dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 şirket arabası ehi benzin derdi yok da zaman derdi var 3 gün için çeşme gidilir mi acaba? ya da oraya gelmeden nerelere gidebiliriz behram kale foça edremit ayvalık hariç :) nereler olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 panpa benim arabayı da fullesek mi tanıdık benzinci var sana keseriz fişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 benzin derdin yoksa zaman derdin de yok. istanbul-çeşme 5.5 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ahha taşıt tanımadan alırım ben seninkine aktarırız susurluk da buluşalım ;) abi çeşme 5.5 saat de çok trafik olur mu ya kalmış mıdır trafik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 benzin beleş diye yok yere bayramda yola mı çıkcaksın ben anlamadım bayramın 2.gününü falan bekle, istanbul'da tur atarsın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ya yok yarım gün kitlediler yoksa dün gece çıkacaktım şimdi kurtlandım yine kaçasım var bi yerlere arkadaşla da... gelibolu taraflarına mı gitsek trafiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Çeşmeye gelin dönüşte de bizi alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 oglen ayvalık tarafına geçecez bizde cunda adası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 şaka maka abi ekstra ekstra dikkatli olun ya, yollar öküz dolu bayram telaşına büün ayılar doluşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Antalya ya gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Pazar istanbula dönecekseniz ve arabada boş yer varsa gelelim mi biz de? İzmir ayvalık iki üç saat falan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ahahah otostopçu drall http://data1.whicdn.com/images/61257502/large.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Bu turda blablacı ve otobüsçüyüm malesef sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar