Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 en hazzetmedigim janr ama ilgimi cekti, merdivenalti basligindan tasfiye etsek fena olmaz gibi anlayacaginiz uzere sirin hanimefendiler sirin seyler yapiyor animesi yine bir okul klubu (okulda yasama konseptli) ve dortlu ana grup var elbette, az cok alisageldik formulu uyguluyor. kek mek yiyip arada gitar calan seker kizli tonla sey varken ne gerek vardi simdi ali riza bey diyecek olursaniz, gunumuzde salgin haline gelen teknolojiye turlu elestiriler getirmesi ile kendini one cikariyor diyebilirim. bu ne yahu maytap mi geciyorsun demeden once en azindan ilk bolumu bitirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 1 & 2 spo yazi salakca oldu ama spoillenmesin millet mangasini bilmiyordum, diger baslikta sadece izleyin denince kesin bir pislik cikacak diye bekledim, karatahtadaki yui ayaga kalkinca 2 3 saniye gozuken engrishi farkedip okumamla beraber beklemeye koyuldum ya purgatory ya da felaket sonrasi biseyler cikacak derken sasirtmadi ama guzel twistti ahah morlu da %99.9 deluzyon ilk bolumun sonlara dogru odada kiz hic zaiyat vermedik dediginde tepki veriyordu muhtemelen bilincaltinda olayin farkinda olan kisminin olen bir yakini seklinde tezahuru olarak cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Görüyorum ve arttırıyorum; ilk bölümü bitirin, üzerine tekrar izleyin. Sezonun en iyilerinden. Moeshit demeyin, izleyin. Yalnız öyle tanıtım olmaz abi ya hahah. Lafı döndürüp dolaştırıp moeshit ama aynı zamanda değil işte demek Zombili filan olduğunu bile bile izleyip o twist sonrasında kilitlenmenin hissi paha biçilemez. -ki synopsis i görmüştüm, zombili olduğunu bile bile izledim ama yine de kilitlendim. Cute girls doing cute things diye gider, zombiler aptalca bir şekilde hikayeye girişir, sonrası da komikli şakalı zombie survival parodisi olarak devam eder diye bekliyordum. Beklemediğim yerden vurdu, twistin girişi filan efsaneydi. Üzerine bir de ilk bölümü tekrar izleyince karakterlerin tepkilerinin filan ne kadar başarılı olduğunu farkediyorsunuz. 2. bölümde de aynısı geçerli, ayrıca Kurumi nin zombileri insan sayıp saymama çelişkisi filan çok iyi işlenmiş. Megu-nee çok bariz ölü. Yuki kafayı sıyırmış olsa da olanların farkında az da olsa. Megu-nee de bir nevi alter ego gibi, common sense + survival instinct görevi görüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ShadowFury said: Megu-nee çok bariz ölü. bu kafayla diğerleri ölü çıkar Megu gerçek çıkar bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kurumu ve risan kesin gercek, cati ve pencereden bakarken pembis yoktu etrafta, izleyiciye onun gozunden gostertmeleri icin sebep yok twist sahnesinde net olarak diger kizin perspektifine gecti, onun da hayal cikacagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ilk bolumu izleyin, oyle konusun. Otesini soylemek spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 School-life degil, SCHOOL-LIVE! bu arada Ingilizce ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Hoca gercek degil gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 konu hakkında hiç bi bilgim yoktu sadece buradaki kesin izleyin yorumlarını görünce baktım. İlk bölüm bildiğin köpeği falna kovalamalar etrafta moe moe hareketler bu ne lan dedim böle sürekli pause edip başka şeylere bakarak izledim. Sonunda plot twist olunca baya şaşırttı hehe. Ama bu kadar güzel güzel dediğiniz için plot twist bekliodum ama böle bişey değil. İkinci bölümde ama tabi biraz daha zombi moda bağladılar. Bence ilk bölümdeki plot twist bi insanı çekiyor ama, diğer bölümler standart moe + zombi draması olursa yine bayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 köpek köpekte ölü veya hayal olabilir mi acaba köpeğin kafasındaki zımbırtıyı hayaletler vs. takmıyormuydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hayır, diğer karakterlerin köpekle direkt etkileşimi var. Kostüm diye yapmış onu. Ama köpek canlı (en azından şimdilik, hayalet kostümü foreshadowingse bilemem ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 etkileşime girdiklerini fark ettim zaten ama ilk bölümde mama kabına bakışları olsun, köpeğin o zımbırtıyı giymesi kıllandırdı işte hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ilk bölümden fena sardı mangasına dalmamak için zor duruyom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 çok güzel twistlediler ama o moe karakterler yüzünden izleyemiyorum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sonnunda bişi olacak diye bekledim durdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ne kadar iyi bu ya... Yine övmeye doyamıyorum. 6 Tabi Megu-nee konusunu her bölüm gözümüze sokmasalardı bu bölümdeki twist çok daha iyi olabilirdi, ilk bölümün final sahnesi kalitesinde işlemişler yine. (Biraz kendini tekrarlamış gerçi, ama olsun yine de çok iyi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Horror kısmı geri geldi animenin 10. bölümle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 mangadan devam etmistim, anime original ending olacak sanarken daha iyi bagladilar aslinda arci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ben de geçen hafta mangaya başlayıp bitirdim, bazı yerler mangada daha güzeldi anime çok tekdüze olmuş. Final anime original sayılır, olaylar farklı gelişti de S2 gelirse aynı yere bağlayacaklar herhalde. manga spoiler Mangada helikopterin gelip bi halta yaramadan patlaması kötüydü, arcı bitirmek için saçma bi seçenek olmuş. İşte bir tek suffering için plot device+foreshadowinge yaradı o kadar, animede helikopterin olmaması iyi olmuş o yüzden. Yukinin böyle tek seferde travmadan kurtulması kötü, mangada böyle geçişi daha güzel yapmışlardı kademeli geçiş, durumundaki gidiş/gelişler filan daha düzgündü. Anime S2 gelirse (-ki gelir büyük ihtimalle, sonda yeni manga karakterini gösterdiler) belki benzer şekilde devam edebilirler. Mangada da Yuuri için aynı formülü tekrarlıyorlar, o da hiç hoşuma gitmedi (tabi bir yandan da yazar o kadar salak değildir diye umuyorum, loli gerçek çıkabilir :p) Ama asıl sufferinge Kurumi ile doyucaz sanırım, hem pilot foreshadowingi ile, hem sonradan yaptıklarıyla filan çok fena sinyal verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar