Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Son çağrı, bu akşam ya da yarın sabah istanbuldan izmire gidecek olan var mı? arabada iki kişilik yeri olan varsa 70 80 lira verebiliriz, benzine katkımız olur. Yoksa bu gece otogara gidip pazarlık kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Pazarlık yapmana gerek yok yürüyerek gidin. Hem bedava hemde yararlı insan vucuduna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sen zengin değil misin, çeşme elektronik müzik festivaline gidiyosundur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Gitmiyorum kardeşim. Gitseydim götürürdüm ama sizide paranızıda almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Eyvole. Peki giden tanıdığın yok mu? Güzel festival çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bilete 120 verip 70 lira otobuse veremiyonuz mu anlamadım ne pazarlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CJ93xheWIAEKqE6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Veremiyoruz. Tüm paramızı uyuşturucu, seks ve festival biletine harcadık. Yalnz şu foto gitmesem mi dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Otobüsteyiz şu an 60a bulduk ama baya pişmanız keşke otostopla gelseymişiz, otogar gebze 5 saat sürdü. umarım pati karbon salınımına karşı benzer konular açar ya da bu konuyu sahiplenir :( Pazar izmirden istanbula döncek olan var mı bu arada sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bu gece çıkış-ctesi ya da pazar dönüşlü İstanbul-Antalya seferi. gidiş geliş 100 TL. tek yön 60 TL. Mür: İçeriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bu konuyu görmemiştim. Çarşamba 16:30 Pendik-Yalova ile Balıkesir'e gidiş Cumartesi 21:30 Yalova-Pendik ile İstanbul'a dönüş (Balıkesir hareket) 2 kişilik yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 drall silahlı hikayeyi anlatmamışsın hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 drall çok kral adamsın pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 canınızı sokakta mı buldunuz ya. bırak kamyonda müjde ar olmayı, nasıl araba kullanır ne eder bilmediğin adamın arabasıyla uzun yolculuğa mı çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Drall said: Veremiyoruz. Tüm paramızı uyuşturucu, seks ve festival biletine harcadık. Yalnz şu foto gitmesem mi dedirtti silahlı hikaye noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 yeni festival yokmu _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Üşendim yazmaya, anlatırım bi ara lafı açılırsa tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Silahlı bir hikaye vardı Drall'ların sahi ne oldu o? Gelsin de anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 seneye ozora ya otostopla gitmeye ne dersin drall ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bu akşam arabasında yeri olan varsa izmir'e gidiş için benzini bölüşebiliriz. haftaya çarşamba, 21'inde ben geri dönerken arabayla dönmeyi planlıyorum (kesin degil) istanbul'a gelecek varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 pascalnouman said: seneye ozora ya otostopla gitmeye ne dersin drall ? Temmuz ortası biticek okul. Tarihleri ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 1-7 agustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Buralarda olursak gideriz. Ama kardeşimi kedilere bakma karşılığı yaz boyu bizde kalmaya gazlarsam plan karadeniz üzerinden otostopla gürcistana gitmek bu yaz. Ona bekleriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bi çift arkadaşım yaptı o karadeniz-gürcistan otostop olayını, acayip güzel fikir. anlatıyolar ööllee dinliyoz falan. neyse, izmir-istanbul git gel git yapmam gerekiyor önümüzdeki hafta boyunca sanırım. salı-cmt arası. olur da varsa kimseler hani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 11 aralıkta istanbuldan herhangi bir yere gidip 14 aralıkta dönecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar