progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://www.joblo.com/newsimages1/creed-movie-logo.jpg said: Adonis Johnson (Jordan) never knew his famous father, world heavyweight champion Apollo Creed, who died before he was born. Still, there’s no denying that boxing is in his blood, so Adonis heads to Philadelphia, the site of Apollo Creed’s legendary match with a tough upstart named Rocky Balboa. Once in the City of Brotherly Love, Adonis tracks Rocky (Stallone) down and asks him to be his trainer. Despite his insistence that he is out of the fight game for good, Rocky sees in Adonis the strength and determination he had known in Apollo—the fierce rival who became his closest friend. Agreeing to take him on, Rocky trains the young fighter, even as the former champ is battling an opponent more deadly than any he faced in the ring. With Rocky in his corner, it isn’t long before Adonis gets his own shot at the title…but can he develop not only the drive but also the heart of a true fighter, in time to get into the ring? Rocky bu sefer kendi ringe çıkmak yerine Apollo Creed'in oğlunu eğitiyor. 25 Kasımda çıkıyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=boPvjzzDDXI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.96945!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/gallery_1200/gal-rii-stallon-weathers-oil2-jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 her yönüyle klişe duruyor -kötü gangsta neighborhood check -evde tokmak bekleyen sevgili check -yaşlı nazlı kurt check -en son final dövüş heck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bu giris olmicaksa iptal etsinler filmi http://www.youtube.com/watch?v=QeoHcB9_wss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 goldbären said: her yönüyle klişe duruyor -kötü gangsta neighborhood check -evde tokmak bekleyen sevgili check -yaşlı nazlı kurt check -en son final dövüş heck nolcaktı ulan boks filminde, son dövüşte uzaya portal mı açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ben buna dizi diye baktım ya. Dedim Stallone dizi mi çekiyo hayret falan. sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 portalı düşünebilseler efsane kült yapım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Aslında güzel birşey yapabilirlermiş ama fragmanda klişe kokuyor. Kız arkadaşı bilmem ne vs çok saçma. Herşey çok steril. Daha böyle karanlık, hafifden carpık bir boks filmi yapabilirlermiş. Adanmışlık, fedakarlık daha böyle tutku dolu. Biraz raging bull tadında. Ringden ziyade geri planda boksörün kafasında dönen o handikapları daha iyi işleyebilseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 adam bastan beri seriyi böyle yapıyor. klişe mlişe değiştircek hali yok. nolan çeksin olmadı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ivan drago'un oğluda gelsin. oh so much epic. more boxing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Trailer a bakarak atilip tutulmus ama canavar gibi film olmus. JJ Abrams otursun da devam filmi nasil cekilir ogrensin, episode 4 un kopyasini yapacagina. Sylvester aldin beni Rocky 1 e goturdun ya, ben daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Güzeldi, ben de beğendim. Hüzünlendirdi de.. Bir tek o zenci çocuk daha iyi olabilirmiş ya... Neyse. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Sylvester Oscar da favori gosteriyorlar. Birde Bale in filmi bir izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 sly reyis alır inş oscarı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 klişeyi yaratan seriye de meh klişe olmuş demek tam bir paticik anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ya filmde bazı yerlerde sıkıntı olsa da genel olarak beğendim ben. Dövüş sahnelerinin çekimleri filan güzel geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 şimdi yeni basladımda, mezarlık sahnesinde gözler doldu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bu film niye bu kadar beğenildi ya imdb'de metascore'da fln ölesine bi film işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 olm sen beğenmedin diye kötü mü olacak illa film.Mis gibi boks filmi işte. Southpaw 1 bu 2 yani.2 si de ayrı ayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 beğenmedim değil beğendim de öyle metascore'dan 85 alcak bir film gibi de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 rockın adı var abi beğenen bir çok kişi ondan beğenmiştir o şortu görünce gözlerim doldu valla filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 gayet sahane rocky filmi yapmıslar işte daha ne olsun. en zayıf yeri son dövüşün ilk yarısıydı, ne olduğunu anlatamamıslar, kompilation olmus sadece. filimin coğunu gözler dolu dolu izledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 leo'yla dövüşü shaneydi yalnız. cok epic cekmişler orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar