fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Bozuk para gozlu cuzdan ile cozdum sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sorunsal diyenlerin ağzına ıslak palamutla vurasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 o bozuk paralar alev alev sıtılıp avuçlarına konacak kabir azabı sırasında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 parayi sokaktan mi topluyosun lan sen dicem ama patronun oglu mevkisindeydin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yaşlı dilenciye falan ver veya yere yapıştır http://files.fbstatic.com/PostImages/173326/0/0ded78ab-a0cb-47e5-9cde-e4f9ddf788e4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 oha israfa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bi de hiç mi suriyeli falan yok senin orda? kahve içmeye oturmuştum bi arkadaşla, cüzdandaki bozuklukları bitirdim mendil vs. ala ala. hayır kovamıyosun da çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ya uufff sorma, bizim burada zincir kahveciler hep avmlerde, o yüzden rahatız, güvenlik sağolsun barındırmıyor suriyeli dilencileri, adana'da sokaklarda zincir kahveciler, yarım saatte bir tüm mekanları dolaşıp mendil dayıyorlar, artık tiksinti geldi, ben beş kuruş vermiyorum, suratına bakmazsan defolup gidiyor bi süre sonra, sokağa attıklarımı toplasınlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kizillelma said: o bozuk paralar alev alev sıtılıp avuçlarına konacak kabir azabı sırasında .. kabir azabı diye bişey yok, biri uydurmuş onu sonradan, science fiction & fantasy o kabir azabı denen şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 pontipati said: yaşlı dilenciye falan ver yaşlı dilencilere parayı ancak "allah yok" veya "allah öldü" laflarından birini ettiremezsem para vermiyorum, bazen on beş yirmi dakika sohbet ediyorum, allah'ı yok sayarsa veya onun gibi bir şeye razı olursa para veriyorum, çok seviniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 fenn said: Bozuk para gozlu cuzdan ile cozdum sorunu gereksiz şişiyor, tiksinç bişiy bence bozuk para gözlü cüzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Darestan said: Mc_Lovin said: Darestan said: arabanın camından bozuk para atmak ne ya nası bi mantık, ruhsal bozukluk çöpe atıyordum eskiden, sonra üşenmeye başladım üstü kalsın de direk uğraşma olabilir fakat "artis misin" gibisinden bakışlarla karşılaşmak istemiyorum, sanırım o yüzden söylemiyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Rasmon said: sigara kullanıyosan malbuşa geç bozuk falan yapmıyo. eskiden içerdim fakat bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 amk hiç mi küçükken kavonoz da para biriktirip oyuncak,kırtasiye yada istediğiniz bişeyi almadınız?? derdini silkeyim butonu istiyorum foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bu elinde sidik suyuyla cam silmeye çalışanlara veriyorum ben. al şunu camdan uzak dur pls diyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 onlardan kaldı mı ya vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yıllar sonra ben bu paralarla kamyon alabiliyordum diye televizyon programlarına çıkmayı da düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mc_Lovin said: bir süredir bozuk paraları arabayla giderken veya yeni bindiğimde camdan dışarıya atıyorum, torpidoda veya orta konsolda birikiyorlar durmadan, bir türlü önüne geçemiyorum birikmesinin, atmayıp da biriktirsem mi acaba, geçen gün amcanın biriyle gözgöze geldik ben bozukluklardan kurtulurken, biraz yakınımda olsa nasihat verecekmiş gibi bakıyordu, bozukluklarınızı ne yapıyorsunuz, böyle bir başlık açmıştım daha önceden sanıyorum ama hatırlamıyorum başlığı neydi ne içiyorsa bana da verin la. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar