Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 sırf güzele, güzel diye yapılan bu zulüm nicedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 e abi bundan daha daş binlerce yazılmcı var? anladığım kadari ile çok uçan kaçan biri de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 varsa sende neden yok karşim, sen de varsa biz neden tanışmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 kitle seviyor işte, kendileri ile bir şekilde iletişim içinde olan, ortalama veya bir tık ortalama üstü güzellikte ve benzer ilgi alanında buluştukları biri olunca... yoksa sokağa çıksalar zaten onlarca var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ha bir de bu hangi oyunun ile adını duyurmuştu, assasinoo olması lazım, ehh işte oradan bakınca biraz daha anlaşılır gelebiliyor kadına olan ilginin nedeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 senko yazılımcı ile başka meslekleri karıştırmış olmas asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 yazılımcı ama rusyadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 aynı ismi taşıyan bi arkadaşım var lan lol. ne alaka dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 senko said: e abi bundan daha daş binlerce yazılmcı var? anladığım kadari ile çok uçan kaçan biri de değil geçen öyle demiyordun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 var ama ben onlarla çalışmıyorum ramsesII :/ her tarafım rus amma vekalin hepsi ERGEG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ёлки палки :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Feamer said: ortalama veya bir tık ortalama üstü güzellikte cok ise yarar ya da isinde basarili bir kadin oldugunu dusunmuyorum. ancak ortalama guzellikte demek icin super modellerle falan gununu gun eden bir adam olmaniz lazim. kadin guzel yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Namessar said: super modellerle falan gununu gun eden bir adam olmaniz lazim. bence de süper modellerle gününü gün eden bir adam olmam lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 öncelikle güzellik kıstasımızın, böyle bir kıyas yaparken etrafımızda ki kadınlar üzerinden yapmak yerine, dünya üzerinde genel kabul gören kriterler üzerinden yapmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, aksi halde görüp göreceğimiz bir çok kadından daha endamı yerinde ve bir çoğundan daha kalifiye biri olduğu muhakkak ki, işgal etiği makamı birilerin metresi olarak doldurmamış olsun. kaldı ki, bir figür olarak dahi o mevkide bulunuyor olduğunu kabul etsek bile, o zaman dahi belli bir kalifiye de olması lazım gelir ki, nihayetinde autoshow da modellik yapmıyor... evet dediğim gibi kendi beğenimizi bir tarafa bırakıp objektif olamak gerekirse, bir kaç fotoğraf üzerinde üzerinden ilerlemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. örnekte de vereceğim gibi, bazı pozlarda "yıkılıyor" bir güzellik olmamakla birlikte, diğerlerinde ise ilgi çekici biri imajını veriyor... örnekler https://hrudu.files.wordpress.com/2007/10/assassinscreedsmall507bt.jpg http://i.ytimg.com/vi/WiqrKKmkbTs/maxresdefault.jpg http://assets1.ignimgs.com/thumbs/userUploaded/2014/10/21/jade-raymond05_4wve-1413905466100_1280w.jpg https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Jade_Raymond_-_E3_2007_2.jpg/661px-Jade_Raymond_-_E3_2007_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kilit şeklide kalp kolyesi takmak nedir ya bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mjolnirden iyidir -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yıkılmayanıyla da çıkarım dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bildiğin mühendis işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bir o birde ucunda kalp sallanan yüzükler vardı...(titredim) neyse bu kısım için güncelleme yapayım dedim ama vakit yetmedi, Jade Raymond konusunda yine objektif olmak gerekirse, çok güzel bir yüzü olduğunu söyleyemeyiz, fiziği için de benzer söylemi takip etmemiz gerekir, sanatı içinde kıyas yapacak durumda değilim ama çoğunluk onunda "çok iyi" olmadığı yönünde fikir sahibi gibi duruyor ve hal böyle olunca bütün bunları tek tek ele alırsak ortaya vasat (ortalama) birisi çıkıyor, ama burada atlanmaması gereken bir husus olarak sinerji faktörü var, doğru yerde, doğru vasat özeliklerin kombinasyonu ile ortaya böyle ilgi çekici kompozisyonların çıkması da vuku bulabiliyor... işin güzelliği ve kişiye göre değişken beğeni skalasının olmasın nedeni de birazda bu faktörlerin kombinasyonu, bir bakmışsın 3 kişinden 2 sinin sözünü etmeyeceği birisi, hayatının anlamı olabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ya senko bir öyle konuşuyorsun bir böyle. nerede böyle mühendis görüyorsun da casual yaptın kadını asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kadın bu arada baya averaj güzel ama işte mühendislerin dünyasınında pedestal'a konulsa kimse neden orada demez bence asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dedigim gibi, ya hepiniz manken gibi kizlarla dolasiyorsunuz 7/24, o yuzden hatun begendiremiyoruz size, ya da benim yas 35 oldugu icin kadinda bambaska seyler arar olmusum. farkli frekanslara gecmisiz. bu kadin benden 4 yas buyuk olmasina karsin her gordugumde ne guzel kadin diyorum. kariyer sahibi, ozguveni olan, bakimli kadin beni miknatis gibi cekiyor. ki bu kadin bence fizik olarak da yuz olarak da gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 neden beğendiğini bulmuşsun abi işte. cevabı içinde saklıymış ki çoğu erkekte var bu. statü sahibi, başarılı, int yüksek kadını beğeni noktasında çarpanı katlıyor. kadın güzel bu arada ama öyle aman yarabbem değil. güzel işte. mühendis dünyasında İLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bingildak said: ya senko bir öyle konuşuyorsun bir böyle. nerede böyle mühendis görüyorsun da casual yaptın kadını asdasd gel bir ara yanıma göstereyim :) ben hiçbiri ile aynı projede, şletişimde değilim ama, benim işim rus ERGEGLER ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ooo var diyorsun yani, eee abi yürüsene xdepartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar