smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kendimi bildim bileli uydunet kullanıyorum .ne böyle bir sorun yaşadım nede duydum. ilginçmiş valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tiLi said: en temizi mac filtresi aynen. hayatta wifi açmam olmasa. yaşasın paranoya böle diyonuz da paket dinleyip wpa2 kıran, mac'ını da clonlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Zaten öyle oluyor mac olayında, üstüne filtreye eklediğin tüm mac adresleri de kopyalanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 doubtful said: PrudenT said: LathspeLL said: Ben Uydunet 5 mbit sınırsıza 80 TL falan veriyorum sanırım, Superonline fiber 25 mbit sınırsız 99 TL. Fiber mi Uydunet mi? ben 60 liraya 25mbit 250gb kotalı + teledünya kullanıyorum. yetmezse 10tlye gece kuşu alırsın paşa paşa kullanırsın 5 katı hızı daha ucuza. Sitesinde kampanyalı fiyat 79tl diyor, sen nasıl 60tl verebiliyorsun? Bir yolu varsa ben de geçeceğim ondan soruyorum. Hmm bitti mi acaba bilmiyorum ki ben de. Direkt şubesine gidip ordaki kişiyle konuşarak öğrenmiştim ben, sitede yoktu. Hatta başka tarife alacaktım ama onu söyleyince ona geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Chemical said: tiLi said: en temizi mac filtresi aynen. hayatta wifi açmam olmasa. yaşasın paranoya böle diyonuz da paket dinleyip wpa2 kıran, mac'ını da clonlar ki? ben anlamıyorum abi bu işlerden. varsa daha önlem, söyleyin alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 wpa2 şifreleme açıp uzun bi passphrase dayarsan giremezler öle kolay kolay. Olmadı google'dan pc'ye data giren çıkan ölçücek software kur oradan karşılaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Gelişmeleri vereyim. Kullandıkları password WPA2'ymiş zaten. Superonline'ı arayıp durumu anlatmışlar "oyun oynamışsınızdır" gibi saçma cevap vermişler. 2 kere falan konuşmuşlar ama sonu alamamışlar. Bunun üstüne şikayetimvar'a konu açmış arkadaş, hemen aramışlar ve 2'sinden itibaren kotaları temizlemişler. "Aynısı olursa yine arayın düzeltelim" demişler. Ertesi gün bakmışlar ve yine 16GB gözükmüş o gün için. Arayıp söylemişler "siz harcamışsınız, problem gözükmüyor" demiş bir başkası. Ulan kendiniz söylediniz ara haber ver diye demişler ama kabul etmemişler hahah. Tekrar şikayetime yazmışlar falan. Bu arada ben Erenköy'deyim ve sınırsız 25mbit fiber'e geçmek istiyorum superonline. Çevrede yaşayıp kullanan var mı? Hızı ne kadar? pingler nasıl? turksat'a kıyasla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bende erenkoydeyim, bizim apartmandada var superonline ama 2 sene taahut istiyor diye cesaret edip alamiyorum, burdan cikarsak gidicegimiz yerde olmiyabilir sonucta heh. fiyatlari filan kampayalar sahane yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Deneme yapmak istiyorum aslında ama öyle birşey yoktur herhalde? Tüketici hakları geyiğine sanki var öyle birşey diye hatırlıyorum. Yani alıyorsun "hizmeti beğenmedim" diip taahhüt olmasına rağmen iade edebiliyorsun gibi birşey vardı. Avrupa pingleri nasıl? choke/loss gibi problemler var mı? Youtube, stream izleme falan iyi mi? Netflix falan alsam rahat izler miyim VPN'le? kopmalar falan oluyor mu? Gibi sorularım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 superonline'siz yere gidersen adsl'e ceviriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 LathspeLL said: Deneme yapmak istiyorum aslında ama öyle birşey yoktur herhalde? Tüketici hakları geyiğine sanki var öyle birşey diye hatırlıyorum. Yani alıyorsun "hizmeti beğenmedim" diip taahhüt olmasına rağmen iade edebiliyorsun gibi birşey vardı. Avrupa pingleri nasıl? choke/loss gibi problemler var mı? Youtube, stream izleme falan iyi mi? Netflix falan alsam rahat izler miyim VPN'le? kopmalar falan oluyor mu? Gibi sorularım var. adam 100mbit internet veriyor sen dizi izlermiyim diyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Soruyorum çünkü mbit'ine bakmıyor o işler. Adamlar limit koyuyor streaming sitelerine izleyemiyorsun adam gibi. 25mbit'in var ama 5mbit'e hızıyla giriyorsun youtube'a twitch'e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 haci turkiyede ki en iyi secenegin sol-fiber. stream sitelere limit kondugunu ilk defa duydum bir de, var mi oyle bir sey hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Ben ilk baglattigimda fark etmiştim o limiti. Baya baya twitch'de falan takılıyordu bağlantıda sorun yokken. 6-7 aydır öyle bir sorun yok ama. Iyi su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Karag8z said: şimdi fiberde var akk sız internette 100 tl deneyen var mı bunu hızlı mı download hızı 800 kbps olur mu mesela? benim 100 gb akk var bitince 300e düşüyo bitene kadar 800 civarı seyrediyor download hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 100mbitle yurtici ucarain da yurtdisi total bw ne kadar ki? Baya baya takiliyo iste youtube u twitch i falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 25'le hiç youtube takıldığını görmedim ben daha komple yurtdışının çöktüğü zamanlar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar