DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 YON! Hadi başlasın arkadan gelen mi avantajlı, önden giden panik olur tartışmaları. BJK-Eses maçındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 DavidMills said: Hadi başlasın arkadan gelen mi avantajlı, önden giden panik olur tartışmaları. BJK-Eses maçındayız. ts maçından sonra tarşırız 2 hafta sabredin eksik maçı oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bjk'nin 2 maç eksiği var. eğer bu 2 maçta puan kaybetmezse ligin sonuna kadar çekişme devam eder. Ama yok puan kaybederse fb şampi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 TS den bir cacık olmaz yaaaa..Adamlar iyice dağıldı bugün, Konya maçında. TS ye umut bağlanmaz yani afsgsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 20 yaşlarında sarışın mavi güzlü geniş omuzlu bir erkeğim. şimdi size hikayemi anlatmak istiyorum. uzun zaman önce annem, babam ile boşanınca biz de farklı bir eve transfer olmuştuk. artık hayta dayım ile yaşayacaktım. dayım üniversite yıllarında çok fazla zaman kaybetmiş biri olduğu için askerliğini bayağı ertelemişti. tecil döneminde güzel bir kadın bularak evlenmişti. yengem olan kadının ismi yasemindi. Yasemin yengem gerçekten taş gibi hatundu ve aynı zamanda aynı güzellikte bir kardeşi vardı.merve. ah merve. merve 1.76 boylarında hafif maskülen bir kızdı ama yine de hoşuma gidiyordu gel zaman git zaman bolca uğraş sonunda bu kız sevgilimdi. onun en çok hoşuma giden özellikleri elmayı ve votkayı çok sevmesiydi. yalnız önümüzde çok büyük bir engel vardı bu kız çok kötü lanetlenmişti. evet onunla cima etmeye, zinadan zinaya koşmaya bayılıyordum ama bu lanet adeta benim sinirlerimi bozuyordu. ben başka biri ile bile cima etsem ses merveden geliyordu. merve hep ağlıyordu. seline koyuyordum merve yine ağlıyordu, gizeme koyuyordum merve yine ağlıyordu. bu laneti kırmak adına, osmanı da denedim. merve yine ağlıyordu. merve için kime koydugum farketmiyordu, mervenin canı yanıyordu ve bu beni çok üzüyordu. acaba merve benim vudu bebeğim miydi, son bir şey denemeye karar verdim, dayımdan arabasının anahtarlarını aldım artık merveyle bu konuyu konuşmalıydım. akhisar biraz uzaktı ama bu beni engellemeyecekti. mervenin yanına gidip bu laneti nasıl çözebileceğimize dair beyinlerimizi ve vucutlarımızı birleştirmeliydik. kapıya vardığımda merve yine ağlıyordu üzerinde geceliği vardı, merve dedim, alper dedi. evet merve? dedim. yine dirsik atmışsın dedi ve bu yine beni ağlattı alper. dirsik mi dedim? öff dirsek işte şampiyon beşiktaş oley dedi. ne yani artık koyulan dirsekler de mi ağlatacaktı bu güzel kadınımı. merve dedim, hemen üzerini çıkar ve- hikayenin devamı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 hacı yarım kaldı lütfn devan eyt nt: tek el yaadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ASADSASfdgshaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 applev0dka said: Phyx said: applev0dka said: ahah golden onceki alperin sari kartlik dirsegi. suna devam demek cidden acayip Sldjskdjsk sunu koyayım da, belki utanıp elini kullanarak anlamlı kelimeler kurarsin,klavyenin üstüne oturup rastgele tuşlara basmak yerine. https://twitter.com/senolgunes_bjk/status/706543430172811264 baba pozisyona lafım yok komik olan tavrın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Yahu her pozisyonda hakemler düzgün karar veriyormuş gibi adamın kaçırdığını tvden alıp sunuyorlar savunmak için. gsli Hüseyin Göçek'in katlettiği onlarca maç sayalım istersen oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 fb 1-0 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 http://i.hizliresim.com/8Z1MkV.jpg abi şu kanarya denen hayvanı kaslı gösterme fetişi neden yani? kanarya yahu bu. fötr şapka altında bisepslerime bak diyen kanarya ne alaka? kanarya dediğimiz hayvan bu yani. http://cdn.nasilkolay.com/static/S6A81/kanarya-nasil-oter_646x340.jpg hadi biraz hırçınlık katalım, http://www.resimsakla.com/data/media/349/Kanarya.jpg bu olur yani en fazla. ama sürekli bir kanaryayı kaslı gösterme arzusu var sizin tribünlerde. https://galeri.uludagsozluk.com/38/k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-kanarya-y%C4%B1-b%C3%BCy%C3%BCk-g%C3%B6sterme-%C3%A7abas%C4%B1_63134.jpg http://ozsoyg.home.uludag.edu.tr/images/spor/sarikanarya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Kanarya maskulen bir hayvan degil de, neden zamaninda kanaryayi secmisler onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Belki gelecekteki diversity i gorup patriyarkaya karsi bir hayvan dusunmuslerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Abi bir de Boss of Europe çok iddialı değil mi sizce de? Hangi kafanın ürünü acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ne kotu su bizim hayvan secimi. kartal aslan neree bizim kanarya nere. hamsiden iyi dicem tam degil ona denk yani. poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Gaza gelen taraftar iyidir ya, takımı ateşler. Yoksa kendileri de inandıklarından değil o tip söylemlerdi, pankartlardı vs... Onu gören futbolcu da az karakter varsa hırslanır, çabalar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Kanarya iyidir ya, sürekli güçlü görünen tıfıl hayvanları düdüklüyor işte şuncaaz hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 hah ben de onu yazacaktim simdi..aslanlar kaplanlar havalarda ucusurken minicik kanaryanin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 asıl hayvanı aslan kaplan seçmek lamerlik abi, spor yapıyoruz şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Bakalım hakem Fenerbahçe'mize kaç penaltı kullanma hakkı verecek. 2 diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 1 tane verilmeyen oldu, dakka daha 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 o kadar hakem boşuna para alıyor şu penaltıyı da vermiyorlarsa. mahalle maçı olsa kendi takmına penaltı çalarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 hakemler napsın abi onlara da kafayı yedirttik ülke olarak. adam 3 büyüklerden birine haklı penaltı verse bile suc oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 jimnastikciler iki sampiyonlukla alakasız takımın macindaki hakem kararlarina bile aglamaya baslayinca sapitti hakemler iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 eh penaltı kararını kurtarması lazımdı bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar