Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşılmamasına rağmen AKK aşımı

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

doubtful said:

PrudenT said:

LathspeLL said:

Ben Uydunet 5 mbit sınırsıza 80 TL falan veriyorum sanırım, Superonline fiber 25 mbit sınırsız 99 TL.

Fiber mi Uydunet mi?

ben 60 liraya 25mbit 250gb kotalı + teledünya kullanıyorum. yetmezse 10tlye gece kuşu alırsın paşa paşa kullanırsın 5 katı hızı daha ucuza.

Sitesinde kampanyalı fiyat 79tl diyor, sen nasıl 60tl verebiliyorsun? Bir yolu varsa ben de geçeceğim ondan soruyorum.

Hmm bitti mi acaba bilmiyorum ki ben de. Direkt şubesine gidip ordaki kişiyle konuşarak öğrenmiştim ben, sitede yoktu. Hatta başka tarife alacaktım ama onu söyleyince ona geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

Gelişmeleri vereyim.

Kullandıkları password WPA2'ymiş zaten.

Superonline'ı arayıp durumu anlatmışlar "oyun oynamışsınızdır" gibi saçma cevap vermişler. 2 kere falan konuşmuşlar ama sonu alamamışlar. Bunun üstüne şikayetimvar'a konu açmış arkadaş, hemen aramışlar ve 2'sinden itibaren kotaları temizlemişler. "Aynısı olursa yine arayın düzeltelim" demişler. Ertesi gün bakmışlar ve yine 16GB gözükmüş o gün için. Arayıp söylemişler "siz harcamışsınız, problem gözükmüyor" demiş bir başkası. Ulan kendiniz söylediniz ara haber ver diye demişler ama kabul etmemişler hahah. Tekrar şikayetime yazmışlar falan.

Bu arada ben Erenköy'deyim ve sınırsız 25mbit fiber'e geçmek istiyorum superonline. Çevrede yaşayıp kullanan var mı? Hızı ne kadar? pingler nasıl? turksat'a kıyasla falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Deneme yapmak istiyorum aslında ama öyle birşey yoktur herhalde? Tüketici hakları geyiğine sanki var öyle birşey diye hatırlıyorum. Yani alıyorsun "hizmeti beğenmedim" diip taahhüt olmasına rağmen iade edebiliyorsun gibi birşey vardı.

Avrupa pingleri nasıl? choke/loss gibi problemler var mı? Youtube, stream izleme falan iyi mi? Netflix falan alsam rahat izler miyim VPN'le? kopmalar falan oluyor mu? Gibi sorularım var.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Deneme yapmak istiyorum aslında ama öyle birşey yoktur herhalde? Tüketici hakları geyiğine sanki var öyle birşey diye hatırlıyorum. Yani alıyorsun "hizmeti beğenmedim" diip taahhüt olmasına rağmen iade edebiliyorsun gibi birşey vardı.

Avrupa pingleri nasıl? choke/loss gibi problemler var mı? Youtube, stream izleme falan iyi mi? Netflix falan alsam rahat izler miyim VPN'le? kopmalar falan oluyor mu? Gibi sorularım var.

adam 100mbit internet veriyor sen dizi izlermiyim diyorsun sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...