Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Malum eski arabam perte çıktığından dolayı yeni bir araç için baya süredir bekliyordum ve en sonunda zaman ayırabileceğim. Rakam olarak 3 araç arasında kaldım sizlerinde fikrini alayım. 1. BMW 320d Xdrive GT 2lt motor 184HP 0-100 8.0sn max 230kph 2. BMW 525d Xdrive 2lt motor 218HP 0-100 7sn max 240kph 3. Mercedes E250 CGI 1.8lt motor 204hp 0-100 7.7sn max 240kph Bu 3 aracın 2. elinde kararsız kaldım yani daha doğrusu 2 BMW arasında kararsız kaldım daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 merso diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 525 tabii ki, aile babasi adamsin bir de 320 kurtarmaz bu saatten sonra bmw'nin 25leri direk tercih edilir servisi pahali olmasa 325ci alicaktim ben de gecen ay guvenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 dayım çok bilindik bir şirkette motor ustası. şimdi beğendiğin modelleri yazınca aklıma onun söyledikleri geldi. paran varsa mercedesten bmw'den uzak durucaksın 1 haftalık arabalar bile servise geliyor. aldın mı volvo alacaksın başka yolu yok. bu da böyle bir anısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 320d ve e250 kullanıyorum mevcutta, aile babası için e250, genç adam için 320d (veya bahsettiğin 525) bmw'den mercedesten uzak duracaksın volvoya bineceksin de komikmiş ayrıca. naparsın kimiside motorlu takoz meraklısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 525 derim bende e250 lerin bir serisinde kronik problem vardı daha iyi bilen gelir yazar zaten şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben problemlisine de binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bombilo said: 320d ve e250 kullanıyorum mevcutta, aile babası için e250, genç adam için 320d (veya bahsettiğin 525) bmw'den mercedesten uzak duracaksın volvoya bineceksin de komikmiş ayrıca. naparsın kimiside motorlu takoz meraklısı işte ahah aynısı bizim Araç (ford) servis müdürü işte. O da misal suzuki ye taş kondurmaz. Bilmem kaç model suzukisi var bana kalsa trafiğe çıkmasına izin vermemek lazım ama adam dio ki BOZULMUYOR TAŞ GİBİ ARABA YİNE OLSA YİNE BUNU ALIRIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 dasBock said: dayım çok bilindik bir şirkette motor ustası. şimdi beğendiğin modelleri yazınca aklıma onun söyledikleri geldi. paran varsa mercedesten bmw'den uzak durucaksın 1 haftalık arabalar bile servise geliyor. aldın mı volvo alacaksın başka yolu yok. bu da böyle bir anısıdır. Volvo olayına katılıyorum. Volvo aldık bizde böyle rahatlık yok, şimdide satamıyoruz. İnsan arabada güvende hissediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 525 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 E250 bence de Ama 5 serisinin tipi daha guzel ve sanki elden cikarmasi daha kolay bir arac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 alırsın mercedes olursun prenses. içine oturmadan karar verme gel beni dinle, mercedes'in tadı bir başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 320d gt olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 250k range inde arabalar dımı bunlar. aynı fiyata 2.2 dizel XF jaguarlar var bak. http://www.jaguar-turkiye.com/jaguar-range/2016-xf/index.html bide bu sene lexus gelıcek sanırım, bekleyebilrisin onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 asdfahakşkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 E250 güzel hoş ama hem motoru 1.8 hem de Audi 4 çeker sonrası 2 çeker pek cazip gelmioyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Yok abi 2. el alıyorum yani 170-190 max rakamlarım. Suark said: 250k range inde arabalar dımı bunlar. aynı fiyata 2.2 dizel XF jaguarlar var bak. http://www.jaguar-turkiye.com/jaguar-range/2016-xf/index.html bide bu sene lexus gelıcek sanırım, bekleyebilrisin onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Todesengel said: dasBock said: dayım çok bilindik bir şirkette motor ustası. şimdi beğendiğin modelleri yazınca aklıma onun söyledikleri geldi. paran varsa mercedesten bmw'den uzak durucaksın 1 haftalık arabalar bile servise geliyor. aldın mı volvo alacaksın başka yolu yok. bu da böyle bir anısıdır. Volvo olayına katılıyorum. Volvo aldık bizde böyle rahatlık yok, şimdide satamıyoruz. İnsan arabada güvende hissediyor kendini. uzun süre xc90 traktör kullandık, alet gitmediği için gayet güvende hissettiriyor. tarla bağ bahçe varsa ama bak iyi vuruluyo dağa taşa orasına laf söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Absolut said: E250 güzel hoş ama hem motoru 1.8 hem de Audi 4 çeker sonrası 2 çeker pek cazip gelmioyr. pardon ben 2lt sandım. 525 diyorum o zaman. ama vergisi daha ucuz olmuyo mu 1.8 olunca? onu da hesaba katabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 çeyrek milyonu arabaya gömcem diyor adam vergiyi sallamaz heralde veya şirketi vardır yardırır ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ekim gibi hem 5 hem e serisi yeni kasalar geliyo. ben olsam 2. el başka bişey alıp şu geçiş sürecini atlatır öyle alırım. sıfır almayacaksın farkındayım ama en azından daha ucuza alırsın :) hatta bayiilerin elinde kalan mevcut kasa sıfırları bile zorlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 seçeneklerden 525 i tercih ederdim. Audi düşünmemenin bir sebebi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 5 serisi al thank me later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar