Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirlenildiğinde en efektif nasıl sakinleşilir?

Mithat

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
İş yerindeysem %99 ihtimalle aynı şeye sinirlenmiş birileri oluyor yanımda. Onunla beraber kalaylayıp dertleşip rahatlıyoruz. Yanımda kimse yoksa (ya da sadece sinirlendiğim patron müdür vs varsa) işe konsantre oluyorum (konsantre olamazsam patlıyorum zaten, o yüzden o sinir ekstra motivasyon sağladığı için faydalı bile oluyor bazen)
tabi kimin yanında kime saydırdığına dikkat etmek gerekiyor sgshaf

Onun harici, gün içindeyse dışarı çıkıp iki bira. O da olmuyorsa saat gecenin bilmemkaçı olmuş demektir, uyuyorum.

İş yerinde molaya kaçıp 4-5 dk müzik dinlemek de iyi geliyor. indie mindie sakin/neşeli şeyler işliyor bana ama o kişiden kişiye değişir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Çok aşırı sinirlendiğiniz zamanlarda nasıl sakinleşiyorsunuz? Kafanızı boşaltıp biraz rahatlamak için taktikleriniz neler?

ne kadar sinirlendiğime bağlı.
cama yumruğu geçirip elimi parçaladığımı da biliyorum...şoförü altıma alıp ağzını burnunu patlattığımı da biliyorum(anlatmıştım)...ama kapıyı vurup çekip gittiğimi de biliyorum.

aslında nerede,kime,nasıl,ne kadar sinirlendiğin ile çok ilgisi var.

ortalama bir sinirlenme de benim önerim klasik....derin derin nefes al,baktın sinirini bozan konu devam ediyor,ortamı derhal terk et.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...