Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Daha önce de oluyordu ama bu aralar baya sıklaştı. Oyun oynarken alt tab yapıp biraz beklediğimde, bi oyundan çıktıktan sonra başka bir işlem yapmaya niyetlendiğimde falan oluyor genellikle. Ama her zaman da olmuyor. Error metni şudur: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1055 Additional information about the problem: BCCode: 3b BCP1: 00000000C0000005 BCP2: FFFFF96000166923 BCP3: FFFFF88008854030 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:WindowsMinidump70115-5194-01.dmp C:UsersXENAppDataLocalTempWER-11013-0.sysdata.xml Format atalı da daha 2-3 ay falan oldu yani. Geçenlerde de Ark'a girdim, servera tıkladım, oyunu yüklerken monitör gitti geldi oyun crash yedi nvidia sürücüsü çalışmayı durdurdu dedi. onun üzerine sürücüyü güncelledim ama mavi ekran devam ediyor. Ekran kartına mı bişey oldu anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Muhtemelen. Kart ile ilgili sorun yaşıyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ekran kartı sürücüsünü değiştir, güncelse geri sürüm yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 işlemci, ekran kartı overclock varsa default ayarlara getir nvidia driverı kaldır, pc'e restart at sonra şu program ile driver kalıntılarını detaylı temizle. sonra en güncel driverı yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mavi ekran daha çok donanım arızasıyla alakalı meydana geliyor. Bazı durumlarda driverlardan da kaynaklı olabiliyor ama sen zaten yeni format atıp herseyi yeniden kurdun. OC'de yapmadıysan donanım parçalarına testler yapıp kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 OC yok ya. Hatta makinemdeki parçalar oc'ye uyumlu ama ben yapmıyorum soğutma sistemim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Benchmark olan bazı sağlam oyunlar var. Onların birini açıp benchmark yapsana. Memtest ile de ramleri kontrol et. Hatta ramin tek parça değilse tek tek takılı iken oyunları dene birde. Bu arada GPU nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Asus Nvidia GTX 560 TI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Benim mavi ekranlar gerizekalı ASUS un AI Suite III'ünün zamanlanmış görevlerinin ağzına ağzına vurunca düzeldi. Bir şeyler yapmaya çalışıyo, yapamayınca bilgisayarı kilitliyo gerzek şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 windows u aero falan degilde klasik modda kullanmayi denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar