Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 100 $ + taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bugün müdüre çıktım dedim tayin istiyorum sieee dedi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 feşın bizinıstan kaç kişiyiz şu forumda, gerçi benimki sanırım laleli feşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 laleli diyip gecme aga ruscayi orda ogrendim ama pek ilerletemedim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 El emegi goz nuru gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 şu 3 hafta mı artık 4 hafta mı geçsin bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bu sabah babamı kaybettim. kalp krizi geçirdi evde. 112'ciler geldiğinde gitmiş çok büyük ihtimalle. garip ya. troll de bi adam, tabuttan çıkıp imamı sıçırtacakmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 basin saolsun abi..topragi bol olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Grego said: feşın bizinıstan kaç kişiyiz şu forumda, gerçi benimki sanırım laleli feşın ya ruslar da elinin etegini cekti..kime ne satiyor layleli fasyon ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Gunlugu neye cevirdiniz la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 eyvallah abi. nijeryalı kadınlar gelmiyor mu laleli'ye? tekstil alışverişi için tabi. rus+laleli denince kafalarda seksler havada uçuşuyor. onu demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=EtRIz7VocNs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Liebe said: ulan 7. gün oldu herhalde düzenli olarak her gün elektrikler kesiliyor bir kaç saat. geçen hafta paartesi mi salı mı ne 20 saat elektrikler yoktu, devamında her gün istisnasız elektrikler gitmeye başladı bir kaç saatliğine ya yok böyle bişi Peregrin said: tabi bunlar yerine gore guzel hadiseler. tabii lan, k*rtlerin elektrigi kesildi mi ben seviniyorum mesela. gecen ay sokaga cikma yasagi sirasinda elektrikler kesilmisti. 7lira dusuk geldi fatura! ne cereyan cekiyorlarmis be! ohh ekmek elden, su golden, elektrik bizden, kacak et sinirdan. rahat rahat yatsin pasam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Çirkin bi rüya gördüm sinirli uyandım günlük. Hava da baya çirkin zaten tam grumpylik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 haa günlük güneşlik yahu ne çirkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Perdem kapalı benim o yüzden çirkin. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Çok mutsuzum, kendimi Ahmet Davutoğlu gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 dasaaa said: Liebe said: ulan 7. gün oldu herhalde düzenli olarak her gün elektrikler kesiliyor bir kaç saat. geçen hafta paartesi mi salı mı ne 20 saat elektrikler yoktu, devamında her gün istisnasız elektrikler gitmeye başladı bir kaç saatliğine ya yok böyle bişi Peregrin said: tabi bunlar yerine gore guzel hadiseler. tabii lan, k*rtlerin elektrigi kesildi mi ben seviniyorum mesela. gecen ay sokaga cikma yasagi sirasinda elektrikler kesilmisti. 7lira dusuk geldi fatura! ne cereyan cekiyorlarmis be! ohh ekmek elden, su golden, elektrik bizden, kacak et sinirdan. rahat rahat yatsin pasam! Qhurdistanda hayat çok zor devlet bize bahmiir =( Not: maltepenin göbeği ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 wastyrx said: Perdem kapalı benim o yüzden çirkin. -.- (o.O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ivy said: Çok mutsuzum, kendimi Ahmet Davutoğlu gibi hissediyorum. oww..harbiden kotuymus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Liebe said: dasaaa said: Liebe said: ulan 7. gün oldu herhalde düzenli olarak her gün elektrikler kesiliyor bir kaç saat. geçen hafta paartesi mi salı mı ne 20 saat elektrikler yoktu, devamında her gün istisnasız elektrikler gitmeye başladı bir kaç saatliğine ya yok böyle bişi Peregrin said: tabi bunlar yerine gore guzel hadiseler. tabii lan, k*rtlerin elektrigi kesildi mi ben seviniyorum mesela. gecen ay sokaga cikma yasagi sirasinda elektrikler kesilmisti. 7lira dusuk geldi fatura! ne cereyan cekiyorlarmis be! ohh ekmek elden, su golden, elektrik bizden, kacak et sinirdan. rahat rahat yatsin pasam! Qhurdistanda hayat çok zor devlet bize bahmiir =( Not: maltepenin göbeği ulan qhurtler doguda elektrik calmiyor olsalar senin elektrigin kesilmezdi. maltepenin gobeginde ulan! devlet esas bizimle ilgilenmiyor. saka gibi ya. adamlarin elektrik calmasina izin veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ee aglamayan cocuga meme vermezler qAnQa..sende cal cirp sende yapmala yik senin de cebini doldursun tesvik akitsin elektrik su bedavaya gelsin..yok ole oturdugun yerden avanta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben bayagi agladim ama gene meme vermediler. kizlar cool erkekleri seviyor bence. cool durunca meme geliyor.. senin argumanin gecersizdir / tu argumento es inválido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Şuraya yazayım da "Ben senin için gitmedim, sen bilmemne..." bakalım ne kadar sonra gerçekleşicek bu tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar