Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaküstü kulaklık önerisi

Trans

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
http://teknosa.com/urunler/110261461/philips-shl5605bk10-citiscape-downtown-kulaklik

Bundan kullaniyorum ciktigindan beri. Eskimeye basladi, yenisini alacagim aynisindan. Ilk ciktiginda $100 fiyatiyla $100 sinifinin en iyi kulakliklarindandi, hala da cok iyi. Fiyatina gore ozellikle super.

Al direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ses kalitesi ultrazam, malzeme kalitesi muazzam, disari ses veriyo sesi cok acarsan.Tank gibi alet.

Malzeme kalitesi basta korkuttu ama cantada gelisi guzel tasiyip her yerde kullandim bayaadir tik demedi.mikrofonu olan modeli ideal.Ses kalitesi akg 420 kadar olmasada ona bayaa yakin.Disari ses veriyo sesi cok acarsan.

Sesi cok acarsan dedigimde soyle, bunlarin arkasinda noise cancellation zimrtisi yok.Sesi koklersen senin dinledigin kadar disaridakilerde dinler.Kulaga zarar vermeyecek seviyelerde cevreye verilen rahatsizlik bence ideal.Simdiye kadar ses cok diye uyaran olmadi en azindan bu noktada kaynak kendi deneyimim.AKG yi istanbulda kutuphane dahil olmak uzere metro otobus vapur motor metrobus... cok sik kullandim.Porta proda ankarada toplu tasima da ama dedigim gibi cevreden uyaran olmadi simdiye kadar.Oyle ters bakan bi goz bile yok yani.O derece.
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar,

liebenin göndermiş olduğunun tipini sevmedim,sanırım oyun kulaklığı dışarıda pek mantıklı olmaz

gerge nin yollamış olduğu kulaklık mağazalarda var sadece ve çevremde yok.

pulkas'ın yolladığı akg k420 serisi güzel fakat stok yok ve dışarı çok ses vermese iyiymiş.

porta pro nun tipini sevemedim,

ki keza koss ksc75 i de ses izolasyon olayından,tipten ve stok durumundan eledim :D

varmıdır ey cemaati müslim başka önerileriniz
Sosyal ağlarda paylaş

portapro nun kablosu korkutuyo bu arada.inceden bi kablo yapmislar.

http://www.youtube.com/watch?v=PMwOdrmE8Po

k420 alinir ama.yurtdisindan sipariste edebiliyosun onu.Fiyat/performansta ustune tanimam.Mediamarkt taki teshir 1000 liralik kulaliklarla cowon j3 e takip flac testi yaptim gecen.1000 liralik kulakliga nasil o kadar para veriliyo lan dedim sonra.k420 nin verdigi his yok hic birinde.O da noise cancellation olmamasindan buyuk ihtimalle.Ses kalitesinin icine ediyo direk.

sansa clip gibi bisi bu oyle dusunun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...