fenn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Üstteki mesaj neden bana özel mesaj şeklinde gldi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ahaha önce alıntılayıp sorun sende değil diğerlerinde yazmıştım, sonra cevap vermekten vazgeçip tamamını silmiştim. demek ki sistem hafızaya atıyo o mesajdan alıntıla'ya bastığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Vizeye başvurdum. Şimdi onlar düşünsün B)- Yarın da ameliyat oluyorum, birkaç gün telefona çıkamayabilirim haberiniz olsun günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Çok yorgunum. Bugün okula gitmesem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Günnük çok yoruldum aksama naapsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 İşyerinde çoğunun hiç haz etmediği iyi niyetli bi adam vardı. Sabah ölmüş. Gülerek verdiler haberini. Şaşırdım. Hayat ne kötü lan. Öküz gibi çok zengin olaydım keşke belki daha az kötü olurdu hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 karamürselidelihamdi said: Günnük çok yoruldum aksama naapsam acaba? Mantı yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 La ne mantısı ya.spora gidecem six back Kasıyım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 pack'tir o, back olsa oturamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 HAYAT COK ZOR ANLIYO MUSUN GUNLUK herkes kuyumu kaziyo herkes beni kiskaniyo herkes sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 gulme beni de guldureceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 tamam tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 pfgffss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Peregrin said: pack'tir o, back olsa oturamazsin. six back olsa quasimodo olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Peregrin said: HAYAT COK ZOR ANLIYO MUSUN GUNLUK herkes kuyumu kaziyo herkes beni kiskaniyo herkes sey Seni bi dövseler geçer bence, varsa yakınında birisi sevabına rica et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Yakinimda adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kırıp dökmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ooo ölüm döğüşü? Alırım bi dal :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ne güzel cilveleşilmiş burda ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çok sinirliyim abi, uzun zamandır böyle olmadım ki şeker gibi adamımdır(görenler bilir). Resmen adrenalin ve sinir havuzunda yüzdüm bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 hayirdir abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 iş mevzu, iş yerinde bi mevzu. Topic açmak lazım da gücüm yok öyle bi içimi döktüm buraya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar