düzelttilerse iyi. bana direkt 1.5% falan veren elite moblar vardı sololayabildiğim (rested+loom) ama biri gelip vurursa 6k exp den 200 e düşüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Originally Posted by Blizzard Thanks everyone for the feedback. We agree that our initial change made Invasions too unrewarding for characters who weren’t at max level, so we’ve just applied a hotfix that increases XP gains from killing Legion invaders. Since Invasions are only around for a short period of time, we want them to feel lucrative, and provide incentives to actively participate in them. You should be seeing a lot more progress on your XP bar for helping your fellow Azerothians fight the Legion now. Eh iyi bare , yanlız mobun hp'sini attırmaya ve öldürme süresini uzatmaya değer mi bilemedim. Millet küfür falan edebilir heuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ben soyleyim fire magede gelicek nerf gelmez diye umit edenler etmesinler su hali ile cok op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 nerfun ne şekilde geldiği önemli ya. böyle spec'i eğlenceli kılan talent, pasifleri falan bozuyorlar çok sinirleniyorum. rakam üzerinden nerfü yapacaksan yap işte, gameplay ı piç etme di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Şimdiki dengesizlikler normal ama ya, testleri 110 a göre yapıyorlar, 100 deki dengesizliği pek sallamazlar özellikle expansion a bu kadar yakınken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 moblara millet vurmazsa saçma sapan iyi exp geliyor loom+rested ile. düz non elite mob kestim 2 tekmede ölen 4k exp verdi lan assadads. eventin wave'i 12k veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 axedice said: Veee blood dkya da nerf bat vurur. Hadi heartstrike nerfledin tamam aoe rotationa marrowrendi de sokmaya çalışıyorsun ama %20 ne lan. Bide üstüne red thirstü nerflemişler T4teki diğer iki gereksiz talentı bufflayacaklarına lel. Bone shielda da diyecek bi laf bulamıyorum, DKda bi ton mitigation olduğu için çok gerekliydi gerçekten . . . Adamlar resmen invasion xp nerfin arasına dk sıkıştırmış terbiyesiz ahlaksız gudikler Oyle deme ignore pain de nerf yedi :) Healersiz mythic yapiyordum warriorla ya ne zevkliydi, healer geldimi %50 den yukari heallama beni diye tembihliyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bingildak said: moblara millet vurmazsa saçma sapan iyi exp geliyor loom+rested ile. düz non elite mob kestim 2 tekmede ölen 4k exp verdi lan assadads. eventin wave'i 12k veriyor. güzel olmuş bu exp olayı her gören lvl 100 dh gelip gank(!) atmasa daha güzel olacak ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Laurelin said: Oyle deme ignore pain de nerf yedi :) Healersiz mythic yapiyordum warriorla ya ne zevkliydi, healer geldimi %50 den yukari heallama beni diye tembihliyordum :( Aaa ignore pain nerf mi yedi diye açıp bakmam, never surrenderın %100 increaseden %75e çekilmesi :| Neyse ya warriorı da 100lüyorum zaten afk invasiyonlarla, dk yerine büyük ihtimal main olur miy miy böcek mikrop atmak yerine bam güm vura vura tanklarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 axedice said: Veee blood dkya da nerf bat vurur. Hadi heartstrike nerfledin tamam aoe rotationa marrowrendi de sokmaya çalışıyorsun ama %20 ne lan. Bide üstüne red thirstü nerflemişler T4teki diğer iki gereksiz talentı bufflayacaklarına lel. Bone shielda da diyecek bi laf bulamıyorum, DKda bi ton mitigation olduğu için çok gerekliydi gerçekten . . . Adamlar resmen invasion xp nerfin arasına dk sıkıştırmış terbiyesiz ahlaksız gudikler Red Thirst nasıl nerflenmiş lan? Red Thirst now reduces Vampiric Blood's cooldown by 1 second per 6 Runic Power spent (was 2 seconds per 20). 1 second per 10 runic power spent ten (2/20), 1 second per 6 runic power spent e bufflanmış olarak anlıyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Caladorn said: bingildak said: moblara millet vurmazsa saçma sapan iyi exp geliyor loom+rested ile. düz non elite mob kestim 2 tekmede ölen 4k exp verdi lan assadads. eventin wave'i 12k veriyor. güzel olmuş bu exp olayı her gören lvl 100 dh gelip gank(!) atmasa daha güzel olacak ya neyse. 