horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sinirleneceğimi farkettiysem acilen ortam değiştiririm. sinirlendiysem artık geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sinirlendiginde nasil sakinlesecegini arayacagina, nasil sinirlenmezsin onu dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 oyunda rus varsa ona saydırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Besmele belayı def eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Sinirlenecegin ortamdan kaciyorum tabiri caizse. Bi gun araba kullanirken biriyle fena girisecegiz ya bakalim. Hataliysam ozur diliyorum trafikte ama hem hatali hem okuzlere dayanamiyirum. Su ana kadar okuzlukte israr eden olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 İş yerindeysem %99 ihtimalle aynı şeye sinirlenmiş birileri oluyor yanımda. Onunla beraber kalaylayıp dertleşip rahatlıyoruz. Yanımda kimse yoksa (ya da sadece sinirlendiğim patron müdür vs varsa) işe konsantre oluyorum (konsantre olamazsam patlıyorum zaten, o yüzden o sinir ekstra motivasyon sağladığı için faydalı bile oluyor bazen) tabi kimin yanında kime saydırdığına dikkat etmek gerekiyor sgshaf Onun harici, gün içindeyse dışarı çıkıp iki bira. O da olmuyorsa saat gecenin bilmemkaçı olmuş demektir, uyuyorum. İş yerinde molaya kaçıp 4-5 dk müzik dinlemek de iyi geliyor. indie mindie sakin/neşeli şeyler işliyor bana ama o kişiden kişiye değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yeşile dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mithat said: Çok aşırı sinirlendiğiniz zamanlarda nasıl sakinleşiyorsunuz? Kafanızı boşaltıp biraz rahatlamak için taktikleriniz neler? ne kadar sinirlendiğime bağlı. cama yumruğu geçirip elimi parçaladığımı da biliyorum...şoförü altıma alıp ağzını burnunu patlattığımı da biliyorum(anlatmıştım)...ama kapıyı vurup çekip gittiğimi de biliyorum. aslında nerede,kime,nasıl,ne kadar sinirlendiğin ile çok ilgisi var. ortalama bir sinirlenme de benim önerim klasik....derin derin nefes al,baktın sinirini bozan konu devam ediyor,ortamı derhal terk et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 kuddusi sen sinirlenme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sinir, zeka korelasyonuyla ilgili calismalar var mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 senede 1 kere falan oluyo banada dolabı kırıyorum hemen, her sene yeni bi dolabım var odamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 @aquila olsa ne olacak? hiç ilgisi yok ki? zeki adam sinirlenmez ya da aptal adam sinirlenir diye bir iddian varsa hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Kuddusi sinirlenince 2 hafta foruma girmiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yok olm alakası yok gündemden banlanıyorum işe güce veriyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 var mi diye sordum, bildigin varsa soyle, yoksa sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 artistlik yapan amerikaya gitmiş türkler ile artistlik yapan amerikaya gitmemiş türkler arasında ki korelasyonu inceleyen bir araştırma yapılmış mıdır acaba? bana ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 fight klap açalım mı? yüze vurmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 olm şükrü, hearthstone öğreniyorum...hocalarım sağlam. hocalarım ok dediği an da seni istiyorum,seni istiyorum,seni istiyorum. bakın bu da bir sinir atma yolu şaka maka. kızdığın adamla hearthstone oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ben beceremiyorum onu ya, deck meck ugrasmak lazim, para filan da vermem kart alicam diye adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bi dakka ya... ben de para mara vermem. ne güzel işte, 2 cimri oynarız, sen de uğraş , öğren. bingildak, uzaykeki falan yardım etsin sana,öğretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ben yardim almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yenerim olm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ben duvara yumruk atıyorum. kendi canımı yaktığımda geçiyor anca sinirim. bi noktada kırıcam bi parmağımı heralde. ama tabi bu önemli şeyler için sinirlendiğimde geçerli. yoksa oyun oynarken birine sinirlendiğimde falan küfür ediyorum düz. yeter okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Profesyonel yardım ile ilaç kullanmak tek çözümdür. Yoksa Ömür boyu sevdiklerinizi inciteceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Buza oturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar