fenn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Üstteki mesaj neden bana özel mesaj şeklinde gldi anlamadım
Drall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ahaha önce alıntılayıp sorun sende değil diğerlerinde yazmıştım, sonra cevap vermekten vazgeçip tamamını silmiştim. demek ki sistem hafızaya atıyo o mesajdan alıntıla'ya bastığımı
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Vizeye başvurdum. Şimdi onlar düşünsün B)- Yarın da ameliyat oluyorum, birkaç gün telefona çıkamayabilirim haberiniz olsun günlük.
ivy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Çok yorgunum. Bugün okula gitmesem olur mu?
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Günnük çok yoruldum aksama naapsam acaba?
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 İşyerinde çoğunun hiç haz etmediği iyi niyetli bi adam vardı. Sabah ölmüş. Gülerek verdiler haberini. Şaşırdım. Hayat ne kötü lan. Öküz gibi çok zengin olaydım keşke belki daha az kötü olurdu hayat.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 karamürselidelihamdi said: Günnük çok yoruldum aksama naapsam acaba? Mantı yap
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 La ne mantısı ya.spora gidecem six back Kasıyım az.
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 HAYAT COK ZOR ANLIYO MUSUN GUNLUK herkes kuyumu kaziyo herkes beni kiskaniyo herkes sey
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Peregrin said: pack'tir o, back olsa oturamazsin. six back olsa quasimodo olurdu
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Peregrin said: HAYAT COK ZOR ANLIYO MUSUN GUNLUK herkes kuyumu kaziyo herkes beni kiskaniyo herkes sey Seni bi dövseler geçer bence, varsa yakınında birisi sevabına rica et.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ooo ölüm döğüşü? Alırım bi dal :3
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çok sinirliyim abi, uzun zamandır böyle olmadım ki şeker gibi adamımdır(görenler bilir). Resmen adrenalin ve sinir havuzunda yüzdüm bugün
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 iş mevzu, iş yerinde bi mevzu. Topic açmak lazım da gücüm yok öyle bi içimi döktüm buraya işte
Öne çıkan mesajlar