di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Gelen bi suru PM'den sonra ufak bi hatirlatma yapma geregi duydum. Nick degisimi yok gencler. En fazla yeni hesap acarsiniz, eskisini kapatip yenisini aktive ederiz. Haliyle "benim nick'i de bi degistiriver haci be" diye gelmeyin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ben nickimden memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ahah ya turkleader değil yorm-a artık :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 turkleaderdan daha iyi degil olm o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 uff nekadar elite ve yaratıcı nick bulmuşsun tebrikler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 abi sen pek beceremiyorsun bu işi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Turkleader kimdi bu arada yaaa, bnet den ekliyei ama patiden hatirliom diye temizlemedim. Jannissary85 filan tarzi hickler vardi onlarida temizledim direk heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 GoKTuRk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 di said: Gelen bi suru PM'den sonra ufak bi hatirlatma yapma geregi duydum. Nick degisimi yok gencler. En fazla yeni hesap acarsiniz, eskisini kapatip yenisini aktive ederiz. Haliyle "benim nick'i de bi degistiriver haci be" diye gelmeyin. =) ABİ BAK DEĞİŞTİR DEMİYORUM, HARFLERİ KÜÇÜLT PLX DİYORUM. Darkrider mesela olsun. MasterHapLo said: DarKRideR said: ben nick değiştirmekten de vazgeçtim. komple küçük falan olsun bari diyorum. beni utandıran asıl şey ortadaki ve sondaki büyük harf sdfsd natanyal yapacaksan nick i bence bu daha iyi niye la :( Nathaniel'den evrilmeydi o asdfsd cod'da bebeler okuyamıyordu böyle diyorlardı diye kalmıştı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 theridone dan sonra yabanci isimlere hep suphe ile bakiyorum :( nathaniel ne olabilri acep diye bi saat dusundum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 geldim yeni nickle tükürdüğümü yine yalayıp yazmaya devam etmeye karar verdim bu forumda yazmazsam ne yaparım bilmiyorum sosyalleşme ihtiyacımı burda giderir olmuşum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bu arada nebulaya iyice yerleştim uoya geri dönecek olan mesaj atsın bana bi de balonumu patlatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 kolektif title'i da verilsin de bi eksigin kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 gene sıçmışsın hollwanderrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 turkleaderla bf3 oynadık ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 r'leri gorunce gelisine patlatasim geldi balonu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 hollwander nickini alamadım malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 yeni nick daha da kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 la adam gibi bi nick alsana bu ne. yine ağlican 3 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 di said: Gelen bi suru PM'den sonra ufak bi hatirlatma yapma geregi duydum. Nick degisimi yok gencler. En fazla yeni hesap acarsiniz, eskisini kapatip yenisini aktive ederiz. Haliyle "benim nick'i de bi degistiriver haci be" diye gelmeyin. =)yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 yeni aldiğin nick :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ilk nicke de çok kötü yorumlar gelmişti zannedersem ben nick özürlüyüm, olsun napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 di bi şey yapsa da hollwander nickini alabilsem duy sesimi di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ya bu daha kötü kollektif iyiydi bence bu arada nickinde arada büyük harf olanlar bence çok karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Adam baya baya ziyan etti su sansi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar