Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bir süredir bozuk paraları arabayla giderken veya yeni bindiğimde camdan dışarıya atıyorum, torpidoda veya orta konsolda birikiyorlar durmadan, bir türlü önüne geçemiyorum birikmesinin, atmayıp da biriktirsem mi acaba, geçen gün amcanın biriyle gözgöze geldik ben bozukluklardan kurtulurken, biraz yakınımda olsa nasihat verecekmiş gibi bakıyordu, bozukluklarınızı ne yapıyorsunuz, böyle bir başlık açmıştım daha önceden sanıyorum ama hatırlamıyorum başlığı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sigara kullanıyosan malbuşa geç bozuk falan yapmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://img2.ask.fm/assets2/011/354/697/472/normal/yanacaksin_521321.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 elinizdeki paranın bir karşılığı olmadığı ve insanların emekleriyle mallarını gasp etme amacıyla basıldığı için yanmalık bir durum yok, o paranın bir değeri olsaydı evet yanacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kavonoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Çok mu zor bir yerde bir şekilde biriktirmek anlamadım ki derde bak. Tam first world problem kardiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 CSB. Boyle salak dert mi olur lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://eksicaps.org/uploads/6223678091220140911219081.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 olm niye garbıça atıyonuz ya, derdimizi tasamızı yazamayacak mıyız foruma, alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ahahah buton iyiymiş asjlkfhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 garpıçta yazamıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yerler kaymıyo :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 parfüm kutusunda birikiyor eve geldim mi boşaltıyorum cebimi direkt. ay sonu epey hayrını görüyorum bira şişeleriyle birlikte eheh ekmek su masrafı çıkıyor bir de en olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kokakola kapaklarıyla aldığım kavanozda biriktiriyorum. kola ve sigara parası çıkıyo düzenli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Geçenlerde baktım dolmuş bozuk para kumbaram. 250 tl birikmiş hiç fena değil. Yani bozuk parayı sokağa atmak nasıl bir mantık çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sorunsal yazmış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 arabanın camından bozuk para atmak ne ya nası bi mantık, ruhsal bozukluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ₺10 verip benzincide cakmagini dolduruyor abimiz, sonra para ustu diye gelen 9 tane ₺1'yi Bentley'inin camindan yoldan gecen yaslilarin uzerine salliyor purosunu icerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Arabaya (kol koyma yerine, araban fakirse yan cebe) bir bozuk para çantası alıp orada biriktirebilirsin. Ben 5 ve 10 kuruşları atıyorum, gerisini oraya koyuyorum. Otopark, değnekçi vb. işe yarıyor ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 maça gidince sahayada atıyorsundur? Kullanmayacaksan ver bir dilenciye, yollardan toplayacaz diye telef oluyorlar. Arabanın şu bardaklık zımbırtısında biriktiriyordum. Benzinlikte arabayı yıkatınca falan veriyorum, park parası yapıyorum. Para paradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Darestan said: arabanın camından bozuk para atmak ne ya nası bi mantık, ruhsal bozukluk çöpe atıyordum eskiden, sonra üşenmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 atacağınıza almayın bozuk parayı çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben sürekli evde rulokatın yuvarlak kutularında biriktiriyorum :p 3-4 ayda bir 200-300 oluyor asdfasdf + pizza, su gibi zımbırtılara sürekli 1 lira bonuslu veriyorum win/win oluyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ya olm herif trolluyo gereksiz gereksiz, siz de atlayip nasihat veriyosunuz. Bi uyanin lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mc_Lovin said: Darestan said: arabanın camından bozuk para atmak ne ya nası bi mantık, ruhsal bozukluk çöpe atıyordum eskiden, sonra üşenmeye başladım üstü kalsın de direk uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar