Playbook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 deep tech dinleyen, booiler room'u bilen takip eden kuql çocuklar eqlesin bişi sorcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 35'e satayım gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 q kullananların nesi daha tükenmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BsYGzhjXkTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 summon elma benzemiyor de bana? DE LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 300 500 300 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 boiler room sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 aktif olarak gece kuluplerinde takılan ya da gece hayatı olan/takip eden varsa onlar da pm atabilir organizasyon/işletme gibi konularda sorularım olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 burdan yaz özel mesaj kutum dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ne sorcaksan sor bilader biz sana niye öm atalım sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ben sanzelize kafenin ortaklarindandim bilader. Buyur sor. Hayir dj Apo'yu veremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 düzgünce sorsan daha az uğraşırsın, kimin ne olduğunu anlar, çok fikrini öğrenmek istediğine pm atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://ecx.images-amazon.com/images/I/51G9QJL4iGL._SY445_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=BsYGzhjXkTA hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 1-2 kişiyle konuştum ettim sorularımı sordum benim altına girebileceğim bir iş değilmiş sanırım(işletmecilik için konuşuyorum) bu booking agentlar nasıl çalışıyor peki bilen var mı? dj booklama işleri vs. misal ben david august'u getirmek istiyorum diyelim ünlü bir gece kulübüne. bana bu süreçleri, neler yapılması gerektiğini, bu işin upside/downsideları anlatabilcek biri lazım tldr; gece hayatını seviyorum ve bu işi yapmak istediğimi biliyorum. ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nerden başlamalıyım hiçbir fikrim yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ha bu arada böyle takılan eden pek yoktur diyodum ben patide, arada çıkmak isteyen olursa haber eylesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 pixie'nin önündeki şapkalı adamla muhabbete girmeyi deneyebilirsin orası nispeten mütevazi ufak ama özel de bir yer (butik mi desem), işletmecilik açısından sahibi de genç zaten. anca onla iletişim kurabilirsin yani birinci elden sanki sdfsfd pis tarafı bol bir iş olsa gerek öbür türlü. hani forumda bunu araştıran adam yapamaz bu işi bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 david august'un booking agent'ına mail atacaksın,türkiyeye ne zaman gelebileceğini fln soracaksın. tarihte ve şartlarda anlaşacaksınız venue'leri gezeceksin,david august getirecez şugüne,nası anlaşırız diye pazarlık yapacaksın farklı şartlarda anlaşılabiliyor venuelerle sallıyorum satılan ilk 300 biletin parası oldugu gibi venue'ye kalır devamı sana,yahut her biletten belli bir yüzde alır venue,yahut direkt belli bir paraya kiralanır o geceliğine ve sen bilet parasından kara geçebilmeyi umarsın,o artık tarihe,senin pazarlık yapma becerine fln kalmış tabi bi yanda asıl sıkıcı organizasyon işleri var : bilet satıp tanıtım yaptırman lazım,afiş fln astırman lazım,şirket kurup fatura kesebilmen lazımki biletix sana masraf çıkarsın kısacası öyle TAK diye atılabileceğin bir sektör değil,biraz çalış gör önce,bir sürü etkinlik firması var zaten onlara cv fln yolla,forumdan "xyz müiğini kim dinliyo" diye deği l"ahmet san'ı tanıyan var mı ya" diye konu aç,yanlış soruları soruyorsun bu sektörde calısan ,senin yapmak istediğini yapan insanlar genelde bu işe lise yıllarında atılıyor,lise gruplarına kendi konserlerine bilet sattırıp dandirik mekanlarda "konser" verdire verdire başlıyolar yürümeye bu sektöre,mekan sahiplerini tanıyolar,reklamcıyı tanıyorlar,kurdu olmuşlar yani ben xyz grubunu seviyorum onları konsere getirip bu sektöre girecem diye başlamıyo yani kimse,herkes bildiği işi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Once vanillada level kasican. Lvl 1 organizasyonlar su: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 taksim'de blow diye bi mekan vardı eskiden belki bilenler vardır. orda takılan elemanlar şu an kloster, topless gibi çok popüler kulüplerin işletmeciliğini veya organizasyon işlerini yaptı/yapıyolar. bi kaç tanesiyle konuştum adam takım elbisesini atıp ben gece hayatına çok para ve vakit harcıyodum onun yerine para kazanmaya karar verdim ve işletmeciliğe atıldım dedi misal. ama nasıl atıldı o gap'te neler oldu bilmiyorum. bi de misal kafepi var. adam garsonlukla başlamış asmalıda bi yerde şu an kafepi'nin kurucu ortağı. ufak organizasyon işlerinde yer aldım. geçenlerde kiki ortaköy için bi event vardı misal onun için promoterlık yaptım. gezi makinesinin direktörü boğaziçindendi olmadı onla konuşcam bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bWT4K16WGDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 tanıdık kilit burda, network yani mekanlar veya organizasyon firmalarında. newspeak'ciler senin taddalar bak. kendileri için etkinlik yapa yapa başlayıp, şimdi minipax festivalinin 3. senedi falan durumuna gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 http://www.arsizbela.com/biyografi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 garı gız ortamları nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar