Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Vodafon sınırsız interneti kaldırdığı için aveaya geçiyorum. Ordaki tarife için 25 yaş altı birinin tc kimlik nosu gerekiyormuş. Hat yine benim adıma oluyor ama kampanyadan onun adına yararlanıyorum. Yani sorun yaratacak bi durum yok. Çok ümitli değilim ama soruyum dedim. Bu kampanyayla alakam olmaz al benim tc kimliği kullanabilirsin diyen var mı? Bi dürüm ısmarlarım yemeksepetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 anhora verir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 mal bulmak lazım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bi dürüm ısmarlarsa kabul ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 -KD- Anhora'nın meşhur konusunun linkini atabilecek var mı ya? Featured listeme eklemeyi unutmuşum. Bizim ufaklık yavaş yavaş bazı şeylere anlam vermeye başladı. Okumayı sökünce konuyu direkt okutmam lazım ona. Linki bilen birisi lütfen PM'lesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?13,8050200,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 elimde çok güzel tc nolar var karşim diye editor gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Editoru banladilar yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 onun vardır acc ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 11113378912 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 7-25 yaş arası oluyomuş. Netten bulunuyoda onlar kullanılmış olabilir. Sordum sadece bu paketi kullanma hakkı kalmıyor kimlik nosu kullanılanın başka bişeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 küçük, ilkokula giden yiğen kuzen filan varsa onlardan al ya böle tanımadığın kişilerden zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 yok kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 université dbleri var bene kaç tane lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 hoşgeldin editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 19 yaşındayım ama tanımadık olunca vermiyorum sdfpgoj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 tc kimlik no site:edu.tr diye arat iilal bir mal uni açık etmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ya var öyle bulunuyor uni listesinden de onu ilk akıl eden ben değilimdir. kullanılmış bi taneye denk gelebilir. bide sonra sorun çıkar belki. Shean nası tanımıyon kışın ne yakcaz topiğinde tavsiye vermiştim birsürü sonra kedili topikte senin tarafını tutmuştum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 gayet illegal..basiniz belaya girer..ha cok lazimsa bir daha secim olursa git muhtarda secmen aski kagitlarinda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Baya baya mal olmak lazim soyle bi konu acm... Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar