Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 daha az sansür oluyordu, sıfır sansürlü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 şu sox hayvanının adı nedir? ya da var mı öyle bir mahlukat? Cidden varmış... Osaka Aquarium Kaiyukan: Snake fish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Abiiiiiiiiiii ENDING!!!!! AAAABBBBİİİİİİİİİİİ :D:D:D:D:D:D 6 Ne malmış şu tanukichi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 AHAHAHAHAH ağladım ending'de ya http://www.youtube.com/watch?v=iRI2dNtVPis bilmeyen varsa: that pool, her bölümün başında havaya uçuruyorlar zaten kopuyorum. bölüm zaten çok komikti ama üstüne o ed gelince kahkahalar love nectar oldu aktı. 6 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/002/616/9e9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 O ending ne ya hahahah 6 http://i.imgur.com/YP3p3cL.gif Her sahnesine ayrı gülüyorum ya, ama Hyouka en iyi (tu) Orgasm-chan da endingde malum kısımda yer bulmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 YOURS IS THE DRILLU.. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/003/302/fbb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ending efsane :D havuz olayını bilmiyodum btw. nerde havaya uçuruyolar bre göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 introda. ülkenin durumunu anlatırken gösterdikleri patlamalar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 sabaha karşı 1:30'da sansürlü yayınlandığı halde aileler japon rtük'üne şikayet etmiş lmao. sophia anneler gerçek yani ahah http://res.cloudinary.com/the-news-hub/image/upload/q_60,f_auto/v1436952522/nh8qmgdidfkydkxvmpgn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 6 ending personelimiz yerken zevk aldı yazını görünce baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 7 ahah stand alone complex'e sardı iş, spontane copycat'ler. sonra bir de pantsu shishio geldi ahah http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/005/991/11a.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/005/970/1f8.jpg koptum şunda SEKAI ICHIIIII diye bağırınca lol, bir de "muzları mı paylaşıyorsunuz" kısmında ahah. yeni gelen kız da çılgın çıktı ama gözüm tutmadı, keyfine terörist gibi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 7 Aaabi o kulaktan gelen pop sesinde tutamadım kendimi. Haftanın belki de ayın kahkahasını attım :D Bir de nedir bu japon kızların yaoi hastalığı... Please don't hate my banana... :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 7 Pantsu Shishio demeye gelmiştim, denmiş. Anna'nın sesi hep earrape ti ama bu kadar literal olması da gerekmiyordu ya ahahahahah (Ayrıca Kinniku Buster referansına da ayrı güldüm) Bir de şunu kenara çekip bak savaş açtığın erotik mangalar var ya senin yaptıkların onlardan 10 kat beter deseler sorun çözülecek aslında, ama yine bi kulp bulur herhalde. Its not indecent if i do it moduna filan girer kesin, faydası olmaz. http://i.imgur.com/35tRTi8.gif Yalnız yeni karakteri pek sevemedim ya. Gerçi karakter kötü değil de, sahneleri bayağı vasattı, neredeyse hiç gülemedim. İlk yarıda durmadan aralıksız gülüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 8 ahah rtük kullansın bu sansür ses efektlerini ve ikonlarını ya, çok daha katlanılır olur o sansürler. prefect de robocop çıktı ama herkes programını değiştirebiliyor, "don't hate my banana" kitapçılara düşer yakında lol. fuwa'nın kaptırmama mücadelesi çok komikti. pembekafa zaten tekin gelmemişti bana, tam yıkıcı terörist çıktı bizimkiler özgürlük savaşçısıyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 8 Kosuri Anna'dan bile daha slut çıktı ahahah Gerçi düşman çıkabilir bu. Grubu parçalayıp içten çökertme niyeti olabilir. İçeriden bilgi topluyor, grubu bölmeye çalışıyor filan. Bi puştluk yapıcak kesin. Yeni hatun da pure maiden listesinin en tepesine yerleşti tek bölümde. Her şeyi yasaklayıp hentaileri ha tamam güvenliymiş diye listeden çıkarması filan mükemmel ^^ Gerçi bu da corrupt olur 1-2 bölüme kalmadan. (Asıl tehlike de öğrenciler arasından seçilen prefect ekibi belli ki, ama elite hatunun da bi özelliği vardır elbet.) Bu arada Hiryuu davayı sattı sanırım ya, en son 5. bölümü çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 evet ben blu-ray'e bıraktım artık, beklenmiyor cidden. subbing scene öldü de gömeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 çok tatlı anime keyifle izliyorum , iyi güldüm son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NT0epw9P7-o bu arada yazmayı unutmuşum, koptum o sahnede. anna kurtaracak dickhead'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Aaabi neler dönüyor arkada sdfsdfsdfsdf 9 Anna'dan kurtulmak için attığı boxera uçarak atlamasında haykırdım. Bir de o kız kız değilmiş... Bu mangakanın eli öpülür. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 9 Tsukimigusa trap çıktı laan. Pure maiden listesinden çıkarılacak mecburen. Robot göndermeleri iyiydi ama ^^ Tanukichi'nin ultimate move'u da mükemmelmiş. Anna'ya karşı kullansa ortalığı sel götürür herhalde :p Kosuri de bi haltlar karıştırıyor ama tamamen kötü mü, yoksa aptallığından mı böyle yapıyor belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 9 bölümün adından robotik kanunlarına kadar göndermeler süperdi evet ehu. ben robocop demiştim, tam robocop çıktı. "ocp başkanının evladına elleşme" de eklemişler. bakalım murphy gibi kendini bulabilecek mi. tanukichi'nin babası da tam bir çakal carlos-tier'miş cidden. kosuri kafadan kontak biraz, biraz da şımarık işte kendi kafasına göre eğlence arayışında. bizimkiler gibi hak arayışında değil ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 10 Kosuri pisliğin teki çıktı ya. Daha radikal terörist olduğunu hep belli ettiler ama böyle şerefsizlik yapmasını beklemiyordum. Hyouka her zaman en iyi. Sesine, tonlamasına filan hayranım. Bir de Shishio nun sansürü boner sansürlemek için sanıyordum, adam takımlar açıkta geziyormuş ya ahahahah, sansürün sağa sola sallanması filan efsane. Gorilla senpainin kıyafetine de yorum yapamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 10 kuso kosuri işte literally dickhead, belli olmuştu bizim tanuki'ye şantaj yaptığı anda. bu bölümde dikkat etmediler zaten yardım isterlerken parladı, o parlama efekti direkt ele veriyor dickhead modunu. :p teröris de değil tam böyle aksiyon olsun diye ypg'ye katılmaya giden aktör, manken modeli. hyouka çok iyi çözdü, serinin mayuri tayçosu ahah. şişio bu bölümde şişti cidden kokuları alınca ahaha. goriki senpai de tam kanıtlamış oldu ki bütün student council okulun sapıklarının kaynaşma noktası olmuş meğer lol. yorumu yaptı zaten yolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 11 şişio'yla dövüşte yarıldım, ed'den sonraki sahnede ayrıca ağladım. tam bitti diye korktum bir an ya. anna ile işbirliği iyiydi. fuwa'nın gülümseyerek söylediği de hafızalara kazındı. dickhead'i de çöpe atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar