behran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 maç iğrenç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 molde sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 çok saçma pozisyonları kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 volkan şen maradona gibi atıyordu az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Volkan adamlarin icinden gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Molde - FB çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hmm yine beraberlik haftasımıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 molde'yi deplasmanda yenemeyeceğimiz için, celtic'i yenersek çıkarız inşallah.ajax iki maçı da kazanırsa, önümüze geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Her hakem böyle olsa keşke :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CTEqXRKWwAAllXR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 volkan şen bi çalım daha atsa 10 yıl izlerdik artik :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 fena oynamadik ya, sasirdim acikcasi. nani haric iyiydi takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 mokoko said: https://pbs.twimg.com/media/CTEqXRKWwAAllXR.png http://www.indirmedennfilmizle.net/filmafisleri/zipcikti-cafer-1995-film-izle-afis-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 mokoko said: https://pbs.twimg.com/media/CTEqXRKWwAAllXR.png - Neden yedeksin ? + Neden mi yedeğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Yine 6 Kasım. Yine güzel anılar. Uzun özeti izledim duygulandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 twitter adresi ona mı ait? eğer oyleyse millet karısını, kızını onun oldugu ortama sokmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 2012 de yazmış ona aittir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ya bildiğin ergenken yazmış şu twitlere baksana, okurken tam gözümün önüne kravatı sonuna kadar sıkılı, heyecanlı ve sivilceli ergenler geldi :D http://www.sporx.com/ozan-tufan-ve-okuyunca-gulumseten-7-tweeti-SXHBQ482273SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bu hoca ne zaman kovulacak ya, kovulsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Başkan Alex'e makbuzlarla dalmış bu sefer. 100 dolar için 100 takla atar diye de eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 http://i.hizliresim.com/V6RQDZ.jpg Alex said: Aziz Başkan, 2004-12 yılları arasında büyük bir tarih yaşadık. Bazı anları olumlu bazı anları olumsuzdu. Ama hayat da böyledir zaten ve spor da farklı değildir. Şimdi ben Brezilya'da döneminizde kulübümün bütün sporlarda bir çok kupalar kazanmasını istiyorum. Fenerbahçe ile bizzat para konusunu sadece 2011-2013 dönemi sözleşme yenilenmesinde konuştum. Daha öncesi ile hep Juan Figer ilgilendi. Kulüpten hakkım olmayan bir sent bile istemedim ama kulüp ve başkanın taahhüt ettiğinin de hesabını sordum. Belki kendisi para ile performans arttırabileceğini düşünüyordu ama benimki hiç paraya bağlı değişmedi. Trivela sitesinde benim röportajımı nasıl tercüme ettiler bilmiyorum ama sadece Sevilla maçı devre arasında olan bir olayı anlattım. Beni devamlı itham ettiği gibi parayı düşünen birisi olsaydım beni göndermek istediğinde Türkiye'de kalmayı seçerdim ya da hâlâ futbol oynuyor olurdum. Hikayeler anlatılır ve herkes duymak istediği şeklini duyar. Başkan, benim imzam 2004 yılında gelirken attığım ve 2012 yılında ayrılırken attığımla aynı, hiç değişmedi. Bakın ve ne sonuç çıkarılması gerekiyorsa çıkarın. Size mutluluklar dilerim Başkan. Ben olumlu şeyleri aklımda tutmak istiyorum. Kulübümün hep en iyi olmasını dilerim. Fenerbahçenin katıldığı bütün turnuvaları kazanmasını umarım.🇹🇷⚽ ne kadar boş bir adam bu aziz.paint'te belge yapıp, sahte alex imzası atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Alex yine golünü atmış.Alex bu takım için hep efsane olarak hatırlanırlen Aziz çok farklı anılacak ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Abi aziz abv. Alex gecirmis ahahah.. Sahte imzali evrak yayinlamak nedir :( Sonra no sike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Abi tayyip ne ise aziz de o bu takımda benim gözümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar