Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 gs gs gibi oynasın yine taraftar sahaya iner
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ne iciyorsunuz gencler bana da soyleyin de ben de iceyim arada. bizim elit taraftarimiz kupa kutlamalari icin girer sahaya. bjka ve fb ile karistirmayin
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 GS ve BJK normal oyunlarını oynarlarsa zaten BJK alır maçı. Adamların ne hücumu var ne defansı, BJK'de bari sadece defans yok. İki farkla BJK alır. Ha yok derbi gerginliğiyle BJK dandik, GS de über oynarsa GS'nin şansı olabilir, sadece o durumda "yatmaması" gerekir GS'nin. Beklentimiz o yönde, hayırlısı. Sonuçta üç boru gibi haftayı rakibin hediyesini geri çevirerek geçtik, şimdi elalemden medet umuyoruz maalesef. Akılsız "ayağın" cezasını "başlar" çekiyor mevcut durumda.
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 aynen gs'nin normal oyunuyla yenmesi imkansız. kastırmak için de nedeni yok o yüzden kastırmadı diye yattı sayılmaz. bence osmanlı daha tehlikeli maç bizim için. onda da taraftar baskısı ile yeneriz umarım.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hucumsuz halimizle en cok gol atan 2. takimiz, 1 zaten besiktas. ust oynayin asdg.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 h2s said: şunu diyeyim, gs eğer kasarsa fb maçında olduğu gibi bjk puan kaybeder ama yok bjk şampiyon olsun fb olacağına mantığıyla kasmaz yatarsa yer 2 tane. gerçi bjk'nin gs'den sonrada zor maçları var. konya, osmanlı eyvahlar olsun. Fb maçındaki kasmış hali miydi? 5lik olması gerekiyordu normalde, fbliler pozisyon kaçırma rekoru kırdılar. Ha bu arada fenere yattığı gibi yatar falan diyenler de rüya görüyolar, GSnin 5.lik şansı olmasa bile renkli kardeşliği var, yatmaz. Yatmaktan kastettiğim kazanmaya izin vermesi değil bu arada, sadece kazanmak için motive olmaması.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Renkli kardesligi? Herseyi anladım yok hakemler yok tesvikler yok sikeler atıp tutuyon da. Renkli kardesligi diye bisey uydurmak icin farklı tip biseyler icmis olmak lazım.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 abi sen bazen aktif tabletini almayi unutuyosun gibi geliyo bana, kafan karisiyo.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 renkli kardesligi diye bir sey hayatimda ilk defa duydum ahaha
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yeni çıktı zati şimdi pazar gününe kadar duygular yogunlaşır
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Beşiktaşlılar da paranoya başlamış. Bu stres ile yaşanmaz gençler.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 şu ligdeki en ezeli rakipler herhalde fb - gsdir, renkli kardeşliği nedir Allah için ya :D. Uydurun da bu kadar inanılmayacak bişey olmasın bari :D.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Ahahahahahahah valla güzel kafalar bunlar, lezzetli
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 17v1 diyince çok mantıklı da renkli kardeşliği mi saçma geldi? :)
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Lan yolda birbirlerini kesiyor insanlar gsli fbli diye tabi ki daha mantıklı 17vs1 hahahah
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yahu kesebilir ama bu sezon en azından kesmeye arar verirler.. 12 numara bile selam çakmış diğer takımlara yalaklık peşinde : )
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 su besiktasli magduriyeti akp zihniyetinde yok, yazik.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Llama, eğer şu Abdürrahim Albayrak'ın biz hagiden 1 maç istedik sadece dediği takım fener yerine siz olursanız birgün gel senle o zaman konuşalım bu konuyu.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Buyuk besiktas teorisinde aciklandigi uzere bu ligde iki kardeslik vardir: renkli kardesligi (fb-gs), ve diger renkli kardesligi (fb-ts). B bunlar kuranda yaziyo.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 fatih altaylının bjk şampiyon olmasın fener olsun yazısı vardı da bulamadım
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Hah fatih altayli yazdiysa kesin dogrudur.
Öne çıkan mesajlar