Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Orta saha transferine odaklanacağız da demişti. Biraz önce daha transfer yok demiş. Sanırım RVP'nin maliyeti bugün olanlardan sonra arttı safasdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ahahaha rvp golünü atacak bize matmazel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 DarKRideR said: Orta saha transferine odaklanacağız da demişti. Biraz önce daha transfer yok demiş. Sanırım RVP'nin maliyeti bugün olanlardan sonra arttı safasdfsad Su olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Sevgili sarı-laci Gönüller formalar çıktı Ha gayret Ağustos ortasına kadar bir transferlik satın alabiliriz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Siz istiyor rvp alacak yeni formalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ramires de geleydi iyiydi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kizillelma said: Yeni orta saha adayı iki isim hakkında kararsız kaldım. Ramires Clasie Daha iyisini bulabiliriz gibi .. Çak bi R10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kizillelma said: Sevgili sarı-laci Gönüller formalar çıktı Ha gayret Ağustos ortasına kadar bir transferlik satın alabiliriz .. rvp belli olsun numarası falan sonra alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 o neydi gız İngiliz Daily Mail gazetesi, 31 yaşındaki deneyimli forvetin Fenerbahçe ile yıllık 17 milyon Euro'ya anlaştığını öne sürdü. Gazete, "Mega kontrat" başlığını attığı haberde Van Persie'nin 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağını iddia etti. Buna göre Van Persie'nin Fenerbahçe'den dört yılda alacağı ücret 68 milyon Euro'ya ulaşacak. Daily Mail, Fenerbahçe'nin bonservis bedeli olarak ise Manchester United'a 6.6 milyon Euro ödeyeceğini belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Yillik 17m euro ne lan. Para yok o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 68 dehset para. Aziz kupa istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yok senelik 47 milyon euro fanatik tier ingiliz gazetesi belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yıllık 17 ne lan yıllık 5m'den 3 tane yıldız koyarsın takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 sezonluk toplam alacagi 7yi gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kombinemi aldım desteğimi çıktım. artık formayı giymiş van persie istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 RVP transferi ile stress olanlara tavsiye NTVSpor da ABD - Rusya kızlar voleybol müsabakası var. Iyi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 git 31 çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Üstteki iletiyi yakıştıramadım efendim. Biz spor ile zihin dağıtmaktan Konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Istersen sarsilmaz pompali tufek var Kafa dagitmaya bire bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Bu ne heyecan ya sabirli ol. Gelir veya gelmez, olum degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Forumdakiler niye bu kadar gergin lan. Sıcaktan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Takim belirt . En belirgin gerginler fb liler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 En gerginler gSliler abi. Sag bekin sabri ve tarik oldugu gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Tanımıyorum kimseyi yav. Yüce ve son derece ulu reyize gereksiz saldırılar falan. Hiç yakıştıramadım cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Veysel tarik ribery aydin Geriliyor insan + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar