Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Kısa ve öz bi sorum olacak bu işlerden hiç anlamam TR plaka ile Yunanistan'a gitmeyi düşünüyoruz. Bu işin yolu yordamı nedir. Şöyle Tutorial tadında olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://www.seyyahca.com/2014/08/yurtdisina-ve-yunanistana-kendi-aracinla-gitmek/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 kendi aracınla gezmenin çok özel bir sebebi yoksa sınırı geçip ordan kiralamak daha uygun oluyor. ayrıca orada karşılaşabileceğin olası problemleri de daha kolay çözüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bulgaristan tarafında direk patlatıyolarmış yunanı bilmiyorum. Yabancı plaka ile gitmemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Turing denen kan emici kuruma selam versen borçlu çıktığın, Allah'ın belası bir şey kendi arabanla yurt dışına çıkmak. Karavan, motosiklet vb. çok keyif bazlı bir durum yoksa çık dışarıda kirala daha iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Yunanistan'a gittiğimde bir ton TR plaka araç görmüştüm. Çok gidip geliyorlar, hiçbir sorun da olmuyormuş. Hatta bir daha gidersek biz de arabayla gidelim dedik. Otobüs ile 3 saatte geçtik gümrüğü ki çok sıra yoktu. Arabayla gelenler vızır vızır geçiyordu. Bekleyen maks 15 dakika falan bekliyordu o da bagajı vs. çok doluysa arama yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Yılda 10-15 günden fazla dışarıda kalınacaksa ve her gün mutlaka araç gerekecekse mantıklı olabilir, yoksa bu her yıl yenilenmesi "gereken" zamazingolar nedeniyle kiralanması daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 triptik yaptırman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Baggio said: Yılda 10-15 günden fazla dışarıda kalınacaksa ve her gün mutlaka araç gerekecekse mantıklı olabilir, yoksa bu her yıl yenilenmesi "gereken" zamazingolar nedeniyle kiralanması daha ucuza geliyor. Hacı araçla girip çıkması o kadar kolaydı ki sırf free shop patlatmak için bile arada gidilebilir diyorduk. O arada bi Selanik falan atıp keyif çekipte dönülebilir hafta sonları falan rahatlıkla :D Hele bizim burada daha rahat, 2 saatte sınırdayız. Oradan da 3-4 saat arası sürüş hızına bağlı Selanik'te olursun. Sarmazsa Kavala gidersin yarı süresinde vs... Ben havacılık okuluna Kavala da gitmeyi de düşündüm bir arada boşver dedim sonra sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Şimdi sen bu kadar anlatınca motorla çıkasım geldi Eylül'de falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar