GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yahu 2 senedir cillop gibi kullandığım note 2 im düştü ve ekranı kırıldı. 450 490 tl falan istiyorlar ekran için. o kadar para vereceğime bari yeni alayım dedim. note 4 düşüyorum ama iphone 6 plus cidden tasarımıyla inanılmaz hoşuma gidiyor. ama note 2 den alışkanlık ve işim gereği herşeyim google calendar da kayıtlı duruşmalarım yapılacak işler görüşmeler vs vs telden girip değiştiriyorum bide widgetlarla ana ekranda bakıp kontrol ediyorum öyle ki ajanda tutmuyorum artık. iphone alırsam bunlarda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum birde android e çok alıştım. ama note 2 son zamanlarda inanılmaz takılıyordu. note 4 de de böyle olur mu bilmiyorum. ios hiç takılmıyor deniyor ondan da aklıma yatıyor ama yukarıda yazdığım sebeplerden ne yapacağımı bilemedim. note 4 alacağım heralde ama iphone 6+ içimde ukte kalabilir siz olsanız ne yapardınız PS telefonu hemen almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yanitini bildigin sorulari sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 note 2 ekranı 300tl değiştiriyorlar orjinal ekran, 400 tl vereceğime 2.7k lık telefon alırım mı diyosun anlamadım o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 valla 5 ayrı yere sordum en ucuzu 450 tl dedi. hat üzerinden alıcam koymayacak bana. cevabını bilemedim valla esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yani esh diyor ki note 4 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 samsung https://girlsgonegeek.files.wordpress.com/2013/11/it-is-known.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Iphone almayani banliyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 note cok alistiysan note 4 yok eger yeni birsey denemek istiyorum dersen iphone hatta bence 450 yaptir 3-4 aya ikisininde yenisi gelecek sonra karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 şu ekran piyasası çok iyi ya... 10dolara alıyorsun sahtesi ... birebir imitated i maximum 100TL tutuo :) gidip 450 ye satıyorlar off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi insan ne kadar macerapererst olabilir ki diyorum iphone almayacağını öğrendiğim zaman. neden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Note 5 Iphone alicagina boku no pico izle daya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Animeci pleblere gore degil zaten iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 anime diyip değiştirmeyin şunun adını çizgi filim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: Animeci pleblere gore degil zaten iphone la gitsin ozaman ipad alsın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Pikocular toplanmis https://youtu.be/1fjX-OXl0pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yeni düzenlemeyle iPhone 6'ya 500 küsür zam gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 :D 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 telefon alacağım yerde note 4 yokmuş sen hep bizden alışveriş yapıyorsun kıyak yapalım dediler bişeyler ayarladılar ayda 153 tl ye toplamda 2670 tl ye iphone 6 + aldım. bi bok yedim ama du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 İyi yapmışsın zamlansın satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben de m8 i 9 la değiştireyim diyorum da heycan arayışına girip 6+ mı alsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 benimki büyük heyecan oldu japon gibi bakıyorum telefona geri tuş arıyorum falan. dslfkdslkjf ama beğendim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ayfon7 çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 IPhone direk fail, samsung da androidin en kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 sen kimsin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 elemanın 1k mesajı var ilk defa görüyorum ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar