Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bu hevaller hep böyle sonra dövlet bize bokmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 olm evde bir insan evladi var, 2 gunde 1 damacana iciyo. Adama sudan zehirlenirsin dedi doktor da nafile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yakında ölür damacana masrafınız düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 damacanalar depozitolu degil mi? bi kere odemisler, geri odeme alirlar tek seferlik. ama surekli masraf sayilmaz o. su masrafi dusmesi gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 olurse pamuk yerine damacana kapagi kullancaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi kaslar gevseyince icinde tuttugu suyu disari birakir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 O eleman şekerine bi baktırsın dicem ama doktır ölürsün dedi diyosun, bunu demeden önce şekerine falan bakmıştır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 baktilar abi sekerine falan, bizimki sâfi ibnelikten varoldugu icin bi problem cikmadi. adam sunger yutmus heralde kucukken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dana22 said: wastyrx said: Ameliyatımı oldum, vizem de çıkmış şimdi kırismıs düşünsün. gecmis olsun.. Eyvallah, vizeden de red gelmiş sanırsam bi rezerveyi koymamışım ondan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 8 numaradan mi red? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 3 ve 8 abi ev arsa 25k vs gösterdim la bide ne parası eksikliğiyse, motorla arabayı da alayım bari üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 peregrin net teridon mu çıktı şimdi, son karar o mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 degil abi, cok suyu icen teridon. abisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Peregrin said: abi biz simdi haftada en az 6 damacana su iciyoruz. burda suyun tanesi 5 lira en dandigi desek, 6x4=24x5=120 TL ediyor aylik. o da en az tabi. bize 8.5tan kilitliyolar pınarı. öğrenci köyü olacak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ben beşlik abantı 2 liraya alıyorum, hem damacananın şüpheli temizliğiyle kafamı yormuyorum hem de boş şişeleri kesip sokak kedilerine su kabı yapıyorum, gün aşırı yeniliyorum tüm yosun tutmuş kapları sokaktaki ha bu arada küçük bi petrokimya fabrikasına çevirdim karaciğerimi, o ayrı mesele. yine de damacanadan iyidir. çok pis geliyo bana damacana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Zipzip ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bazen içim sıkılıyor yatıp erkenden uyusaydım hiç bunlar olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Sut ic sut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 zipzipe de <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 cam damacana taşdelen 15lik 12 liraya alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Ben musluktan içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Cam damacanayı aç kokla bi gün. Ben de taşdelenin ufak camlarından kullanıyodum, ilk açtığımda burnunu dayadım kokladım çok kötü bi koku vardı ama suyun tadı normaldi, her şişede böyle olunca yemişim camını diyip döndüm tek kullanımlık pete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bodrumda 1000 liraya 3 dönüm bahçe içinde müstakil ev buldum günnük bahçede 150 tane mandalin var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Cocukla niloya etkinligine gittik 70 tl. Gosteri sonunda foto cekimi 20 tl. Ele gecirmisken .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 kargı ve naylonla uçurtma yapsaydınız gazoz parasına çözerdiniz bi günü aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar