Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2-3 yaş arası çocuklara aktiviteler

fenn

Öne çıkan mesajlar

o çarşaf gibi kağıtlar duvara monte edilip, çocuğa da önlük giydirilip, eline de parmak boya verilirse epey vakit geçirebiliyorlar.

silindirik makarnalardan alınıp, sulu boya ile renk renk boyaması, sonra da onları ipe dizip kolye-bilezik haline getirmesi de hoşlarına giden bir aktivite.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Diger turlu de patates olcak zaten.

Mutfak aletlerinden oyuncak yapmis kiz. Daha simdiden toplumsal isbolumu rolunu kabul etmis.

ben de çocukken çok meraklıydım mutfak aletlerine vs, erkek çocuğuyum diye dayak ata ata vazgeçirdi ailem beni o aletlerden şimdi 23 yaşındayım niye yemek ısıtmayı bile beceremiyorsun diye ağlıyorlar

sonu kötü bitti yani, izin verilse çocuk hevesini alıp başka bir şeye geçecek. çocukları keyfine göre yönlendirmeye çalışmak çok tehlikeli
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

tutuyor tutamiyor diyorsan muhtemelen ilk cocuk kiz abi..kizlarda o cis tutma olayi daha uzun surebiliyor anatomik sebeplerden dolayi..ileriki yaslarda bile idrar kacirmalari gorulebiliyor..yine anatomik nedenlerden dolayi..

ahah kuzenlerimde vardı bu 15-16 yaşına kadar hatta. yazları tatile izmire geldiğimizde haşır huşur muşambalı yataklarında yatardım sdfkhj
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...