Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bozuk para sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir süredir bozuk paraları arabayla giderken veya yeni bindiğimde camdan dışarıya atıyorum, torpidoda veya orta konsolda birikiyorlar durmadan, bir türlü önüne geçemiyorum birikmesinin, atmayıp da biriktirsem mi acaba, geçen gün amcanın biriyle gözgöze geldik ben bozukluklardan kurtulurken, biraz yakınımda olsa nasihat verecekmiş gibi bakıyordu, bozukluklarınızı ne yapıyorsunuz, böyle bir başlık açmıştım daha önceden sanıyorum ama hatırlamıyorum başlığı neydi
Mesaj tarihi:
elinizdeki paranın bir karşılığı olmadığı ve insanların emekleriyle mallarını gasp etme amacıyla basıldığı için yanmalık bir durum yok, o paranın bir değeri olsaydı evet yanacaktım
Mesaj tarihi:
parfüm kutusunda birikiyor eve geldim mi boşaltıyorum cebimi direkt. ay sonu epey hayrını görüyorum bira şişeleriyle birlikte eheh
ekmek su masrafı çıkıyor bir de en olmadı.
Mesaj tarihi:
Geçenlerde baktım dolmuş bozuk para kumbaram. 250 tl birikmiş hiç fena değil. Yani bozuk parayı sokağa atmak nasıl bir mantık çözemedim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
₺10 verip benzincide cakmagini dolduruyor abimiz, sonra para ustu diye gelen 9 tane ₺1'yi Bentley'inin camindan yoldan gecen yaslilarin uzerine salliyor purosunu icerken.
Mesaj tarihi:
Arabaya (kol koyma yerine, araban fakirse yan cebe) bir bozuk para çantası alıp orada biriktirebilirsin. Ben 5 ve 10 kuruşları atıyorum, gerisini oraya koyuyorum. Otopark, değnekçi vb. işe yarıyor ara ara.
Mesaj tarihi:
maça gidince sahayada atıyorsundur?
Kullanmayacaksan ver bir dilenciye, yollardan toplayacaz diye telef oluyorlar.
Arabanın şu bardaklık zımbırtısında biriktiriyordum. Benzinlikte arabayı yıkatınca falan veriyorum, park parası yapıyorum. Para paradır.
Mesaj tarihi:
ben sürekli evde rulokatın yuvarlak kutularında biriktiriyorum :p

3-4 ayda bir 200-300 oluyor asdfasdf

+ pizza, su gibi zımbırtılara sürekli 1 lira bonuslu veriyorum win/win oluyor,
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

Darestan said:

arabanın camından bozuk para atmak ne ya nası bi mantık, ruhsal bozukluk

çöpe atıyordum eskiden, sonra üşenmeye başladım

üstü kalsın de direk uğraşma
  • Yeni Oluştur...