TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bombilo said: bilgisayar oyunu oynayıp emek harcadım demek de ayrı bir aptallı tabiki niye abi? gayet de emek isteyen/harcanan şeyler var wowda. ve kişisel tercih meselesi. "oyuna emek vermiş aptal lol" diyince ucu açık kalıyo sanki biraz. sırf verdiği emek paraya dönüşmüyo diye mi aptal oluyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 şimdi benim oyunu oynucak zamanım olmasa desem ki, bana su charı 100'e kas, veya da ben arenada rating yapamıyorum 2200+ yap, yapsa bu bir emektir, karşılığı gerekir tabiki. ama ben işte 3 sönö wow oynodom, omok harcadım demesi gayet sacmalık. sırf eglencesine oynadıgı bı oyunda, bi dahaki patch'de zaten cop olacak (o da varsa) gear'ın top-tier olmadığı sürece, pek değeri yok. ha bu kafayla ben 11 tane 100 char var, o hesapla 1000 tl'ye satmam lazım kafadan. alıcısı varsa işi gücü bırakırım zaten, 3 tane laptop'a dayarım honorbuddy'i, allah bereket versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 fiyat 125 nettir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 hadi la trollcüler. biriniz alın yarı yarıya fiyatı düşürdük işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Hemen aşağıda birisi Wow ve diabloyu ek paketleriyle 100 e satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 w0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dostum wow da karakter önemli rbg 1.9k exp var 100 druid var bunlar önemli. hesap değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 cs go global hesap ta satılıktır beyler. el emeği göz nuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 aimbot yoksa almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 boş yapmayın.. hilesiz kendi emeğimle kastım diyorum. alayınızı da dağıtırım bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sanırım ben alıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hadi al al bitsin gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Scarab Lord achievement var de, istediğin parayı al, Death's Demise de, istediğin parayı al, ne bileyim champion of naaru bile artık para ediyor ki BC'de oynayan herkeste var neredeyse. Yani... Ne bileyim. bi de ikinci el. Callback ihtimali filan. Sen yine de dene şansını tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paşam sen DH de aç bu konuyu orada alıcı bulursun. bu arada hala 250TL ise asdasdasdasd fışfışf ış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Hand of A'dal & Champion of the Naaru 500 e bırakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bende var ikisi de... O kadar para etse senden önce satarım da yani etmiyor işte. Öyle duruyo. Bakalım blizzard oyunu silmeden satabilirsek inş. hoş yardırdı gidiyo dark profıt filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 125 e cektik ya. Ztn 3 aylik parasi 125 daha ne yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar