Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Belki değişmiştir hırtlar bunlar diye adres doğrulamak için aradım konsolosluğu kadın mahatma gandi no 55 dedi suratıma kapadı. Sonra niye insanları kaçırıp depoda ıslak odunla dövüyorsun oluyor...
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Belki değişmiştir hırtlar bunlar diye adres doğrulamak için aradım konsolosluğu kadın mahatma gandi no 55 dedi suratıma kapadı. Sonra niye insanları kaçırıp depoda ıslak odunla dövüyorsun oluyor...

Adi ustunde hirtlar
Mesaj tarihi:
Seele said:

yurt disina mi tasindin?

Yok ya yılbaşı tatilinde kız arkadaşımı göreyim dedim fransa vize vermedi belçikaya başvurdum bildiğin evraklarıma bakmadan beni mülakata almış. Verdim onun belgesini zaten diyorum öyle bakıyor dosyaya çok saçma işler ya

Sen de hiç davet mektubu yollamadın ha alacağın olsun ahgfhjasguhds
Mesaj tarihi:
kızlar neden beni sürekli azarlıyor çözemiyorum günlük.
başlıcam böyle işe. kıyamıyorum bir yandan üzmeye ama haşlanan biz oluyoruz durmadan yılmadan.
belki bu kadar değer vermemek lazım insanlara.
Mesaj tarihi:
Milamber said:

kızlar neden beni sürekli azarlıyor çözemiyorum günlük.
başlıcam böyle işe. kıyamıyorum bir yandan üzmeye ama haşlanan biz oluyoruz durmadan yılmadan.
belki bu kadar değer vermemek lazım insanlara. kadinlara

duzelttim abi, artik rahatsin
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Yok ya yılbaşı tatilinde kız arkadaşımı göreyim dedim fransa vize vermedi belçikaya başvurdum bildiğin evraklarıma bakmadan beni mülakata almış. Verdim onun belgesini zaten diyorum öyle bakıyor dosyaya çok saçma işler ya

Sen de hiç davet mektubu yollamadın ha alacağın olsun ahgfhjasguhds

ben belcikanin yerinde olsam seni almam sirf ibneligine
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...