riglous Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Kesinlikle 1 hafta bekle, isini bitir. Ondan sonra yap guncellemeyi. Hatta sifirdan kurulum yapacakmis gibi dusun, ona gore yedekle abi. Word'un acilmadigi durumlar bile var. ... dedim ama yazdigini iyi okumamisim, sen zaten yapmissin guncellemeyi. Umarim sikinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Update'e bastim, aksam ofise ugramadan baska ise koturdum.Bu sabah geldim, tekrar download etmeye calisiyordu... İptal ettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 simdi bastim ben de installa, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 installah iyi yuklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 macbook air mid 2013 de kursak öldürür mü cihazı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Ben hanımım 2013 aire yükledim şimdilik sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 17 map no touch bard's kullanıyorum sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 hala yüklemedim. tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 neutrino said: Bu arada daha önceden karşılaştığım pili uykudayken tüketme sorunu düzeldi. 10 uykudan 2'sinde falan yapıyor. Önerileri uyguladım ama bende hala devam ediyor. Bilgisayarın ekranını kaldırdığımda %10 batarya görünce çok sinirleniyorum. Apple Support Forum'da 30 sayfa yazılmış hala bir güncelleme gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 buradan sorayım; mac'te youtube için amatör video-ses editi yapabileceğim kullanımı basit program nedir? önceleri vegas kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 DaVinci Resolve https://www.blackmagicdesign.com/tr/products/davinciresolve/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 iMovie vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar