benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ekşi gibi başlık açmak istedim. kargo göndercektim, evden alınması için 1 saat önce sipariş vermiştim.adamlar yarım saat önce gelip, zile basmadan gitmişler.aşağıya not bırakmışlar, evde bulamadık diye.aradım çağrı merkezini, evden kargo alımında haber kağıdı bırakma gibi bir uygulama yok, işgüzarlık yapmışlar diyor.sistemde siparişi iptal etmedikleri için, hangi birim olduğunu göremiyormuş.ikayet edebilecek bir yerde yok.ne kadar saçma iş, yurtiçi ile filan göndermek istesem 3 katı fiyata geliyor.şikayet edebilecek bir yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ptt ve every other kargo şirketi hepsi aynı boku yapıyor şikayet için en alakalı yer: https://www.sikayetvar.com/ ek olarak: https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yazdım oralara da.ağır bir kargo göndercektim, uğraşmak istemediler herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 xeşke küçük bi paket diyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 şikayetvar ne kolpa siteymiş.yazdığım şikayeti yayınlamadılar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Etkili baya orası çağrı merkezindekilerden daha yetkili insanlar ulaşıyor oradan şikayet yapınca ama iş işten geçmiş oluyor genelde tabi kargo tarzı şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Ptt kargoyla evden teslim almali hic calismadim ya. Hep bu riski dusundugumden subeye gidip verdim. Ama fiyati ucuz ve yavas degil kesinlikle. Bence kullanin kullandirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 fakirler toplanmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Aras kargoyla kapisirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar