Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Van persie artık komik olmaya başladı, değen her top piç oluyor. Sezon başından beri düzgün oynayamadığı için mi böyle oldu artık sildi feneri kafadan yoksa hep böyleydi o yüzden mi oynamıyordu bilemiyorum ama şu hali safi zarar takıma
Mesaj tarihi:
olm adam ağlıyor takımın başına geldiğinden beri oyuncum yok diye üzerine bir ton sakatlık geldi takımın başına hala 17 yaşında oyuncuyla başlaması diyorsun ya
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ne bileyim böyle durumlarda ön liberodan birini stopere falan koyuyor hocalar. baya saçma bir karar yani, bir de 30.dk da alıyorsun, direk çökmüştür cocuk.

Bunu en son sizin hoca da Bursa Galatasaray kupa finalinde denemişti de Burak Yılmaz 3 atmıştı.
Mesaj tarihi:
topal milli takımda stoperde oynadı sakatlık sonrası.
necip bizde stoper oynadı cezalılar varken.
melo da oynamıştı 1-2 mac diye hatırlıyorum.

öyle imkansız bir durum değil söylediğim şey.

fener deplasmanı 17 yaşında cocugun omzuna yüklemek için büyük sorumluluk daha lise 3 öğrencisiymiş hatta. oyundan cıkartmak falan komik. yedek kaleciyi koy 17 yaşında cocuk koymak nedir fenere karşı
Mesaj tarihi:
Rooney 16 yaşında Premier ligi dağıtıyordu 17 yaşında adam mersin idman yurdunda niye oynuyor diye gözyaşları yine. Başka adam oynasa mevkisinin yedeği niye oynamıyor diye ağlanırdı zaten niye cevap veriyorsak sdfs
Mesaj tarihi:
yarın aziz'in konu başlıkları

şampiyon olacağız
olamazsak sorumlu benim
taraftar şöyle böyle
1 sene hapis yattım
onları stada sokmayacağım
yıkılmayan son kale
beni konuşturmayın, alex açıklasın, açıklamazsa ben konuşurum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...