fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Boyle kacak cevaba bile raziyim ama oyle ters goruste forgiver morgiver yakisik almiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 adam van persieye bi şekilde bok atayım da nasıl olursa olsun içerisinde bir gram beyin esintisi içermese de olur diyor resmen. ulan bu lige 2 yıl çin liginde ölmüş 35 yaşında drogba geldiğinde saygı duruşunda durduk karşısında, o adam burda bir buçuk sene oynayıp 37 yaşında çelsiye geri döndü acaba bir tane çelsili çıkıp 37 yaşında adam mı alınır yeaaa yönetim istifa diye bağırdı mı merak ediyorum. 32 yaşında kuyt geldi 3 sene boyunca fenerbahçenin dinamosu oldu hala neymiş 31 yaşında persie gelmiş de işte lig başladığında 32 olcakmış yaşlıymış bilmemne. tamam abi tamam siz biliyorsun her şeyi koskoca futbol camilarından daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bak hala ezbere konusuyorsun. Rvp veya nani ye yasli dedigim yeri koy uyelegimin iptalini isteyecegim. Bu kadar net konusuyorum. Onceki sayfalari okumadan gelince ezber laflar ve dolyisi ile iftiralar basliyor. Yasli dedin vs vs gazete 33 diyor , siz 31 diyorsunuz . Bizde dogrusunu yaziyoruz butun mesele bu. Ayrica duygusal dusunuyorsun ve seni ikna etmek icin yaziyorum , bence keske rvp gs ye gelseydi. Bunu kendimce cok isterdim ama nasip degilmis. Umarim basarili olur ve jeneriklik goller atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Gsye bi 7 sallayin da sonra sakatlansa da olur rvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YkJVsF9nZsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fenn said: Bak hala ezbere konusuyorsun. Rvp veya nani ye yasli dedigim yeri koy uyelegimin iptalini isteyecegim. Bu kadar net konusuyorum. Onceki sayfalari okumadan gelince ezber laflar ve dolyisi ile iftiralar basliyor. Yasli dedin vs vs gazete 33 diyor , siz 31 diyorsunuz . Bizde dogrusunu yaziyoruz butun mesele bu. Ayrica duygusal dusunuyorsun ve seni ikna etmek icin yaziyorum , bence keske rvp gs ye gelseydi. Bunu kendimce cok isterdim ama nasip degilmis. Umarim basarili olur ve jeneriklik goller atar gazete 33 dedi, sen 32 dedin ama rvp şu an 31 yaşında ve nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ha 31 ha 32 ha 30 size ne olm karı gibi vıdıvıdıvdıvı bi susmadınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fenn said: S-H said: 2 yıl var la arada 2 ay değil asdafa ne günü 'pampa' Bugun 7 agustos olsa kac olacakti pampa;) yahu 32 olsun hadi sizin gibi yaş hesabı yapmayı beceremesinler ama gazeteye niye 1-2 yıl fazladan yazıyorsun. resmen karalamak için yapılmış ezikçe bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 adam çok samimi değil mi sıfata bak ya ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=rG6ErabhWAo&feature=youtu.be taraftarla el sıkışması, atkı istemesi...anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Liebe said: gazete 33 dedi, sen 32 dedin ama rvp şu an 31 yaşında ve nokta. Bak hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://www.transfermarkt.com/robin-van-persie/profil/spieler/4380 https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_van_Persie yaş 31 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 14 agustos lig baslayinca 32 iste uzatmayin. 20-25 gun hesabi yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 önümüzdeki sezon 33 yaşında olacak mesela. keşke almasaydık ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Rvp 33'unde olecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 2 sene oynar daha sonrası cacık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Liebe said: önümüzdeki sezon 33 yaşında olacak mesela. keşke almasaydık ak şimdi büyük alın siz, büyüyünce de giyersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 25 yaşındayım ve ilk kez fenerin bi transferini inanılmaz kıskandım. en sevdiğim 3 futbolcudan biri lan rvp. allah herkesin belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 "ne beddua ediyon lan?!?!"diyecektim; nikini gördüm; "lan adam zaten cehennemin dibinden baarıyo"dedim...affettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 yalnız ne kıskandı herifler yaaaa... olm biz ne drogbayı,ne de başkasını(bak 2inci bir isim aklıma bile gelmiyor,o kadar yani)böyle kıskanmadık he. sevinin olm,sevinin. sayemizde getirilecek olan fitbolcuların kalitesi artacak. saçma sapan oyunculara milyonlarca yuro akıtma dönemini bitirdi aziz başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 k1nJo said: KuddusiMavra said: Adam Turkiyeye gelmiş geçmiş en büyük topçu( edit: Alex e umarım haksızlık yapmiyorumdur? ). hagi buna güldü. hagiye yaşı yetmiyor galiba arkadaşın... oh wait neyse şu adamı da hatırlıyordur gerçi dfg http://talksport.com/sites/default/files/styles/large/public/tscouk_old_image/drogba%20gala.JPG diceğim drogba da geldiğinde 35 yaşındaydı, van persie de gayet iş yapar özellikle de türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Drogba body balance la is yapiyodu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kıskançlığınızdan öleceniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 https://www.avrupagazete.com/files/roberto_924664187.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 hadi fenerden adam söyliycen bari roberto carlos falan de anlayayım. van persieye türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi diyip alexe haksızlık mı demek falan sdfssdfs carlos demişken adam 42 yaşında aktif futbola tekrar dönmüş lan keşke fener alsaymış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 s-h önce davranmış lan tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar