Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ShadowFax said: parayla mi degistirdiler? değiştirmedim. birtane se var onu kullanıyorum. Birde zorluya götüreceğim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 benim de ahizesinde sorunu var cihazin. 7 ekim'de garantisi bitiyor ama faturasi kayip. fatura istenilmeden islem yapiyorlarsagideyim bugun is cikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Fatura sormuyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 faturaya bakılmıyor zaten, apple id ile çıkıyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 zorlu'yu aradim az once, bosuna gelme randevusuza getirdiler. Son care olarak Pupa'ya birakacagim telefonu aksama. fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 akasya ya git. 1 tane kuyruk var randevusuz gelenler için. sistem 7 günlük olduğundan herkes randevu alamıyor. eminim ki zorluda da vardır aynı sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8H?magaza=Hepsiburada 3k ya iphone 7 32gb var, ilginenlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 refurbished olmuyormuydu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Ben 1 hafta once baktıgımda da HB'de 3000 di indirim timerı koymuşlar sadece. sazan.avi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 7 plus için powerbank önerir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 telefonun ne oldugu farkediyo mu powerbank için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Luriel said: Ben 1 hafta once baktıgımda da HB'de 3000 di indirim timerı koymuşlar sadece. sazan.avi? HB nin klasik çakallığı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Fistan said: telefonun ne oldugu farkediyo mu powerbank için ediyo iphone 5 i 3 kere şarj eden 7plus ı 1 kere doldurmayabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Ozaman aradığın pil kapasitesini biliyor olman lazım. 5400 mah mı 7200 mah mı neyse onu alacaksın tanıdık bir markadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Gidip migros'tan xiaomi mi6 almamak için kendimi zor tutuyorum şuanda. Not: Iphone 6 16 gb spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Of aradım ellerinde varmış ayırdılar sağolsunlar. ALCAM GALİBA. NOT: 5M Migros'larda sadece aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 zaten 2k değil mi piyasada, migrosun çok bir avantajı yok gibi geldi bana. gerçi elden alıyon sonuçta. ben de mi alsam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 128 gb modeli bu abi, 2k olan 64. Bu 2300 normalde. Valla ben alacağım, baktım olmadı 1-2 güne sizden birine aldığım indirimli fiyattan veririm :) Baydım ip6’dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 50 liraya sd kart takılıyodur abi, 64 128 farketmez. iphone'u olanlar bilmez eheheh. bakayım belki alırım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 cabiria said: Fistan said: telefonun ne oldugu farkediyo mu powerbank için ediyo iphone 5 i 3 kere şarj eden 7plus ı 1 kere doldurmayabiliyofarketmiyo yani 10k ustu alcak nası olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 iPhone 7 Plus 128 GB'ın Jet Black olanı kaça gider acaba piyasada? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Kore den getirttim ben, 2500 tl ye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 x'in 64'ü 6.100 TL'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 macbook a 3-4 ayrı telefondan fotoğrafları arşivledim yıllar içinde. telefonlar değiştikçe karıştı. daha önce de hiç icloud photo library kullanmadım. bu son telefonla açayım dedim. 500 küsür fotoğrafı aldı icloud a. sonra macbook için de açtım. onları da yüklüyor. işte burası tam binali kaldığım nokta. bu iki library neden birleşmiyor. sonuçta ikisi de benim apple id kullanan iphone ve mac. nasıl birleştiricem ben bunları. mac to iphone yada tersi export demeyin, daha önce yaptım, ne tarih, ne lokasyon, komple karışıyor. ne diyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 İphone 5s ye aliekspress falan kablosuz şarj aleti var mı? Bıktım kablolara para vermekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar