yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 benjani said: neighbours from hell efsane oyundu bu ya :D 2 kişiliği yok ama sanıyorum çok komplike de değildi 2 beyin ortaklaşa uğraşsın. yanlış hatırlamıyorsam... mekaniği çözdün mü film gibi oynuyodun. WORMS oynanabilir, angry birds geçmişi de varsa hele. Kızlar becerikli olabiliyo bak worms gibi oyunlarda. Fare de kullanıyolar neticede eheh
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Kızlar genelde mortal kombat , street fighter o tarz şeyleri seviyor. 3-5 farklı insanda farkettim tabii bunu 4 milyon insanda denemedim , o yüzden kesin bilgi değildir yaymayalım. Sims baya meşhur , baya sevilen bir oyun yine. Bunun dışında mario , flappy bird falan tarzı basit oyunda seviyorlar. Wii içinde oynanan tonla oyun var sevdikleri yine.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Bizimki mortal kombat oynuyodu. Stres attiriyo demisti
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 konsolda lara croft and the guardian of light oynamıştık. baya eğlenceliydi.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 yav said: WORMS şunu demeye gelmiştim.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Kizlar bi daldimi her tur oyunu oyniyabiliyor gayet, sadece sorun cocukluktan maruz kalmamasi cogunun ve gerekli refleksleri gelistirmemeleri sizin gibi. /r/girlgamersin darksouls2 komunitesi filan var lol. Baslangic icin abidik oyun gostermek haksizlik, kendi oynadigin 5-10 oyunu goster hangisi ilgisini cekrse ufaktan al dene de heh Bide anlamadigim borderlandsin erkekten cok kadin fani var, yazikki ne yazik meh
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 deadwoll said: Kız arkadaşınızla oyun oynamayın abi, hele vs. oyunları hiç oynamayın. Söylemişti dersiniz. Şunu görünce aklima geldi. Oyunlardan hiç anlamayan bir arkadasla gel Street fighter oynayalim dedim. Uzaktan aduket spamliyorum diye sinirlenip kusmustu bildigin sdfs
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 biz baya portal 2 oynayıp bitirdik multisini ama bazı yerlerde artık monitör kasa kırmanın eşiğinden döndüm :D
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ha tabi lara croft a tapiyolar bi de sdfsd
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 aquila said: abi macarena yakin zamanlarda olmayali 15 yil gecti ya asdfas. tamam olm işte, lambadan daha yakın neticede B)-
Öne çıkan mesajlar