Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 9 lira mi vay arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kadrolu maaş mı o kadar sözleşmeli örtmenlik varmış bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yazın yatış olsa ne iyisi ar.gör o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ya günde 8 saat çok saçma kafayı buna taktım ben işimi max 2 saate bitiyorum vakşt geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 fenn said: Bazen gıcık etmek için kinciler oluyor o yüzden onlara yatıyoruz biz yaeeee aylık maaşım 5000 i buluyor yaeeeaaeaeaeae diyorumda o yüzden. Kar tatili sene de 1-2 gün ya oluyor , ya olmuyor ve her tatil işimizin birikmesi, düzenimizin bozulması, planlarımız değişmesi demek. Şahsen ben kar tatiline afet derecesine gelmedikçe karşıyım. Cumartesi, pazar her memurda var ama bu forumda bile yazan oldu sadece öğretmenlere özel bir şeymiş gibi. Yazında 2 ay 1 temmuz tatile çıkarız, 1 eylül ookula başlarız mecburi tüm öğretmenler. Eşimde memur olduğu için oradan biliyorum yazın hiç deliksiz 2 ay tatil olması bi nimet aga sana kazandıgın para,yahut yaptıgın tatil helal olsun öğretmen cocuk emanet edilen,herkesin hayatında önemli yer tutan,çok önemli bir olgu ayrıca nasıl dalgıçlar ve radyasyonla ugrasan insanların yıpranma payı fln diye erken emekliliği ve çeşitli imtiyazları oldugu gibi öğretmenlerinde bazı imtiyazlara ihtiyacı var,cidden 20-30 tane ergen yahut cocukla ugrasmak KOLAY DEĞİL laf söyleyenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bizim bölümden mezun olanların hepsi is buldu ve top notch şirketlerde ben hariç dghfgc Ayrıca soyle ona basarım fırınını kurabiyelerini dökerim dghfhfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Abi fırıncılıktan güzel iş var mı? Millet nefes alacak parası olmasa ekmek yicek. Ramazanda pide yiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Fırıncılık zor iş. Gecesi gündüzü bayramı seyranı yok. Ustalar çakal, başında durmazsan domaltıveriyorlar. Bir de hataya yer yok. Mesela usta akşam rakı içti, sabah kalkamadı, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ustalar nası çakallık yapio işi mi savsaklıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bulamayinca pasta yiyip kafa kesiyolar ama BonePART said: Abi fırıncılıktan güzel iş var mı? Millet nefes alacak parası olmasa ekmek yicek. Ramazanda pide yiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 savaş çıkınca ekmeği karaborsa yapıp deli gibi para kazanmaca da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sipeyskeyk said: Gençliğim gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. Zorlasak çıkar mı lan yeni bi tane daha? said: gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak ________ dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta _______ mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi ________ sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. ______ ne iyi diye hava atmıyorum, _____ arkadaşımızın ______ ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, _______ memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. Misal gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak herkesin oynamadığı pc oyunlarını oynayıp dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta witcher3 oynuyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi pis konsollarda sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. 30 fps bataklık grafiklerim ne iyi diye hava atmıyorum, laurelin arkadaşımızın "laptopla pc gamer mı olunur ehahaj" yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, 970 GTX pcmden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. Misal sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 senko said: ustalar nası çakallık yapio işi mi savsaklıyorlar çalmaya biraz müsait :) fırın sahibi olup da sabah 5 de fırının başına kendin geçmiyorsan yürümüyor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Axedice, yok be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Baltazarin sukusunu verin abi asgsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Yani adamın gelip tipe bak işini seviyormuş gençliği ne şartlarda geçiyor müslüman ülkelere gidiyor lolol demesine hitaben yazılan bir mesaj sonuçta, paticik olarak çarpıtmayı severiz tabi. Ama emeğe saygı, adam oturmuş uğraşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 agzedis yaman işsiz şu saatlerde belli. aşklı meşkli topicten geri bildirim alırsa, bunu bırakacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 JrStorMesT said: Ahaha sequo yargiliyo. Cekemeyen ama altta da kalmak istemeyen forumdaşlar verip veristirmeye calisiyo. Adam sizin filmlerde gördüğünüz hayatı yaşıyo diye. Bayaaa bi calisin. Cok ufak bi kısmı sizin de olabilir ;) Tam bir Anadolu Çomarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 köyüne mercedes geldiğinde peşinden koşan adamlardan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://i.imgur.com/N77dBdG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ahahah pis herifler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Esh said: Bulamayinca pasta yiyip kafa kesiyolar ama BonePART said: Abi fırıncılıktan güzel iş var mı? Millet nefes alacak parası olmasa ekmek yicek. Ramazanda pide yiyecek. en yisi tarım hayvancılık ve süt işi tezekle aran iyyise lord olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hayvancilik hype i bitmedi mi ya gectigimiz 3-4 sene icinde millet deli gibi para batirinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bitti de iste bozuntuya verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 niye bitsin emlka fiyatı gibi artıyor et fiyatları ithal et girince silkelenme oldu sadece arada fazla komisyoncu var sırf tartıda dönen hileden bile batan olmuştur kiloda en kötü 1 lira kazanabiliyorsun sırf al-satla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar