Auril Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 iki ters bi düz giderim horoşanın dibine vururum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Sparkcaster said: örgü örme yarışması da düzenleyin oldu olacak Senin dizine tekme atarım ömrün boyunca çekersin o diz ağrısını zaten boyun da çok müsait -.- Saçını da çekerim. Peregrin kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Sevgili günlük, 6 ay sonra yeni işimde de "Emrah ne oldu, işinden memnun değil misin? Seni mutsuz görüyoruz. Bir sorun varsa söyle. Bizden bir rican varsa dinleyelim. Piyasayı sorguluyorsan anlayalım. İş hayatınla ilgili farklı planların varsa, yılbaşına doğru farklı bir yere geçmek istersen anlayışla karşılarız." konuşması geçirdim. Ne zaman işimi sevebileceğim? Arayış bitmez elbet ama belli bir tatmin eşiğinin üstünde olmayı istiyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yüksek zam iste abi verirlerse memnun olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 wastyrx said: Sparkcaster said: örgü örme yarışması da düzenleyin oldu olacak Senin dizine tekme atarım ömrün boyunca çekersin o diz ağrısını zaten boyun da çok müsait -.- Saçını da çekerim. Peregrin kim ya? Alter egonum ben senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ben bazı basic stepleri atlamaya çalışıyorum. Bi şekilde teker teker çıkmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 400k daha biriktirirsem ev alacağım. Ayda 500 biriktirsem ve hiç faiz ödemezsem, olur bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Gunluk, aylik, yillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ivy said: 400k daha biriktirirsem ev alacağım. Ayda 500 biriktirsem ve hiç faiz ödemezsem, olur bu iş. 66,6 yıla ev sahibisin tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ivy said: 400k daha biriktirirsem ev alacağım. Ayda 500 biriktirsem ve hiç faiz ödemezsem, olur bu iş. oha. iyi biriktirmişsin şimdiye kadar ki 400k daha yetiyor. Manken kankutlarla takılmandan anlamalıydık zaten. Sağlam yere kapak atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Manken kankutum kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 barbu said: ivy said: 400k daha biriktirirsem ev alacağım. Ayda 500 biriktirsem ve hiç faiz ödemezsem, olur bu iş. oha. iyi biriktirmişsin şimdiye kadar ki 400k daha yetiyor. Manken kankutlarla takılmandan anlamalıydık zaten. Sağlam yere kapak atmış. Kız daha biriktirirsem demiş. Yani hiç biriktirmemiş evler zaten 400k CAPTAIN HERE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ivy said: Manken kankutum kimdi? bilmem ama beni de onlarla tanistirirsan manken kankutlarinin listesini excel'de cikartabilirim. boylece hic bir zaman "kimdi onlar?" diye sormana gerek kalmaz. bi nevi asistanlik hizmeti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 instagramda kralın kızıyız diyorlar, berkenin arabasından inmiyorlar, pala remzii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 biri beni durdursun gene 70lik bitti, hala ayaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bugün ne yicem derdine çözüm bulan partiye oy vermeye karar verdim günlük. Artık tek kriterim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Sıkıntı bastı. Bazı şeyleri bir türlü halledemiyorum. Munch'ün Küller tablosu gibiyim. Öylece duruyorum. Bir üst aşamaya geçsem boyum yetmiyor, bir alt aşamaya insem gönül razı değil. Sanki cuma akşamları 10-11 halı saha maçına gitsem bütün dertlerim bitecekmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bizim arklar 6 kişi 7ci arıyorlardı soriiym mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Sorar mısın bi sevabına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Yogaya git ter atar rahatlarsın. Hem kalçan, omurgan falan esner, yaşlanınca kireçlenme derdin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 durdugun yerden sikayetin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ivy said: Sorar mısın bi sevabına? halı saha ayakkabısı var mı diye sordular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Eee yazdığım cevap nereye gitti? Halı saha ayakkabım yok. Normal spor ayakkabım var çiçekli pembe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bana geldi senin cevap :P olmazmış, pembe de sorun yok ama halı saha aykapısı lazım diyolllaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Daha şuraya mesaj yazmayı bile beceremiyorum. Anlatayım mı ya dinleyecek misiniz cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar