Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 araç arasında kaldım. Fikrinizi sorayım

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Malum eski arabam perte çıktığından dolayı yeni bir araç için baya süredir bekliyordum ve en sonunda zaman ayırabileceğim.
Rakam olarak 3 araç arasında kaldım sizlerinde fikrini alayım.

1. BMW 320d Xdrive GT
2lt motor 184HP 0-100 8.0sn max 230kph

2. BMW 525d Xdrive
2lt motor 218HP 0-100 7sn max 240kph

3.
Mercedes E250 CGI
1.8lt motor 204hp 0-100 7.7sn max 240kph

Bu 3 aracın 2. elinde kararsız kaldım yani daha doğrusu 2 BMW arasında kararsız kaldım daha doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

dayım çok bilindik bir şirkette motor ustası. şimdi beğendiğin modelleri yazınca aklıma onun söyledikleri geldi.

paran varsa mercedesten bmw'den uzak durucaksın 1 haftalık arabalar bile servise geliyor. aldın mı volvo alacaksın başka yolu yok.

bu da böyle bir anısıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

320d ve e250 kullanıyorum mevcutta, aile babası için e250, genç adam için 320d (veya bahsettiğin 525)

bmw'den mercedesten uzak duracaksın volvoya bineceksin de komikmiş ayrıca. naparsın kimiside motorlu takoz meraklısı işte

ahah aynısı bizim Araç (ford) servis müdürü işte.

O da misal suzuki ye taş kondurmaz. Bilmem kaç model suzukisi var bana kalsa trafiğe çıkmasına izin vermemek lazım ama adam dio ki BOZULMUYOR TAŞ GİBİ ARABA YİNE OLSA YİNE BUNU ALIRIM.
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

dayım çok bilindik bir şirkette motor ustası. şimdi beğendiğin modelleri yazınca aklıma onun söyledikleri geldi.

paran varsa mercedesten bmw'den uzak durucaksın 1 haftalık arabalar bile servise geliyor. aldın mı volvo alacaksın başka yolu yok.

Volvo olayına katılıyorum. Volvo aldık bizde böyle rahatlık yok, şimdide satamıyoruz. İnsan arabada güvende hissediyor kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

dasBock said:

Volvo olayına katılıyorum. Volvo aldık bizde böyle rahatlık yok, şimdide satamıyoruz. İnsan arabada güvende hissediyor kendini.

uzun süre xc90 traktör kullandık, alet gitmediği için gayet güvende hissettiriyor. tarla bağ bahçe varsa ama bak iyi vuruluyo dağa taşa orasına laf söylemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekim gibi hem 5 hem e serisi yeni kasalar geliyo.

ben olsam 2. el başka bişey alıp şu geçiş sürecini atlatır öyle alırım.

sıfır almayacaksın farkındayım ama en azından daha ucuza alırsın :) hatta bayiilerin elinde kalan mevcut kasa sıfırları bile zorlayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...