20.000 xp geldi tek elite i peşimde koştura koştura kestiğimde.. 13k stageden geliyor.. inanılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ya monk mainleyen var mı, windwalker olarak? mastery dışında çok boş gelmeye başladı. dmg1, dmg2, dmg3 abilityleri var. hiçbirinin biriyle sinerjisi yok. chi hesaplamıyorsun, resource kontrol etmiyorsun falan. öyle basıyosun gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Monk deyince geçen youtube a bakınırken, WoD'da Druid farm karakteriydi Monk olacak artık gibi bir şey gördüm ama Legion'da tam anlamadım, statue aoe çekiyomuş sanırım belli alandaki mobları, range i artmış galiba, daha çok adam çekiyomuş sen de hızlı kesebiliyomuşsun. Var mı böyle bir yenilik falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 neredeyse bütün specleri o şekilde %85-%90 performansla oynayabiliyorsun sanmıyorum monka özel bişey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 100 boost neye almalı hala karar veremedim cata raidlerini rahat sololayacak bi class lazım , druid/dk/dh yanına.. Paladin düşünüyorum tank spec'iyle rahat rahat yaparım diye, shaman düşünüyorum iki dps speci de eğlenceli ve sevdiğim spec ama bazı bosslarda tank olamadığı için sıkıntı çıkartabilir sanki Priest ve hunter da plase ama sanmıyorum onları seçiceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 artifactleri incelemeden class seçmek çok zor ya. lock demonlogy oynuyorum şu an bi eksiklik var belli ki o da artifactten işte. bazı speclerin artifactleri çok osuruk, hep pasif falan veriyor, bazıları direkt gameplay değiştiriyor. incelemek gerek tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ya sımdı ben anlamadım baktım butun classlar 3tusa dusmus sade mage sanıodum degıl artıfectlerle yeni skıllermi gelıcek ondanmı boyle bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Artifactler için wowheadin calculatorı var kujo, burdan atayım yine http://www.wowhead.com/artifact-calc Her spec için 1 ability daha gelecek bara, o da zaten artifacti alır almaz açtığınız ilk ability. Onun haricinde major traitler var kimisi biraz rotation değiştiriyor hatta bazı talentları avantajlı hale getiriyor falan. Ama pruneda tüm rotationlar 3-4 tuşa indirilmiş. quixef said: Red Thirst nasıl nerflenmiş lan? Red Thirst now reduces Vampiric Blood's cooldown by 1 second per 6 Runic Power spent (was 2 seconds per 20). 1 second per 10 runic power spent ten (2/20), 1 second per 6 runic power spent e bufflanmış olarak anlıyorum ben bunu. 2 seconds per 20 değil 10du, bluepost hatalı. Hala da düzeltmediler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 3 tuş olmasından çok üçünün de anlamsız olması kötü. aralarında sinerji olsa, buff verse debuff verse ne bileyim bir etkileşimleri olsa sorun değil. dk'da öyle mesela. festering stackliyorsun, patlatıyorsun rune reg. veriyor rune power to rune yapıyosun, pet bufflıyorsun etc etc monkta pata pata vuruyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Şu sınıf değişimleri gerçekten öptü attı ortamı ya :). Nerf'te gelse şimdilik maini mage yapıcam sanırım. Altta paladin görünüyor farm için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 tunch said: ...shaman düşünüyorum iki dps speci de eğlenceli ve sevdiğim spec ama bazı bosslarda tank olamadığı için sıkıntı çıkartabilir sanki... Elemental shaman ile haftalardır paldır küldür sololuyorum her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Karazhan 5man dungeon olarak geliyomuş. http://cdn.blizzardwatch.com/wp-content/uploads/2016/08/return-to-karazhan-header.jpg The nostalgiafest that is Legion continues with a revamped version of Karazhan coming in patch 7.1. Are you excited? Because we are so excited. While we’ve already had a chance to venture back into Karazhan in this week’s pre-expansion questline, in Legion’s first patch Karazhan is back with an all-new 5-player dungeon. http://blizzardwatch.com/2016/08/17/karazhan-returns-wow-patch-5-1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 tunch said: mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1GvZn9mQnf0 dk akıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar