barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 her önüne geleni mızraklamaya çalışmamak mesela.
ivy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ha negatifliği kabul ettin yani? Pis negatif adam. Ben haklıyım.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 dolapta kimsenin içmediği bir nescafe var. bir tane içmeye kalktım aman tanrım didim. resmen eziyet. nasıl içiyorsunuz bu kahveleri bilmiyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Aç biret pite bak. Benimkisi daha güzel sadece. Peregrin said: bişiler wastyrx said: Peregrin said: Hayatta bazi seyleri yapmak lazim. Burnu halen guzel. Tşk. foto pls
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Belki değişmiştir hırtlar bunlar diye adres doğrulamak için aradım konsolosluğu kadın mahatma gandi no 55 dedi suratıma kapadı. Sonra niye insanları kaçırıp depoda ıslak odunla dövüyorsun oluyor...
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 sevgili günlük, servis şoförüyle birlikte taksici dövdük sabah. allahtan emanet yokmuş taksicide. allah belanı vere istanbul.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 wastyrx said: Belki değişmiştir hırtlar bunlar diye adres doğrulamak için aradım konsolosluğu kadın mahatma gandi no 55 dedi suratıma kapadı. Sonra niye insanları kaçırıp depoda ıslak odunla dövüyorsun oluyor... Adi ustunde hirtlar
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Seele said: yurt disina mi tasindin? vizeleri basladi ona calisiyor..
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Seele said: yurt disina mi tasindin? Yok ya yılbaşı tatilinde kız arkadaşımı göreyim dedim fransa vize vermedi belçikaya başvurdum bildiğin evraklarıma bakmadan beni mülakata almış. Verdim onun belgesini zaten diyorum öyle bakıyor dosyaya çok saçma işler ya Sen de hiç davet mektubu yollamadın ha alacağın olsun ahgfhjasguhds
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 kızlar neden beni sürekli azarlıyor çözemiyorum günlük. başlıcam böyle işe. kıyamıyorum bir yandan üzmeye ama haşlanan biz oluyoruz durmadan yılmadan. belki bu kadar değer vermemek lazım insanlara.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Milamber said: kızlar neden beni sürekli azarlıyor çözemiyorum günlük. başlıcam böyle işe. kıyamıyorum bir yandan üzmeye ama haşlanan biz oluyoruz durmadan yılmadan. belki bu kadar değer vermemek lazım insanlara. kadinlara duzelttim abi, artik rahatsin
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 wastyrx said: Yok ya yılbaşı tatilinde kız arkadaşımı göreyim dedim fransa vize vermedi belçikaya başvurdum bildiğin evraklarıma bakmadan beni mülakata almış. Verdim onun belgesini zaten diyorum öyle bakıyor dosyaya çok saçma işler ya Sen de hiç davet mektubu yollamadın ha alacağın olsun ahgfhjasguhds ben belcikanin yerinde olsam seni almam sirf ibneligine
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Sen kimsin ya bana vize vermeyeceksin? Aaazına ton balığıyla vuracağım o olacak şimdi.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Masticore said: FRANSA niye vermedi vize ? Bilmüüm saçma bişi uydurdular vermediler patlama oldu akşamına
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 wastyrx said: Sen kimsin ya bana vize vermeyeceksin? Aaazına ton balığıyla vuracağım o olacak şimdi. yeni yakalanmis palamut tercihim
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 daha yazmam lazım günnük. tartışmaya falan mi girsem.
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 içimde salak bi neşe var hipomani yaşıyorum
Öne çıkan mesajlar