Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 25 yaş hayali... Kesinlikle bu degildi. Robot gibi hissediyorum kendimi. Istemedim ben askere gitmeyi mesela ama gonderildim cunku yapmam gerekiyodu. Sonra istemedigim bi ise girdim cunku para kazanmam gerekiyodu. Sonra tabi askere gittim geldim e işimi de buldum ne yapicam nişanlandim tabi. Oysa ki cocuklugumdan beri derim ben 29 yasinda evlenicem. Annem de o yasta evlenmis ve bence evlenmek icin guzel bi yaş. 30 sendromu da yok 20leri de yasamissin gonlunce. Bugun herseyden kurtulma kendini mutlu etme günü. 25 yaş hayaline dönme günü... Ben bu degilim. Bu hayati baskalarini mutlu etmek icin cekmek zorunda hic degilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Saeros said: bugün dolmuşta 5 dakika boyunca kulaklık kordonu çözmekle uğraştım hayat enerjimi yitirdim :( Ne guzel bos seylerle ugrasip soylenmek ya. Ben de yaparim arada. Daha buyuk sorunlar oldu mu sabirli kaliyorsun icini kustugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sanırım iş değiştircem izmir'den çok çılgın teklif geldi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ya çok mutluyum, haftasonu Bodrum'a gidip ordan çalıştım. Deniz kenarında oturup İstanbul'a iş yolladım. Ödev yaptım. Dün gece yarısı İstanbul'a gelip sabah da erkenden işe geldim. İşten çıkıp okula gideceğim. Okuldan akşam 21.30'da çıkıp hemen ödev hazırlayacağım ki Salı sabahtan çekime gidebileyim. Çekimden sonra hemen ofise gelip rapor hazırlayacağım. İş çıkışı da koşup okula gidip ödevimi teslim edeceğim, öğretmenim kızmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ne çekimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Oyuncuyum ben. Arka Sokaklar dizisinde oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 konulu dizi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 oha öle bi dizi varmış gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 polis misin hırkız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Harvey Nichols'da moda çekimi var ya onun başında duracağım. Sabah 6.45'te. Edit: Yok ne dizisi ya, oynuyor mu o dizi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bende gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 2 manken göndersene burya da 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Erkek çekimi var yarın. Ama gönderirim, lafı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 acelesi yok ya hemen yarın olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Vingthor said: konulu dizi mi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ivy said: Harvey Nichols'da moda çekimi var ya onun başında duracağım. Sabah 6.45'te. Edit: Yok ne dizisi ya, oynuyor mu o dizi hala? napıyorsun tam olarak? ajans sahibi arklarım var ihihihi fotoğrafçı kuzenlerim falan da var, paslaşırsınız belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ekmeğimin peşinde koşuyorum. Helal, alın teriyle para kazanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 beraber ekmek peşinde koşun dedim canum alallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ulan 7. gün oldu herhalde düzenli olarak her gün elektrikler kesiliyor bir kaç saat. geçen hafta paartesi mi salı mı ne 20 saat elektrikler yoktu, devamında her gün istisnasız elektrikler gitmeye başladı bir kaç saatliğine ya yok böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 tabi bunlar yerine gore guzel hadiseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ivy said: Erkek çekimi var yarın. Ama gönderirim, lafı olmaz. ivy bana da yolla manken olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Madcat said: ivy said: Erkek çekimi var yarın. Ama gönderirim, lafı olmaz. ivy bana da yolla manken olmasına gerek yok. Madcat said: PrudenT said: ayrılmış zaten boşver abi sdfkj bi son sayfayı okumamıştım lan, adamın cillop gibi hayatı olacak şimdi. ulan o parayla karı dırdırı olmadan neler yapılır be oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 para vermicez diye düşündüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 her turlu para vereceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ben birine bişi yolluyorsam parasını ödeyip yollarım. ama herkes öyle değil galiba........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar