Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ilanı-Yanıma adam arıyorum patidaşlar

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Bazen gıcık etmek için kinciler oluyor o yüzden onlara yatıyoruz biz yaeeee aylık maaşım 5000 i buluyor yaeeeaaeaeaeae diyorumda o yüzden.

Kar tatili sene de 1-2 gün ya oluyor , ya olmuyor ve her tatil işimizin birikmesi, düzenimizin bozulması, planlarımız değişmesi demek. Şahsen ben kar tatiline afet derecesine gelmedikçe karşıyım. Cumartesi, pazar her memurda var ama bu forumda bile yazan oldu sadece öğretmenlere özel bir şeymiş gibi. Yazında 2 ay 1 temmuz tatile çıkarız, 1 eylül ookula başlarız mecburi tüm öğretmenler. Eşimde memur olduğu için oradan biliyorum yazın hiç deliksiz 2 ay tatil olması bi nimet

aga sana kazandıgın para,yahut yaptıgın tatil helal olsun

öğretmen cocuk emanet edilen,herkesin hayatında önemli yer tutan,çok önemli bir olgu

ayrıca nasıl dalgıçlar ve radyasyonla ugrasan insanların yıpranma payı fln diye erken emekliliği ve çeşitli imtiyazları oldugu gibi öğretmenlerinde bazı imtiyazlara ihtiyacı var,cidden 20-30 tane ergen yahut cocukla ugrasmak KOLAY DEĞİL

laf söyleyenler utansın
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Gençliğim

gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya.

Zorlasak çıkar mı lan yeni bi tane daha?

said:
gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak ________ dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta _______ mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi ________ sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. ______ ne iyi diye hava atmıyorum, _____ arkadaşımızın ______ ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, _______ memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya.

Misal

gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak herkesin oynamadığı pc oyunlarını oynayıp dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta witcher3 oynuyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi pis konsollarda sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. 30 fps bataklık grafiklerim ne iyi diye hava atmıyorum, laurelin arkadaşımızın "laptopla pc gamer mı olunur ehahaj" yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, 970 GTX pcmden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya.

Misal sdfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...