Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 arkadaşlar hellsing kaç episode ya kazaa dan indiricem de. :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Solonor Üye 15 July 2003 01:57 -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar hellsing kaç episode ya kazaa dan indiricem de. 13 episode dan olusuor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: horacegoesskiing, 14 July 2003 12:17 tarihinde demiş ki: Jin Roh dünyanın en güzel animesidir. Adam doğru söylemiş... Aaa ben sölemişim. :P[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: horacegoesskiing, 15 July 2003 13:13 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 14 July 2003 12:17 tarihinde demiş ki: Jin Roh dünyanın en güzel animesidir. Adam doğru söylemiş... Aaa ben sölemişim. :P[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? ,ahaha :D bikaç alttaki benim açtığım foruma bakın bi ya (((:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Eger komik bir seyler istiyorsaniz FLCL inidir tam bir piskopat anime cok guzel Gainax tarifan yapilmiş. Cocuk zaten direk shinji ye.benziyor Bir kiz var Bass gitari le milleti dövüyor Kesin tavsiye ederim :lol:[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 FLCL.. evet onu unutmuşuz.. Ancak bu ne kadar saçma (anime standartlarında bile) deyip kapama imkanınızda var :) [hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 [Bu mesaj Ozan tarafından 20 July 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Argento Soma ve Serial Experiments Lain öneriyorum.Bunlaımdan çıkış bileti olarak da Full Metal Panic öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Cowboy Bebop. Izledim demei$sin ki bence mutlaka izlemi$sindir. Berserk zaten cekiyorsun. Trigun izlemi$sin. Kenshinde faizi ile bindi. Biriniz cekinde bende ondan kopyalayayim ya. Evangelion tavsiye ederim birde.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 1,5 yıllık başlık yahu.. adam bu sürede anime pro'su olup çıktı gördüğüm kadarıyla, önerilecek bişi kalmamıştır ona.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ghost in the shell - stand alone complex ve iki movie kesin izlenmeli berserki zaten çekitorsun ninja scroll kenshin mesala şu an devam eden Bleach(15 bölümü yayınlandı) Naruto ama bayağı zahmetli olabilir (119 da mı ne ve devam ediyor) Vampire hunter D nin iki moviesi witch hunter robin tavsiyelerim[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yavanna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 http://www.crinitus.com/anime arsivimden örnekler, bunlari tavsiye ederim ama adult olanlari da var ona göre ayiklayabilirsiniz ..[signature][hline]Valinor-UO Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar