Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Hiç bir şekilde bir problemi yok, çok uzun süre kullanmadım. faturasını bulmam biraz zor ama illa istiyorum denirse öteki eve geçince ararım bi duruyodu diye hatırlıyorum. skatezleri oldukça düzgün, goliathus ped üstünde kullandım zaten hırpalanmadı hiç bir şekilde. son fiyat 125 tl, kargo sizden. bu arada öteki başlığım kitlenebilir, ordaki listeden bir tek bu kaldı elimde ve başlık çok alakasız olduğu için ayrı başlık açtım adminciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bi sonraki konun da hamur işleri tarifleri paylaşımı olacak ona üzülüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 hadi len pis şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 madem bi tane bu kaldı 50 ye gönder. iban ı öm den yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 50 lira + 2 sulugöz sakız + 1 tane alaska frigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 GONDARCENGIZ said: 50 lira + 2 sulugöz sakız + 1 tane alaska frigo Sulugöz sakız nerden bulabiliriz? Bak ya yazarken bile ağzım sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 mahseer898 said: madem bi tane bu kaldı 50 ye gönder. iban ı öm den yollarsın. 50 tl ye imzalı fotosunu gönderirim panpa istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 55tl veririm. üstüne 30cc'lik fıçı bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 GONDARCENGIZ said: 50 lira + 2 sulugöz sakız + 1 tane alaska frigo tantuni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 adamın "bekarken" kullandığı mouse u almayı düşünen var mı cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 vazgeçtim ben. Bunu düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 oha hayatımda gördüğüm en güzel baltalardan biri asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Baltalamak gibi olmasında 140 tl civarı sıfır olarak n11 ilanları var. pardon left hand versiyonu imiş. belki onlara yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 abi böyle aptal saptal desenli olanları bile 200 tl mouseun yaw. güzel hatrınıza 120 ye ineyim, hani hakikaten nakit sıkıntım da kalmadı işte g400s var diye bunu satayım bari dedim, daha altına da satacağıma eşime vereyim iş yerinde falan kullansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Darestan said: adamın "bekarken" kullandığı mouse u almayı düşünen var mı cidden ya shi... şaka maka ben alabilirim belki. lokasyon nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 maltepe belediyenin ordayım xeno gel al git hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Darestan said: adamın "bekarken" kullandığı mouse u almayı düşünen var mı cidden ya üste 50 verse yine almam artık. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kaç senedir kullanıyosun ya da kaç sene önce aldın bir de asıl önemli soru; cs:Go oynarken bunu mu kullanıyorsun? Cevabın evetse ciddi şüphelerim var. bi de karşının taksisisin kardeş. Olacağı varsa ortalarda biyerlerde olur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 önceki başlıkta detaylı yazmıştım http://forum.paticik.com/read.php?40,7510046,page=75#msg-7625811 alalı tam 1 sene olmuş, zaten bahsettiğim gibi düğün dernek olaylarından koptuğum için gayet makul sürelerde kullanıldı. şimdi skatezlerine baktım sanki yepisyeni maşallah goliathus ile birlikte kullandığımdan dolayı yıpranma yok gibi nerdeyse. 10 haziranda aldım, eylül ayından itibaren nişandı düğündü derken yalan oldum zaten bilen biliyo düğünden sonra gg oldum direk :( bizde çürük mal yok evelallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar