ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 evlenince noluyo ki? oyuna başladığımda da evliydim hala evliyim.. düşünüyorum oyunla ilgili pek değişen birşey olmadı evliliğim süresince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 gece 4 icin saat kurup kalkabiliyorsan sorunsuz yada direkt hic yatmayip bekleyebiliyorsan veya her ping geldiginde elindeki isi birakip oyun basina gecebiliyorsan bisey degismez tabi. niye degissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 son birakmadan nightmare fitlemistim. istasyon yurume olayi hala ayni mi. multi falan geldi mi. t2 kucuk gemi falan fitleyip donerim buyuk gemi yapana kadar coluk cocuga karisiyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 istasyonda yurume olayi sacma otesi biseydi. devami da gelmicek zaten orta hatta uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aldim astero. tasarimina hasta oldugum bi gemi. explore kasicam interstellar ost acip. bi haftaya fitlenir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Aluriel said: istasyonda yurume olayi sacma otesi biseydi. devami da gelmicek zaten orta hatta uzun vadede. ateş duvarıı Yok la bunu MSG V de yazıoduk dimi tamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar