bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ne diyon ya, alakasız alakasız tipler butt hurtmuş, 2 kelime dialogum olmamış kim olduğunu bilmem etmem. uza. http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Upton+Cinema+Society+Bobbi+Brown+InStyle+XtOxoX8SvyCl.jpg baş öğretmen anasını satayım asasdasd heidiye benziyor kadın asdasdas http://1.bp.blogspot.com/_ubVkpfWy7Jc/TM6pXT5ji_I/AAAAAAAAAAU/FPEOK4LvutQ/s1600/%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D9%8A%D8%AF%D9%8A.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ya olm sen sorunlumusun her saçma sapan başlıkta kendini bilir kişi zannedip gereksiz açıklamalar yapıyorsun sallayan da yok seni çünkü abuk subuk konularda abuk subuk açıklamalar yapıyorsun birde gidip kişisel saldırı yapıyorsun :D uza falan nedir hahaha iyi güldürdün neyse takıl sen meme üzerine wot falan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 insan ilgiye aç olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 heh sebebini yazmışın iplenmez ve saçma wotlarının ahaha epic fail + ibretlik tespit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 edriel in abdest kaçmış hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Edriel said: heh sebebini yazmışın iplenmez ve saçma wotlarının ahaha epic fail + ibretlik tespit (tu) http://galeri.uludagsozluk.com/43/sakin-ol-liseli_114390_m.jpg tamam, dediğin gibi. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Theridone said: Esh said: Abi kadin kadin icin suslenir erkek icin soyunur. su o kadar dogru ki, 4s'ten sonra kanun resmen ss aldım. HDP'li feministlere gönderiyorum. Ocaktan atsınlar seni. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Yapma heval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Jin jiyan azadi, ocak disi olucan heval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bingildaga niye girmisler la negzel marketing tartisiyoduk. Bobbi brown bence marka konumlandirmasi acisindan guzel ya. Bu kiz da nedensiz bi sekilde oturuyo gibi. Hani boyle halktan biri ama gofusleri buyuk, guzel falan. Oyle kiskortici hatlari yok, kaslarina 4 katli bina da dikmiyosun. Ama alip karin yaparsin iste. Degisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 son postta kadının görselini ararken baktım da çok fazla memeyi driver kullanmamışlar. istinye parkta hep onu görüyorum bende öyle yer etmiş asdasd. ben hiç yakıştıramıyorum ya şu kadını makyaja marka yüzü olarak. giyim, mücevher alsın yürüsün o fizikle. memişlerin arasına sallar kolyeleri, dekolteleri. yüzünde bir iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Genede kotu secim heh, anca bikini ve ic camasiri sattirir bu. Mac caitlyn jenner ile anlasti diye haber patlattiklarinda imkani yok o kadar aptal olamazlar dedim, dogru cikti tabi, ellie goulding ile anlasmislar. Kadinin imza sitili zaten nomakeup makeup ve ne hikmetse instagramdan anlasmadan 10 gun sonra makyajsiz selfiesini koydu :D kozmetik sektorunde pazarlama bole yapilio iste, bi cift meme ile diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Seni de gorucez marka ve lifestyle bilinci oturunca. "Ben sadece nars kullaniyorum, herkese tavsiye ediyorum" cumlelerine uzak degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 turk kizlarinin vizyonsuzlugu o :P yokluklar ulkesinde abidik vergiler yuzunden mac i nars i filan high end marka saniyorlar, ysl, guerlain, tom ford vs ye hakaret direk. elin cibildak amerikalisi minumum wage ile filan mac ten alisveris yapabiliyor lol. hani mac, nars, benefit filan sahane urunler yapiyor kotu diiller ama luks tuketim de degiller dunyada bizde algilandigi gibi. marka bilincim var zaten egitimimden dolayi, sig bi insan diiilim. intel varken amd kullananlarla dalga gecme ihtimalim daha yuksek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Iyi bakalim. Ysl rujlu pozlar yakin diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 abidik paralari marka icin niye veriyimki :P statu kaygim yok cok sukur, trilyoner olsam gene vermem markaya para, fiyat/performans daima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 amd > intel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 son konuşmalardan hiçbir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Flassh said: amd > intel Hahhahaa kırılım yaşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Soris said: benim ellerim onun memelerini tutabilecek kadar büyük eğer sizin elleriniz o kadar büyük değilse sizde kendinize memeleri küçük kadınlar bulacaksınız arkadaşlar. benim ellerim hayvan gibi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 o popoya penetre etmek için başka yerlerinde büyük olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 huaaayyydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Esh said: Vucudu kadina pazarliyo abi. Kadin icin algi yonetimi; "bunu kullanirsam ben de boyle olcam" meali "bunu kullanirsam, ben de boyle olmus gibi hissetcem" Bu kadin bir kadinlik sembolu: Buyuk gogus : check Kivrimli vucut: check buzdolabı: check Genclik: check Yuz guzelligi: check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 karaya vuran odun diye mudo'da satarlar o vucudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar